İkinci el piyasasina bakinca artik sinirlerim firliyor.Bir tane bayide multimedya ekran opsiyonlu buldum.Bu paraya turbo motorlu az yakan baska otomatik araba yok.163 bin liraya alacagim.Arac cogunlukla sehir icinde kullanilacak.Baska onerileriz var mi ? Yoksa almalimiyim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sandero Stepway 0.9 Easy R Aliyorum

-
-
1.2 Otomatik Spacestar alınabilir ama atmosferik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
0.9 turbo çok daha iyi gerek yok 1.2 ye bence bu piyasada güzel fiyat
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hangi bayiden aliyorsunuz ? Fiyat sabitleme opsiyonu var bu araçlarda. Ben o şekilde daha uygun fiayata anlaştım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Symbol 200bine dayanmışken bana ilginç şekilde ucuz geldi.
-
Kimse beğenmesede Dacia benim sempati duyduğum markalardan biri.
Yürütme maliyeti ucuz. Yedek parçası bol. Zahmetsiz tam Türkiyeye göre. Özellikle Mavi Sandero Stepway olanları çok tatlı duruyor.
Easy R umarım sorun çıkarmaz. Onun haricinde alacak olsam bir kuşkum olmazdı şahsen benim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat Performans olarak güzel tercih, şanzuman robotize olsa da parasına göre konforsuz sayılmaz, avantajı şanzuman arızasında falan daha az masraflı olur.
parayı Altına yatır yeni kasayı bekle şubatta 1.0 100bg CVT al
-
Şanzımanın robotize olduğu bilgisi zaten paylaşılmış. Otomatik şanzıman seçme kararınızı "Easy-R şanzımanı" özelinde gözden geçirmeniz gerekiyor ki daha önceki otomatik vitesli araç tecrübelerinizi de düşünerek* olası bir satın alma/kullanıcısı olma durumunda araca, sevgiden nefrete geniş bir skalada nasıl bakacağınıza dair bir fikriniz olabilsin. Böylece hazırlıklı olmuş olursunuz.
Kendi tecrübemden örnekle daha önce CVT şanzımanı kullanan birisi olarak ETG şanzımana geçtiğimde yakıt adına kazanırken, konfor adına çok sıkıntı çekmiştim. Maliyetleri düşürmek adına üreticiler tek kavramalı/robotize otomatikler sunuyor ancak kullanıcı olarak ne istediğini ve karşılığında ne kadarını alabildiğini 'önceden' bilmek çok önemli. Haliyle easy-r'ı iyice araştırmak lazım.
İyi araştırmak, kullanıcı yorumlarını almak, bir de denemek mümkünse kullanmak lazım. İnşallah istediğiniz gibi bir araç bulursunuz.
*Tam otomatikten robotize tek kavramaya geçmek konfor anlamında sıkıntılı bir durum ancak örneğin sadece manuel kullanıcısı iken robotize tek kavramaya geçmek ilk duruma göre daha kabul edilebilir vb.
-
hocam bunun 4x4 lerine ne fiyat istediler ? güncel
-
quote:
Orijinalden alıntı: predator93parayı Altına yatır yeni kasayı bekle şubatta 1.0 100bg CVT al
Yeni kasada 0.9 geliyor dışardan fotograflara bakinca clio4 platformuna oturuyor gibi duruyor
quote:
Orijinalden alıntı: Polestar191Yeni kasada 0.9 geliyor dışardan fotograflara bakinca clio4 platformuna oturuyor gibi duruyor
Alıntıları Gösterşimdi baktım platform clio 5 ile aynı cmf-b, motor olarak 1.0 tce 90 bg kullanılmış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BOLDVIPERhocam bunun 4x4 lerine ne fiyat istediler ? güncel
Sandero 4x4 yok ki
Vay be,2 yil once 70 e almistik 2018 modeldi.Turkiye deki son kalan arabaydi,Stepway 0.9.Koyu mavi rengi vardi.Onu da biz aldik.Manuel ve benzinliydi.
Şehir içi kullancaksaniz yani keyfi kullaniciysaniz bence benzinli alin.
Fiyatina gore iyi araba.
My worldcugum dogru demis, opel astra h kasa 2011 sanzimani easytronic hosuma gitti. Yok gecislerj hissetiriyor popomu acitiyor bunu diyen adamlara manueli pompalayacan. Manuelde hissetirmiyor mu ???
Geçen yıl Qashqai almadan önce çok heveslendiğim bir araçtı, özellikle mavi rengi. Aylarca araştırdım, gruplarına falan üye oldum. Bu araştırmalarımda otomatik vitesin kronik arızalı olduğunu çok okudum, hatta Dacia da bunu da kabul edip ücretsiz onarım yapıyordu. Onarım yaptıranların bazıları sorunun geçtiğini, bazıları tekrar ettiğini söylüyordu. Zaten o ara Qashqai alınca bu mevzu kapandı. Dediğim noktayı bir araştırın bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

0.9 turbo çok daha iyi gerek yok 1.2 ye bence bu piyasada güzel fiyat
|
Kimse beğenmesede Dacia benim sempati duyduğum markalardan biri.
Yürütme maliyeti ucuz. Yedek parçası bol. Zahmetsiz tam Türkiyeye göre. Özellikle Mavi Sandero Stepway olanları çok tatlı duruyor. Easy R umarım sorun çıkarmaz. Onun haricinde alacak olsam bir kuşkum olmazdı şahsen benim. |
Benzer içerikler
- megane 3 coupe
- ankara opel servisi
- araçta termostat neden iptal edilir
- nissan qashqai motor arıza lambası kırmızı yanıyor
- suv tavsiye 2025
- google maps radar
- renault austral 2025
- mercedes-maybach s600 fiyat
- bmw 120 fiyat
- 2025 volkswagen
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X