Teğmen
04 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 42 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhabalar sadece 3d cad ve render için laptop önerisi verebilecek olan varsa sevinirim.

2. el alacağım malum fiyatlardan dolayı.

2 tane seçeneğim var.

1- Hp ZBook Power G7 i7 10750H / QUADRO T100 / 16 GB Ram

2- Dell G15 - 32GB Ram / i5 11.Nesil / RTX 3050 / 512GB SSD

birde anladığım kadarıyla HP deki ramlar ECC ram o yüzden mhz olarak düşük kalıyor fark eder mi çok bilmiyorum.

Anlayan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.

ARKADAŞLAR İYİ FORUMLAR.

ESKİ TELEFON NUMARAMI KAPATTIRDIM.ÜYELİĞİMİ KAYBETMEK İSTEMİYORUM.

NUMARAMI NASIL DEĞİŞTİREBİLİRİM TEŞEKKÜRLER.

Öncelikle İyi Forumlar dilerim.

Bir projemiz için mini cam silececeği yapmak istiyoruz.

1. Beslemesi adaptör ile olacak.
  2. biz kontrolünü yazılım üzerinden sağlayacağız.sensör istemiyoruz.yazılım da aç kapa olan yere + - kısmını bağlayacağız.
  3. Alttaki ürün servo motor servo olması şart değil ama minik olması gerekli.

Fotoğraftaki ürünü aldık işimize yarar mı acaba diye lakin kendi bataryası olduğu ve butonu olduğu olduğu için kontrolünü yapamadık.

Yardımcı olursanırız sevinirim.

Teşekkürler.

CAM SİLECEK DEVRESİ // YARDIM

Merhaba arkadaşlar

Çok sürükleyici öyküsü olan yeniden kitabını tavsiye ederim.

Bildiğiniz olaylardan aksine gerilim gizen macera barındıran eserde basit ve yalın bir dil kullanılmış.

Birbiri üzerine kurgulanan fakat farklı olayları anlatan yeniden ve yeniden anahtar kitaplarını diga ve kdy yayın evlerinden talep edebilirsiniz.

FANTASTİK GERİLİM VE MACERA TEMALI  KİTAP PAYLAŞIMI
FANTASTİK GERİLİM VE MACERA TEMALI  KİTAP PAYLAŞIMI

Bugün akşam markette kola fiyatlarının 6 6.5 tl ye indiğini farkettim sevinmiştim ama bir taraftan kalitesinin ve lezzetinin değişeceğini de tahmin etmiyor değildim.(Sanki şuan çok iyiymiş gibi)

Eve geldiğim de şişeyi açtığımda sonuç düşündüğümden daha da kötüydü.

Gaz seviyesi neredeyse yarı yarıya azalmış ayrıca ilginç enteresan bir tat yapısıyla karşılaştım.

Tadı tüm gazı kaçmış eski pepsileri andırmasıydı.

Sonuç olarak çok fazla da tüketmediğim kolayı bir daha alabileceğimi sanmıyorum.

Meyve sularının hali zaten çok kötü soğuk çaylar çok pahalı en sonunda kendimiz evde çoğuk meşrubatlar yapmaya başlayacağız gibi görünüyor.

Birde 10 15 yıllık kola serüveninde gaz miktarındaki ve tat olayını baz alırsak neden böyle bir gerilemeye düştüğümüzü sektördekiler ya da bilenler açıklarsa sevinirim.(10-15 yılda neler değişmedi diyenlere bişey diyemiyorum ama mantıklı bir açıklaması varsa onu bekliyorum).

Yurtdışına giden arkadaşlar oradaki kolalarda artık bu kadar kalitesiz mi yoksa bu ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durumdan mı kaynaklı?

kola da bitmiş.

İYİ FORUMLAR HERKESE
bir sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim.

