Şimdi Ara

şanlıurfa igrenç bir yer

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 yaşındayken urfa ya gelmişiz keşke gelmeseymişiz sorunlarından bahsediyim
    burda bir insana yanlışlıkla çarpmak kavga sebebi herşey kavga sebebi yolda giderken baksanız birine ne bakıyon sorunmu derler üstünüze gelerek
    parkları derseniz kerhane gibi olmuş polis gelmiyene kadar işlerini yaparlar peygamber şehri derlerya urfa da bir söz var o kadar peygamber gelmiş adam edememiş diye
    haftada en az 3 kez kavga var kuran kursu hocası var dı geçen kavga gelmişti 20 kişiyle durum daha da vahim burda kitap boşa para atmak demek hergün gazete okumak zenginlik işareti deniyor.tiyatro deseniz 8 yıldır aynı tiyatro oynuyor.millet seni kandırmak için elinden geleni yapıyor.okullarda hergün kız kavgası var okuldaki insanların işi gücü kız hergün gelip cinsellik le ilgili konuşurlar fantezilerini anlatırlar kızları derseniz erkek ler sanki canavar konuşmak imkansız.bir bankta kız erkek oturamaz kız kalkar eger yanyana oturursa seviyordur kızı diye saçma bir kural var.sosyal hayat derseniz sıfır aile ler hiçbir şeye izin vermez sinema dersin televizyon izle derler tabi televiyon izleme seyiyeliri yüzde 96 eyyübiye diye bir semt var en pis yeri çakmak gazından tut esrar bile 6 yaşına kadar iner çocukları doğurup sokaga atarlar herşeyin kaçağı ordadır kaçak idda;çay;telefon vb herşey suriyeliler zaten tam yerleşti oturduğum banktan bile kaldırdılar.bide herkes ayrı grup kürtler ayrı araplar ayrı türkler ayrı hep böyleler.sizce hala güzel bir yermi

• sefa3544 kullanıcısına yanıt
    ha bide harkes pkk propagandası yapyor okuldaki hocalar bile durmadan hükümet eleştirmekten dersler boş geçer bide parti davası patlar oh tam olur
  • Zor durum tahmin edebiliyorum,universite kazanip kurtulmaya bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzzkagann kullanıcısına yanıt
    aynen teşşekürler
  • Türk var mı o şehirde ?

• Eğitimin olmadığı, cehaletin olduğu yerden başka bir şey bekleme, iki malum ırk var bunu da unutma dostum.

1- Kürt
    2- Arap

Tanrı bu iki yaratıktan uzak etsin Türk milletini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 29 Mart 2015; 21:30:39 >
  • nadir türk bulunur gelenler zaten 1 sene kalır tayin isterler okulumuzda her sene ögretmen degişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefa3544 -- 29 Mart 2015; 21:29:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tuzla nasıl bir yer?
    8 yıl önce açıldı
    izmir buca nasıl bir yer
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zamanında ıslah etmek için ege yörüklerini güneye göç ettirmişler adana mersin böyle türkleşmiş hatta halep e kadar gitmişler ama adana ötesi yeterince türkleşememiş şimdide malesef tersine göç olunca durum daha kötü oluyor
  • cübbesiz gandalf kullanıcısına yanıt
    şanlıurfa merkez idare eder ama eyyübiye okulumda orda olduğu için gerçekten çok kötü oralar daha çok eskiyi yaşıyorlar evler full gecekondu elektirik kaçak yüzde 90 ı öyle pazar günleri elektirik ler 8 saat yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefa3544 -- 29 Mart 2015; 21:41:43 >
  • Ben gitmedim ama iğrenç bir yer olduğunu biliyorum. Çünkü ordaki erkekler kadın düşkünü çok evlilik var. Sorumsuz bilinçsiz çocuk doğurganlık var.ve halen ordaki iğrenç ırklara oy için dinlenen bir iktidar var.

• KURT COBAIN kullanıcısına yanıt
    tabi çok eşllik te var bilinçsizce doğum var bide erken yaşta evllik var başlık para sı var yaşı 16 geldimi hadi evlen derler
  • Sanliurfa olsun ya da diyarbakir oralara gittiginizde kismeye guvenmeyin kimseye de inanmayin.

• Olgi kullanıcısına yanıt
    yabancı turistler geldiginde otellerinde önünde çocuklar bekler otel den çıktıkların anda para para diye sıkıştırırlar
  • Merkez öyle değil merkezi karıştirma

• Urfalıyım, senelerdir de Urfada yaşarım. Arkadaş bazı dediklerinde haklı. Çoğunluk kürt, arap kesim çok az. Türkler yok denecek kadar az. . Geriye kalan kesimi yazmama gerek yok. Urfanın en nezih yerlerinde otursan bile mutlaka kavga olayları vardır, okul senelerimde baya sorun yaşamıştım bazı kesimlerle. Ayrıca buranın insanı her ne kadar misafirperver olsa da dedikoducu kesimler boldur. Bu yüzden kendi memleketimden soğumuştum bir zamanlar. Zaman geçirecek yer sorunu da var, yalan yok. Daha yeni yeni piazza açıldı da millet haftasonları oraya gidiyor. Tabii artı yönleri de var. Oldukça ucuz bir şehir, çok kolay geçinilebiliyor. Son yıllarda da gelişmeye başladı. Ayrıca kültürel açıdan da zengin bir şehir. Sorunları da olsa seviyorum şehrimi, insanını değil. Bu arada hangi okulda okuyorsun?

Edit : imla .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 29 Mart 2015; 22:55:49 >
  • TÜRK-İŞKENCE kullanıcısına yanıt
    tabi dedim ya üstteki cevaplarda yazdım
  • şair nabi anadolu lisesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa3544

şair nabi anadolu lisesinde

Senin okuduğun yer kötü

• sefa3544 kullanıcısına yanıt
    Okulunun mahallesinde olur öyle olaylar. Zaten Eyyübiye, Kanberiye gibi yerler meşhurdur Urfada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

Eğitimin olmadığı, cehaletin olduğu yerden başka bir şey bekleme, iki malum ırk var bunu da unutma dostum.

1- Kürt
    2- Arap

Tanrı bu iki yaratıktan uzak etsin Türk milletini.

Tanrı diyor bide allahın ateisti uzak tutsun diyor bide emin ol kürtler türklerden daha fazla allaha yakın 7-24 5 vakit namazını kılarlar allaha şükür türklerende daha namuslular karılarına en iyi o bakalar türkün nasıl kötüsü esrarcısı psikopatı varsa krtlerde az var haberlerde görüyoruz bunu şimdi güzel milletimininim krtlerine bir şey diyemessin! Doğuya gelmediğin çok belli nerde esrar pislik varsa sizde var adam olamıcanız siz yok molotof atmaya devam!

Edit: ayrıca uzak tutsun diyemessin onlar çanakkale savaşında sizin yanınızda bulundular haddini bil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 29 Mart 2015; 22:59:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.