Şimdi Ara

SANDISK SANSA JAM 8 GB // SON BİR ADET KALDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.033
Cevap
41
Favori
92.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vibe CX200-II ve CX300-II'den çok daha üstün bir kulaklık benim izlenimime göre. Bir kaç seviye atlatır Vibe size.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • bir de vibeların y jacklilerinden mi çünkü diğerlerinde bozulmalar oluyormuş.Birde 5-6 ay sonra bir problem çıksa garanti gibi bir belge var mı?Birde bu fiyata nasıl orjinal bulunabiliyor benim daha önceden herhangi bir bilgim yokta kulaklıklar konusunda ondan dolayı sordum kusura bakmayın çok soru sordum.Bende yakında gitarımı satacağım onunla gelen parayla almak istiyorum bir tane iyi günler dilerim
  • Merhabalar ücreti hesabınıza yatırdım kargolanmasini bekliyorum. Her iki tarafa da hayırlı olsun iyi günler.
  • sansa clip mi yoksa t7 , t60 mı yorumunuzu almak isterim pmdende olabilir
  • sahibinden.com üzerinden bir adet v-moda vibe alındı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarper26

    Merhabalar ücreti hesabınıza yatırdım kargolanmasini bekliyorum. Her iki tarafa da hayırlı olsun iyi günler.


    Dün elime geçti ürün kutusu falan gayet güzel, kulaklık kaliteli, deri taşıma kılıfı çok şık. Daha önce ep630, cx300 ve cx400 II precision dinledim. V moda Vibe hepsinden güzel. Zaten Sennheiser ın ses tınısını hiç sevmeyen biriyim. Tizlerde çatlama olmuyor çok soft geliyor basslar yerli yerinde. En son ep-630 kullandığım için alışması biraz zor olacak, basslar onun kadar değil tabiki ama iyi. Kulaklığı kesinlikle tavsiye ediyorum.

    Kulaklığın tek eksi yanı kulağı çok fazla rahatsız etmesi, resmen acıtıyor kulağımı ve hiçbir zaman tam oturmuyor. Uzun süre kullanılmaz, kauçuk uçları çok sert rahatsızlık veriyor. Bütün uçları denedim hatta aşırı rahat olan ep630 un uçlarını taktım yine olmadı. Zamanla alışır inşallah.

    Satıcı çok iyi niyetli ve güvenilir bir arkadaş, sahibindenle falan uğraşmayın direk buradan alın komisyon kestirmeyin derim.




  • ürün kutulu ve kesinlikle orjinal bir ürün bütün aksesaurlarıyla beraber veriyor hızlı kargo anlayışlı bir satıcı
  • bu hafta cx300ii alıcaktım, v moda vibe yi gördüm kararsız kaldım vmoda nın iyi olduğunu söyleyenler var ama kulağı acıttığını yazmış arkadaş, cx300ii nin kulağı rahatsız etmediği duydum, hangisini almalı, hangisi daha iyidir? her ikisini kullanan, bilgisi olan arkadaş varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inistanbul

    bu hafta cx300ii alıcaktım, v moda vibe yi gördüm kararsız kaldım vmoda nın iyi olduğunu söyleyenler var ama kulağı acıttığını yazmış arkadaş, cx300ii nin kulağı rahatsız etmediği duydum, hangisini almalı, hangisi daha iyidir? her ikisini kullanan, bilgisi olan arkadaş varmı?


    Hocam ben CX-300 II değil de CX-300 ve Vibe kullandım. II ile normal CX-300 arasında çok aşırı fark yok okuduğum kadarıyla. Bahsettiğin olay kısmen doğru, Vibe acıtıyor diyemem ama CX-300'ün daha rahat olduğu da bir gerçek. Ses olarak karşılaştırırsak Vibe bariz önde.
  • AKG'nin piyasada çok sahtesi var. Mümkünse mağazalar harici almayın. Mağazalarda satılan fiyat da biraz tuzlu tabi haliyle.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • evet ya, üretimi yok sahtesi dolu piyasada, k324p vmoda dan daha iyi kulaklık fakat sahtesine geliceğimi anlayınca diğerlerine bakıyorum ama orjinalini olurda bulursam hemen alırım.. eğer bildiğiniz bi yer varsa söyleyebilirmisiniz? yurtiçi, yurtdışı... fiyatı ucuz olsun
  • Fiyatı ucuz yurtiçi yurtdışı her türlü sahteleri gelir karşına. Vibe ile K324P arasında öyle iki katı para verilecek kadar fark yok.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • bende sevindi42 den vibe aldım kulaklıklar iyi yanlız kablosu kulaktan çıkarırken kopacakmış hissi veriyor baglantı yeri biraz yumuşak kulaktan çekip çıkaramıyosunuz,daha bi nazik olmak gerekiyor ses kalitesine gelince ben cx300 le arasında yükseklik olarak pek bi fark hissetmedim mm200 le kıyasladıgımda ise mm200 daha yüksek ses veriyordu (102db)ses netiliği olaraksa 1 kademe vib daha net sanki şu an için öyle hissettirdi.......her şekilde 50 ytl alınabilecek iyi bir kulaklık vibe.....
  • Kulaklığı kulağınızdan çıkarırken kablosundan asılıyorsunuz yani? Bravo..

    quote:

    Orijinalden alıntı: mcebi001

    bende sevindi42 den vibe aldım kulaklıklar iyi yanlız kablosu kulaktan çıkarırken kopacakmış hissi veriyor baglantı yeri biraz yumuşak kulaktan çekip çıkaramıyosunuz,daha bi nazik olmak gerekiyor ses kalitesine gelince ben cx300 le arasında yükseklik olarak pek bi fark hissetmedim mm200 le kıyasladıgımda ise mm200 daha yüksek ses veriyordu (102db)ses netiliği olaraksa 1 kademe vib daha net sanki şu an için öyle hissettirdi.......her şekilde 50 ytl alınabilecek iyi bir kulaklık vibe.....
  • hocam satın aldığım cx300ii yi geri iade edebilirmiyim?pazartesi aldığım kulaklığı perşembe paketleyip kaldırdım beklemedeyim, kullanmayacağım daha...
  • mesaj alanınız doluymuş hocam kontrol ederseniz iyi olur..
  • hocam mesaj alanınız dolmuş...sizinle alışveriş yapacağım ama pm atmam gerek...
  • Kusura bakmayın bir an dalgınlığa geldi. Şimdi boşalttım PM'den ulaşabilirsiniz.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • hayırlı satıslar , bı sorum olcaktı oncesınde gozume carptı sanırım Sansa Clip +8GB yazıcaktınız 18 yazmıssınız , soruma gelıcek olursak 8gb cıhazı 16gb hafıza kartı ıle kullandıgımızda toplam 18gb oluyor sanırım bu cıhazın son kapasıtesı oyle mı ?
  • yok kendi hafizasi 2 gb ona 16 gb hafiza karti ekleyerek 18 gb oluyor. en fazla 16 gb hafiza karti taniyabiliyor clip.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.