Şimdi Ara

SANDISK SANSA JAM 8 GB // SON BİR ADET KALDI (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
40
Favori
93.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam sansa clip+ 8gb 250tl modeli gerci siz belirtmissiniz ama yine de emin olmak icin soruyorum refurbished dedikleri fabrika yenilemeli modeller degil di mi? sifir yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pozza -- 5 Mayıs 2016; 15:12:09 >

Orijinalden alıntı: pozza

hocam sansa clip+ 8gb 250tl modeli gerci siz belirtmissiniz ama yine de emin olmak icin soruyorum refurbished dedikleri fabrika yenilemeli modeller degil di mi? sifir yani?

Merhabalar,

Evet doğrudur 8 GB Clip+ modeli 250 TL. Yenilenmiş değil ürünler, kesinlikle sıfır Sandisk tarafından doğrulanabiliyor sanırım birkaç sene önce emin olmak isteyen bir arkadaş mail attım ve onayladılar demişti. Onun haricinde son 15 kadar ürün kaldı elimde, üretimi durduğu için Clip+ modellerinin bir daha %99 ihtimalle elime gelmeyecek.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

üretimin durdurulmuş olması kötü olmuş. efsane oldu bu modelde umarım Jam da öyle olur.
    iyi satışlar bol kazançlar hocam. her kuruşunu hakediyorsunuz. tekrardan teşekkürler

Orijinalden alıntı: gardanadam

Hocam bu sansa clip+ bataryasını nereden temin edebiliriz sizde var mı ?

Maalesef yok nereden temin edilebileceğiniz konusunda bir bilgim de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevindi42 -- 30 Ağustos 2016; 0:59:57 >

Konu dışı bir sorum daha olacak kusuruma bakmayın, Clip sport ile sansa jam arasında şarj açısından bi fark mevcut mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mühendis Yarısı

https://www.amazon.com/Sandisk-8GB-Clip-Player-Black/dp/B00VXMY262/ref=sr_1_1?m=ATVPDKIKX0DER&s=electronics&ie=UTF8&qid=1482104008&sr=1-1&keywords=sandisk+8gb+clip+jam+mp3+player&refinements=p_6%3AATVPDKIKX0DER

yahu amazonda 29 dolar olan ürün sizde neden 250 tl?

Çünkü öyle. Bunun bir cevabı yok, her düşük fiyat gördüğümüzde gelip buraya yazarsak sonu gelmez bu işin. Bu ürünleri 170 liradan sattım ben bir ay kadar önce ve hepsi bitti zaten. Asıl satışı olan Clip+ modelleri 250 liraydı çünkü üretimi durdu ve pahalıya satılmaya başladı.

Ürünleri aldığımda verdiğim fiyat Clip Jam modelleri için kargo dahil 45 dolardı. Yani kabataslak bir hesapla dolar alsam daha fazla kar ederdim ticaret yapmaktan. Ürünün fiyatı düşmüş şimdi 30 dolar olmuş. Buyrun siz getirin 35 dolara 20 lira karla satın isterseniz. Hem insanlar yararlanmış olur hizmetinizden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42

quote:

https://www.amazon.com/Sandisk-8GB-Clip-Player-Black/dp/B00VXMY262/ref=sr_1_1?m=ATVPDKIKX0DER&s=electronics&ie=UTF8&qid=1482104008&sr=1-1&keywords=sandisk+8gb+clip+jam+mp3+player&refinements=p_6%3AATVPDKIKX0DER

Çünkü öyle. Bunun bir cevabı yok, her düşük fiyat gördüğümüzde gelip buraya yazarsak sonu gelmez bu işin. Bu ürünleri 170 liradan sattım ben bir ay kadar önce ve hepsi bitti zaten. Asıl satışı olan Clip+ modelleri 250 liraydı çünkü üretimi durdu ve pahalıya satılmaya başladı.

Ürünleri aldığımda verdiğim fiyat Clip Jam modelleri için kargo dahil 45 dolardı. Yani kabataslak bir hesapla dolar alsam daha fazla kar ederdim ticaret yapmaktan. Ürünün fiyatı düşmüş şimdi 30 dolar olmuş. Buyrun siz getirin 35 dolara 20 lira karla satın isterseniz. Hem insanlar yararlanmış olur hizmetinizden.

