Şimdi Ara

Santrale Yakın Olmama Rağmen 8 Mbit. üzeri alamıyorum.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet başlıktaki gibi santrale 900 metre civarı yakın olmama rağmen 8mbit üzeri hız alamıyorum. Santral daha yüksek hız veremiyor deniliyor ne demek istiyolar acaba.? Santral eskilerden kalma ekipmanlarlamı hizmet veriyordamı desteklenmiyor deniliyor yardımlarınızı bekliyorum. Yarın Müdürlüğe gitmeyi düşünüyorum.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srcn81 -- 16 Aralık 2012; 21:11:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vegabond81

Evet başlıktaki gibi santrale 900 metre civarı yakın olmama rağmen 8mbit üzeri hız alamıyorum. Santral daha yüksek hız veremiyor deniliyor ne demek istiyolar acaba.? Santral eskilerden kalma ekipmanlarlamı hizmet veriyordamı desteklenmiyor deniliyor yardımlarınızı bekliyorum. Yarın Müdürlüğe gitmeyi düşünüyorum.?

aynen dediğiniz gibi. ekipmanlar eski, kablolar eski, santrale atanan bant genişliği az. büyük ihtimal santrale fiber değil, bakır kablo ile bant genişliği sağlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

Orijinalden alıntı: Vegabond81

Evet başlıktaki gibi santrale 900 metre civarı yakın olmama rağmen 8mbit üzeri hız alamıyorum. Santral daha yüksek hız veremiyor deniliyor ne demek istiyolar acaba.? Santral eskilerden kalma ekipmanlarlamı hizmet veriyordamı desteklenmiyor deniliyor yardımlarınızı bekliyorum. Yarın Müdürlüğe gitmeyi düşünüyorum.?

aynen dediğiniz gibi. ekipmanlar eski, kablolar eski, santrale atanan bant genişliği az. büyük ihtimal santrale fiber değil, bakır kablo ile bant genişliği sağlanıyor.

Birtana buzdolabı büyüklüğünde Saha Dolabı kurdular 600 metre yakınıma aylardır duruyo başına gelip gidiyolar sürekli faliyette değil şuan içine alet yerleştiriyolar sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srcn81 -- 16 Aralık 2012; 21:25:43 >

• İşte o saha dolabı faaliyete geçtiğinde tam verim alırsınız. saha dolaplarına kadar fiber kablo çekiliyor.
  • zaten santrale değil DSLAM'a olan uzaklığınız önemlidir, ordan ötesi fiberle bağlanır santrale
  • ben 8mb kullanıyorum 9 10 görüyorum altyapıyla alakalı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NicolasBrody

ben 8mb kullanıyorum 9 10 görüyorum altyapıyla alakalı sanırım

Modem ne kadar hız görüyo.?
    Hız testi yaptıgında modemin gördügu hızı maximum görebiliyomusun.? ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.