Şimdi Ara

Şanslı olmak nedir? Şanssızlar gelsin bi konuşalım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çevrenizde vardır şanslı insanlar her işleri yolunda gider. Az çalışırlar çok kazanırlar. Hatta çalışmazlar onlar sadece hayatı yaşarlar yani işleri yaşamaktır arada ek işleri olur. Bir şey bulurlar 3 e alır 30 a satarlar. Tabiri caiz ise moku tutarlar altın olur. Sosyalitenin dibine dibine vururlar hem zamanları hemde paraları olur. Herşeyleri olur bir şekilde. En garibide bu şanslıların hiçbirisi farkında değildir şanslarının. Onlar bu iyi gidişatın şanslarından değilde akıllarından kaynaklandığını düşünürler.

Birde şanssızlar vardır. her işleri ters gider bu şanssızların. Ne yaptıkları iş yolunda gider nede bir düzen tutturabilirler. Çocukken bile sevilmezler bu şanssızlar ama sevimli sevimsiz yaramazlıkla alakalı değil şanssızlıkla alakalıdır bu sevilmezlik. Küçüklükten itibaren mutlaka bir şanslıyla kıyaslanmış hayatı rekabet içinde geçmiş ama rakibi kıyaslandığı şanslı değil hep şanssızlığı olmuştur. Hep kıyaslanmış hep yenilmiş hep yorulmuştur. İçinde kıyaslandığı kişiye karşı hep bir nefret olmuştur. Ne paraları olur doğru düzgün nede bir hayatları. 30 a alırlar 3 e ancak satarlar. Tabiri caiz ise altını tutarlar mok olur. En garibide hiç biri farkında değildir akıllarının. Onlar bu kötü gidişatın akıllarından değilde şanssızlıklarından kaynaklandığını düşünürler.

ve değerli şanssız kardeşim. Bir yerde hata yapmıyorsun. Tek sorun şanssız olmak. Hatayı nerede yaptığını değil nasıl şanslı birisi olabileceğini araştır. Varsa bu hayatta böyle bir yare vardır elbet bunada bir çare.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 28 Eylül 2012; 10:02:09 >

• Arkadaşınla yemeğe gidip masaya oturduğunda,senin görüş açında yaşlı teyzeler,onun görüş açısındaysa güzel insanlar() oturuyorsa şanssızsındır.

Bu küçük bir örneği işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞANSLI :
    Sözlüde kalkmıyan
    İdda Tutturan
    Sütü açarken dökmeden açan
    tahin pekmezi kıvamına oturtan
    mıçarken mokun hepsini mıçan sallanmaya gerek duymıyan
    Tipsiz Olduğu Halde Kız Tavlıyan
    Ban Ban çiki ban ban diye şarkı yapıp meşhur olan
    + Johhny Sins sahip olduğu herşeydir

ŞANSSIZ
    Hiç biri kendisin de olmıyandır
  • LoL da ezik ve 2 kişinin afk olduğu takıma düşmektedir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • babası zamanında kazandıklarını evlatları için yatırım yapandır , babası zamanında iyi işler varken (TEK işletme tamir müdürlüğü gibi ) saçma sapan birisinin peşinde çalışmaktır veya yurt dışına gitmeyi son gün boş verip yine aynı saçma sapan kişiyle çalışmaya devam etmektir . şanssızlık sınavlarda ilk yedeklerde olmasına rağmen seçilemeyip daha düşük puanlı yedeklerin alınmasıdır , şanssızlık 30,000 liralık iddaa kuponun son dk'da atılan gol ile kaçmasıdır .
    AMA ŞANS NEDİR DERSEN BAŞIMA HİÇ GELMEDİ BİLEMEYECEGİM
  • Şanssızlık'ta beni anlatmışsın eline sağlık. Şu dünyada elimden bir kişi tutmadı(kızlar hariç) Kız dışında ne parada ne işte ne de okulda şans yanımda oldu. Kardeşim dediğim insanlar pisliklerini bana atmaya çalıştı. Dün oynadığım idda kuponlarından biri 2'ye 700 diğeri 2'ye 3k verdi ama ben yatırmamıştım. İşte budur şanssızlık. Babadan dededen paran varsa şanslısın usta.

Benim dede şimdinin parasıyla 1 milyonu tarlalara yatırdı satsa 100 bin lira etmez. O parayla söz dinleyip merkezden arazi alsa 10 milyon ederdi şimdiye.
    Dİğer dede'de elde olanı sattı yedi afiyetle. Şimdi sıra bizde bakalım neleri batıracaz...
  • Şansizlik paran bok gibi oldugu halde elinden hicbirsey gelmeyen durumlar oldugu zamandir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: orion83

Şansizlik paran bok gibi oldugu halde elinden hicbirsey gelmeyen durumlar oldugu zamandir.

hiç bir işe yaramaz o para. Hiç olur gider. Şanslının elinde olsa 50 ye 100 e katlar o parayı.
  • Şansa inanmayı seçerek baştan hata yapmışsın.
  • şanslıda geldi beyler.
  • Şans değil zekadır o.
  • Şans diye bir şey yoktur. Kader vardır. Anlık kader.
    Şans diye bir şey olsaydı, daha doğmamış çocuğun ölüyor olması Allahın adaletinin neresine sığardı Allah aşkına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guest653646466 -- 28 Eylül 2012; 11:47:34 >
  • şanssızlıkta tam beni anlatmışsın
  • Moral giderse şansta gider.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.