Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.264
Cevap
114
Favori
466.398
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhabalar,A100 model ve M900 modeller iki numara şeklinde ilerliyor 43-42 olarak üretiliyor 43 numara beden olarak üretilir kesilme işaret yerlerinden 42 numaraya küçültülür anlamına gelmekte ,gelen siparişlerde bunun dışında sorun yok sanırım 😊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sipariş numarası: 208131924213. Farklı numaralardan 8 çift aldım. İlk kez alıyorum, farklı türlerde gönderirseniz denemiş olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esnekadim kullanıcısına yanıt

Farklı bedenlerde 11 çift sipariş verdim. Sipariş no 209953333411

45 numaradan kendime 5 çift almıştım 3 çifti kırmızı renk M300 geldi

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında
    Hocam 6 çift 44 numara sipariş vermiştim 2 tanesi isteğim dışında 45 numara gelmiş ne yapabiliriz bu konuda ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @esnekadim MErhaba n11 den siparişlerim geldi . Çok güzel bir indirim oldu teşekkürler bol kazançlar dilerim.

• Merhabalar sipariş numaram 203568324213 8 ad 41 numara sipariş geçtim m900 m100 m300 olarak koyu renk ve farklı modellerden gönderirseniz denemiş oluruz teşekkürler...

• @esnekadim hocam çok teşekkür ediyorum, favori satıcımsınız çok teşekkür eidyoeum.

• hakim bey kullanıcısına yanıt

merhabalar , 45 numara dedıklerınız M900 ve A100 model olmalı 45-44 numara şeklinde bundan dolayı gelmiş olmalı bu modeller ise siparişte bir hata yok ancak bu iki model dışında bir ürün geldıyse sipariş numarası ile geri dönüş yaparsanız yardımcı olabılırız hızlıca :)

Merhaba arkadaşlar stoklarımızda son 158 çift kalmıştır bilginize stoklar bittikten sonra ürün satışa kapanacaktır ,katılım sağlayan herkese tekrardan teşekkürler :)

45-44 yazanlar da var onları hiç saymıyorum hocam 2 tanesi direk 45 olarak gelmiş. 203653933412 sipariş numarası bu şekilde.

• İyi satışlar,

201363264218 kodlu siparişimde 9.90 lık tabanlıkları kendime uygun modeli bulmam açısından, çeşitli modellerden gönderebilirseniz sevinirim.

Ayrıca 9.90 lık tabanlıklardan bir adetini 43 yerine 42 numara gönderebilirseniz veya 42/43 olarak gönderebilirseniz ayrıca sevinirim.

• Bitmişş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • reislin R kullanıcısına yanıt

merhabalar ürünlerin tamamı kargoya teslım edıldı yarım saat kadar önce malesef mevcut sıstemdekı sıparıs ne ise o gelıcek size :(

• her alan 8 adetten aşağı almayınca malesef hızlı tükendi son stoklarda :)

• merhaba, 209752733410 nolu sipariş ile 7 adet sipariş verdim ama 8 adet yollanmış. rica etsem bana iban falan verebilir misiniz? farkı ödemek istiyorum

• 3 tane 100, 3 tane de a100 olmasına rağmen, 7inciyi deneyebilmek ve tecrübe etmek için m900 göndermişsiniz. Çok teşekkür ederim :) iyi bir alışverişti. Hayırlı satışlar dilerim. ;) bitmemiş olsa 21 çift daha alırdım inanın. 200’e 30 Çek verdi durduk yere :D ama satış bitmiş :/ kısmet ..

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında

• ayağı büyük olanlar şanslı ben gibi 40 giyenlere kadın tabanlıgı geldi genelde Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında 

Geçen yıllarda ki m900 göre farklılık geliştirme var mı ?

• Bugün alıcaktım hafta sonuna kadar devam ediceği için kampanya ama bitmiş :/

• 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.