"çünkü öyle"

sdhfahsd en tepedekilerden sıradan vatandaşa kadar bir "yaptım oldu"culuk hakim bu ülkede. e siz de haklısınız, serbest piyasa sonuçta. isteyen 3 katına sizden alır, isteyen 30 dolara amazondan. tabii bunun için serbest piyasa koşullarının yanında ciddi bir bilgi eksikliğine veya doktor raporlu gerizekalı olmaya gerek var ama serbest piyasa işte, neylersiniz. yoksa tabii ki gerçek fiyatla sizin fiyatınız arasındaki uçurumu görüp sizden alışveriş yapabilir. ne demiştik? serbest piyasa.

her gördüğüm düşük fiyatı buraya yazmıyorum, sizi temin ederim. ölücüler ile karıştırdınız sanırım. ancak x birim ile 3x birim arasında epeeeyce bir fark var. ürünleri 170 liradan satıp hepsini bitirmiş olmanız da benim veya bir başkasının 3 katı fiyat ile alışveriş yapmasını gerektirmiyor. (şu an ağzınıza 'almazsan alma kardeşim hadi kapatma dükkanın önünü' çok yakışırdı. pardon dükkan nerdeydi acaba? tecrübeli esnafsınız sanırım, bu ağızlar kolay öğrenilmez.)

dolar almakla daha fazla kar edebilecek olmanız edemediğiniz karın fırsat maliyetini tüketiciye kitleyip teselli bulabileceğiniz anlamına gelmiyor. (bkz. introduction to economics 101) ekonomi bilginizi sorgulamak bir yana, bu arada daha az kar etmeyi göze alarak amme hizmeti yapmanız ayrıca gözlerimi yaşarttı. dolara yatırım yapmamanız doların kısa vadede hareketini tahmin edememenizden değil, tamamen millet aşkındanmış meğer.

bence inşaat sektörüne yönelin. en fazla kar orda. neyse daha fazla kapatmayayım ben dükkanın önünü. aslında bu kadar yazmazdım ama pişkinliğin zirvelerini zorladığınız mesajınız canımı epey sıktı. hadi uyuyorum ben. bir daha karşılaşmamak ümidiynen esnaf gardaşım! ciao bella!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42

quote:

"çünkü öyle"

sdhfahsd en tepedekilerden sıradan vatandaşa kadar bir "yaptım oldu"culuk hakim bu ülkede. e siz de haklısınız, serbest piyasa sonuçta. isteyen 3 katına sizden alır, isteyen 30 dolara amazondan. tabii bunun için serbest piyasa koşullarının yanında ciddi bir bilgi eksikliğine veya doktor raporlu gerizekalı olmaya gerek var ama serbest piyasa işte, neylersiniz. yoksa tabii ki gerçek fiyatla sizin fiyatınız arasındaki uçurumu görüp sizden alışveriş yapabilir. ne demiştik? serbest piyasa.

her gördüğüm düşük fiyatı buraya yazmıyorum, sizi temin ederim. ölücüler ile karıştırdınız sanırım. ancak x birim ile 3x birim arasında epeeeyce bir fark var. ürünleri 170 liradan satıp hepsini bitirmiş olmanız da benim veya bir başkasının 3 katı fiyat ile alışveriş yapmasını gerektirmiyor. (şu an ağzınıza 'almazsan alma kardeşim hadi kapatma dükkanın önünü' çok yakışırdı. pardon dükkan nerdeydi acaba? tecrübeli esnafsınız sanırım, bu ağızlar kolay öğrenilmez.)

dolar almakla daha fazla kar edebilecek olmanız edemediğiniz karın fırsat maliyetini tüketiciye kitleyip teselli bulabileceğiniz anlamına gelmiyor. (bkz. introduction to economics 101) ekonomi bilginizi sorgulamak bir yana, bu arada daha az kar etmeyi göze alarak amme hizmeti yapmanız ayrıca gözlerimi yaşarttı. dolara yatırım yapmamanız doların kısa vadede hareketini tahmin edememenizden değil, tamamen millet aşkındanmış meğer.

bence inşaat sektörüne yönelin. en fazla kar orda. neyse daha fazla kapatmayayım ben dükkanın önünü. aslında bu kadar yazmazdım ama pişkinliğin zirvelerini zorladığınız mesajınız canımı epey sıktı. hadi uyuyorum ben. bir daha karşılaşmamak ümidiynen esnaf gardaşım! ciao bella!

Normalde bu şekilde dengesiz yazılara cevap yazmam ama insanlar yanlış anlamasın olayı diye size olayı anlatacağım.