DELL Marka laptop var.Windows 10 yüklü
Tüm güncelleştirmeler yapılı lisanslı
Sorun şu;
ne mousepaddden ne de harici bağladığım mouselarda hiç bir tıklama yapamıyorum.
Mousepadde bir temassızlık mı söz konusu acaba?
mouse padi devre dışı bırakamıyorum.
Öyle bir tuş yok klavye üstünde.
Ne yapmam lazım ?
HERKESE İYİ FORUMLAR 2 GÜN İÇİNDE BİR TELEFON ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.GÖRENLER HIZLI CEVAP VERİRSE ÇOK SEVİRİM.
FORUMUN ALITINI ÜSTÜNE GETİRDİM AMA KAFAM ÇOK KARIŞTI ÖZELLİKLER HONOR NOTE 10 DAN SONRA.
UZUN SOLUKLU BİR YAZI OLACAK AMA DİREK ÖZET GEÇECEĞİM MERAK ETMEYİN

Telefonda benim için neler önemli kısaca bahsedeyim.

1.ön kamera performası iyi olmalı

2.kulaklık performansı (dac lı model olursa güzel olur.bildiğim bi v30+ var)

3.video izleme

4.çok fazla gereksinim gerektiren oyun oynamıyorum.

gel gelelim beğendiğim modellere

1....honor note 10 büyük bir telefon fakat tasarımı arkası ve önü beni açıkçası mest etti mavi olanı inceledim.Ön kamerası da istediğim gibi sayılır.

2....mate 20 lite açıkçası tasarımı ve kamerası iyi gibi ama ekranın parlaklığı biraz kafamı kurcaladı nedense ekran parlamıyor gibi incelediğimde oto parlaklığı kapatıp en sona alsamda birşeyler eksik gibi sanki enteresan geldi.IPS panelden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.note 10 olmazsa 2. tercihim bu telefon.

3....Kulaklık ve ekran parlaklığı açısında iyi telefon falat daha önce lg g3 kullandım ve illallah dedim.Eğer bundada ekrar sararması vb. kronik bir problem çıkarsa oturur cidden ağlarım.

4....Kafayı kırıp en sonunda ikinci el mate 10 pro yada samsung s9 alacağım ama hayırlısı.

ÖZET ---------------KAMERA PERFORMANSI VE KULAKLIK PERFORMANSI İYİ OLAN BİR TELEFON ARIYORUM.HTC U 11 VE POCOFONE F1 DÜŞÜNMÜYORUM.

HUAWEİ MATE 20 LITE / HONOR NOTE 10 / LG V30 + ARASINDA KALDIM.

DEĞERLİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER...........
Merhaba Saygıdeğer donanımhaber üyeleri öncelikle herkese iyi yıllar diliyorum.

Yılın son gününde teknik bir arıza sebebiyle masaüstü bilgisayarım açılmadı.

Her zamanki gibi sabah pc yi açtığımda ekran gelmedi ve kontrol ettiğimde psu nun fanının dönmediğini farkettim ups den çıkarıp normal şebekeye bağladım.ups de bir sıkıntı yok.Power kablosunda da herhangi bir sıkıntı yok.

Anakartın rgb ledi yanıyor.(psu yu açıp pc yi tekrar çalıştırmaya çalıştığımda bir şeyi farkettim.psu fanı dönmeye çalışıyor fakat sonra enerji kesiliyor.daha fazla sisteme zarar vermemek adına başka birşey yapmadım.Sanırım psu dan kaynaklı.Bilgilendirebilecek arkadaşlar varsa sevinirim.Teşekkürler.

Bulunduğum ortam kapalı olmasına rağmen çok soğuk olabilmekte bu süreçten pc nin kasası da olumsuz etkilenmiş olabilir.
PC her daim ups le birlikte kullanıldı.
Bilgisayar Windows ekranına gelip kasıyor reset atma rağmen bu şekilde logolar da gelmiyor sebebi ne olabilir
PC açılmıyor
PC açılmıyor
https://www.youtube.com/watch?v=fmRVTf-WH4o

böyle bir tasarım hangi programlarda yapılır ve yapılması ne kadar uzun sürer ?
Hakkında
İlgi Alanları: Mühendislik ve teknoloji adına herşey
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 299
İkinci El Bölümü Mesajları: 80
Konularının görüntülenme sayısı: 11.162 (Bu ay: 268)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.