Şimdi Ara

Sansür Sonrası, Netflix Mi Kullanacaksınız? Yoksa Torrent Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 18.8.2019)
Giriş
  • Havuz medyası" olarak adlandırdığımız ve AKP'ye en yakın 2.gazete olan Yeni Akit gazetesi, bir hafta önce Netflix gibi platformlar'da sansür olmadığını ve Netflix gibi platformlar'a da sansür gelmesi'ni istediği bir haber yayımlamıştı.

*Netflix'in bu sahneler'i izlemek istemeyenler için aile hesabı zaten bulunmaktaydı

Haber'den 1 hafta sonra, Netflix gibi platformlar'a da TV'de olduğu gibi sansür gelmesi kararı RTÜK tarafı'ndan onaylandı. Yani bu demek oluyor ki, Kan'lı sahneler buzlanacak, alkol buzlanacak, cinsel sahneler kesilecek ve sigara sahneleri'nde yeşil çiçek olacak.

Gün geçtikçe her şey'in sansürlendiği ve insanların sansür yüzünden İllegal yollar kullanmak zorun'da kaldığı Ülkemiz'de, Bu sansür sonrası halen Netflix kullanmaya devam mı edeceksiniz? Yoksa İllegal olan Torrent siteleri'nde izlediğiniz içeriğin sansürsüz halini ve Türkçe altyazılı halini indirip, sansürsüz mü izleyeceksiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aktfoskta -- 3 Ağustos 2019; 19:47:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Netflix,Spotify,online oyun dışında Steam-Origin vs. torrent kullanmaktan aciz google'da aratma yapmaya üşenen tembel gençlik yüzünden popüler oldu.Emin olun bunları kullanan 10 kişiden anca 1-2'si emeğe saygı,orijinale destek düşüncesiyle kullanıyor.Geri kalanının hepsi tembelliğinden kullanıyor.Ayrıca para harcama konusunda acımasızlaşan genç kesim var biz babamızdan 1 lira istemeye utanırdık.
    Son 5 yılda bilgisayar,telefon kullanıcı sayısı çok fazla arttı ama bilgisayar kullanmayı bilenlerin oranı çok düştü.Nicelik arttı ama nitelik azaldı.Bundan 10 sene önce ortalama bir bilgisayar kullanıcısının bildiğinin çeyreğini bilmiyor artık çoğu insan.Program indirip kurmaktan,youtube linkini kopyalayıp müzik,video indirmekten aciz insanlar
  • Sansür olsa da olmasa da zorrent

• netflix kullananlar zaten içeriklerin yetersiz olmasından şikayetçi, bazı dizilerin ilk sezondan sonra devamı yok. abd'deki gibi seçenekler olsa neysede şuanki haliyle netflix kullanmak mantıksız.
  • Her dizi Netflix'te olmadığı için kullanmıyordum.

Zaten her yapımında sırf göçmen hakları, feminizm ve LGBT propagandası yaptığı için olsa da kullanmam inadına.
    Torrent ya da Dizipub'layıp geçerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 3 Ağustos 2019; 20:15:38 >
  • Torrent varken netflix e baska birseye para vermeye zaten gerek yok. Anlamsiz.
  • Netflix,Spotify,online oyun dışında Steam-Origin vs. torrent kullanmaktan aciz google'da aratma yapmaya üşenen tembel gençlik yüzünden popüler oldu.Emin olun bunları kullanan 10 kişiden anca 1-2'si emeğe saygı,orijinale destek düşüncesiyle kullanıyor.Geri kalanının hepsi tembelliğinden kullanıyor.Ayrıca para harcama konusunda acımasızlaşan genç kesim var biz babamızdan 1 lira istemeye utanırdık.
    Son 5 yılda bilgisayar,telefon kullanıcı sayısı çok fazla arttı ama bilgisayar kullanmayı bilenlerin oranı çok düştü.Nicelik arttı ama nitelik azaldı.Bundan 10 sene önce ortalama bir bilgisayar kullanıcısının bildiğinin çeyreğini bilmiyor artık çoğu insan.Program indirip kurmaktan,youtube linkini kopyalayıp müzik,video indirmekten aciz insanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzole Bant -- 3 Ağustos 2019; 20:30:45 >
  • Torrente devam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya şu eşcinelligin yayılması ne Allah için biri bana anlatabilir mi? Ne yapıyor yani millet 20 senedir hetero olarak yaşayan adam Netflix'te dizi izleyip E5'te vurdurmaya mı çıkıyor?
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Akit'e göre öyle. Hem de "cinsel sapkınlık"

Zaten +18 ibaresi var, aile hesabı mevzusu da var daha neyin engellemesini düşünüyorlar anlamadım.

Çizgi filmler de de varsa, çizgi filmleri sadece çocuklar izlemiyor aileler de izletmesin veya aile hesabı'nda ki çizgi filmleri izlesinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aktfoskta -- 3 Ağustos 2019; 21:15:47 >
  • Zorla izletmiyorlar o sahneleri, bir. İkincisi cinayet filminde kan, küfür vs olmasa çok yapmacık olur. Şunun gibi:
  • sansürlü halini izleyeceğim büyük ihtimalle sarmayacak ve üyeliğimi iptal edeceğim umarım Netflix Türkiye'den çekilir bu topraklar böyle şeyleri haketmiyor fazla bize bunlar😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence günümüzde işlenen cinayetler aldatmalar ensest ilişkiler uyuşturucu alkol sigara kullanımı ve daha birçok pislik dizilerin yönlendirmesi ile oluyor

• Kodi..

• Düne kadar Netflix'in batması istiyordum şimdi en üst paketten üye olasım var.
  • Yıllardır torrent, hala torrent, her zaman torrent.

• İzole Bant kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar katılıyorum.

• Gercekten sansur geldimi sansur goren var mi?

• İngilteredeki sunucuma windows7 yükleyip kaçak netflix üyeliği alacağım. Yıllık uk üyeliği 15 sterlinden bulunuyor belli sitelerde. Yıllık 45 dolar hali hazırda sunucuya veriyorum zaten

Bunun önüne geçebilmek için sunucu satışını yasaklamaları lazım Vpnden olmuyor zaten de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 3 Ağustos 2019; 22:26:36 >
  • Netflix kullanmıyorum ancak size önerim eğer netflixin hakkına girmek istemiyorsanız yine bir Netflix hesabı alıp torrentten yine izlemeniz olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix kullanıyordum bu gün RTÜK yüzünden iptal ettim. Gerekirse Torrent kullanırım. Gerekirse korsan sitelerden izlemeye devam ederim. Netflix’i severdim ama sevmek bir yere kadar bu ülkede maalesef insanlığa yarar sağlayan (kolaylaştıran) şeyler yasaklanıyor/engelleniyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.