Bakın bu ürünlerin hepsi yurtdışından gelmekte. Dolar üzerinden alınmakta ve haliyle Türkiye'deki her elektronik eşya satan kişi ve kurumun yaptığı gibi dolar üzerinden hesaplanıp satılmakta. Çünkü dolar yükseldiğinde siz de fiyat yükseltmezseniz bir sonraki mal alımınızda yine dolar bazında ödeme yapacağınız için 5 mal yerine 4 mal alabilir hale gelirsiniz ve ticaret yapmanızın bir anlamı kalmaz. Mesela örnek Clip+ modeli. Ben bu modeli 2013 senesinde 125 TL'ye satmaktaydım. 2016 senesinde ürünleri tamamı bittiğinde ise ürünün fiyatı 250 TL oldu. Ne değişti? Dolar 1.75'ten 3.50'ye çıktı. Benim sattığım fiyat ve dolar bazında kazandığım para aynı kaldı farkeden bir şey yok. Hatta ben 250 TL'ye satarken ürünün Amazon'da fiyatı 80 dolardı ama kimse buraya gelip ne kadar ucuza satıyorsun demedi çünkü fiyatların güncel olması ve güncel olmaması denen bir şey vardır. Bu da ikinci mevzumuz oluyor. Ben size Clip Jam modeli ürünleri 170 TL'den satıp bitirdiğimi söyledim. Buradaki fiyat güncel değil çünkü satışlarımın tamamını Sanalpazar ve Sahibinden üzerinden yaptım. 170 TL, Sanalpazar'dan sattık diyelim %5 komisyonu da çıkaralım 160 TL gibi bir rakam kalıyor elimde. Yani o zaman Amazon'dan dahi 155-160 lira bandına gelen Clip Jam modelini ben 160 TL'ye satmışım. 3 katı fiyat falan olayı yok yani ki öyle bir şey olsa zaten kimse gelip almaz ben de fiyat düşürmek zorunda kalırım. Ticaretin bir numaralı kuralı budur zaten.

Dolardan bahsettim, kur dalgalanmasına gönderme yaptım siz nerelere bağlamışsınız. Hakikaten hayal gücünüze hayran kaldım. Millet aşkı falan az daha yazsanız siyasi eğilimimi falan analiz edecektiniz sanırım. Neyse yeterince açıkladım sanırım, hala tatmin olmadıysanız atmaya devam edecekseniz buyrun meydan sizin. Ben burada sizin tabirinizle fırsat maliyetini her seferinde tüketiciye kitlesem bu kadar uzun konu olmazdı zaten. Bir süre sonra elimdeki mallar elimde kalırdı ve hiçbir şey satamazdım. Serbest piyasa bir şekilde düzenlemeyi yapar çünkü Adam Smith'in dediği gibi.

Bu arada insan profili çıkarmakta da baya başarısızsınız. Hayır esnaf değilim, ek olarak üç beş şey satıyorum forum üzerinden çünkü ben bu işe başladığımda -ki 2009 senesine denk geliyor bu tarih- yurtdışından alışveriş yapmak bu kadar yaygın değildi ve insanlar uçuk rakamları dandik elektronik cihazlara yatırmak zorunda kalıyorlardı. Ben de burada yurtdışından getirdiğim karları 15 dolar karla satmaya başladım. 15 dolar fazla bir miktar mı peki? 2009'da değildi şu an ise bence fazla. Bunun da sorumlusu ben değilim açıkçası, fiyat pahalılıklarını eleştirmek isteyenler ülkeyi yönetenlerin politikalarını sorgulamakla işe başlayabilirler.

• kur falan geçin bunları şimdi. türk lirası ile işimiz yok ki. çok basit:

amazon'da 30 dolar olan ürün sizde 250 tl, yani kuru 3.5 alırsak 71 küsür dolar. 2009'a gitmişsiniz, biraz daha zorlasak dünya bir toz bulutuydu diyeceksiniz. neyi açıklıyorsunuz allah aşkına? neyse hocam, işim gücüm var, hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mühendis Yarısı -- 26 Aralık 2016; 12:17:38 >

kur falan geçin bunları şimdi. türk lirası ile işimiz yok ki. çok basit:

amazon'da 30 dolar olan ürün sizde 250 tl, yani kuru 3.5 alırsak 71 küsür dolar. 2009'a gitmişsiniz, biraz daha zorlasak dünya bir toz bulutuydu diyeceksiniz. neyi açıklıyorsunuz allah aşkına? neyse hocam, işim gücüm var, hayırlı satışlar.

Kardeşim anlamaktan aciz misin? Ürün yok fiyat güncel değil. Kimsenin 250 TL'ye bir şey sattığı yok. 250 TL'ye satılan Clip+ modelydi fiyatı 80 dolarlara çıktığı için. 170 TL'ye sattım Clip Jam modellerinin tamamını 10 lirası da Sanalpazar-Sahibinden komisyonu. 160 liraya ürünü satmışım o zamanlar satış fiyatı 40-45 dolar bandındayken. Sen hala gelmişsin burada kendini haklı çıkarmak için aptal aptal konuşuyorsun. Sana tüm işi anlatmışım ne kadara aldığımı ne kadar kar yaptığımı iki paragraf yazıyı okumaktan acizsin. İnsan gibi okuyup cevap veremeyeceksen niye gelip burada hırlıyorsun hala anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.