Şimdi Ara

sanalreyonum.com Güvenilir mi ? (2012 Aralık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Beyler Ben Samsung Galaxy Ace 2 Alacam.En iyi fiyat Sanalreyonumda sizce güvenlimi bu site kapıda ödeme garantiside var.
    Sizin Bir Sorununuz Oldumu ? Yazarsanız Sevinirim.

http://www.sanalreyonum.com/urun/samsung-i8160-galaxy-ace-2cep-telefonu_945284.aspx?CatId=27177

Simdiden teşekkürler!

• Ben 2,5 sene kadar önce oradan bir telefon almıştım, sitede ürün açıklamasında 8 gb hafıza kartı hediyeli olduğu yazıyordu, keza internet üzerinden yapılan sözleşmede de 8 gb hafıza kardı hediyesinin bulunduğu belirtiliyordu. Sipariş verdim, telefon 3-4 gün içerisinde geldi. Ancak kutuyu ve telefonun içeriğini kontrol ettiğimde 8 gb hafıza kartının bulunmadığını gördüm. Kargocu oradayken telefonla müşteri hizmetlerini aradım, müşteki hizmetlerindeki görevli kutudan hafıza kartının çıkmadığı şeklinde tutanak tutarak telefonu alabileceğimi, bu şekilde sonradan hafıza kartını göndereceklerini söyledi. Eksik teslimat olduğu şeklinde tutanak tuttuk, ancak parasını vererek telefonu aldım. Telefonu alır almaz da firmaya durumu anlatan bir eposta attım. Verilen cevapta ellerinde hafıza kartı kalmadığı için gönderemediklerini, tedarikçi firmadan sipariş ettiklerini, gelir gelmez eksik çıkan hafıza kartını göndereceklerini söylediler. 2-3 ay mesaj atarak hafıza kartını göndermelerini defalarca yazdım, yazdığım mesajlara ilk başlarda standart kopyala yapıştır mesajlar yazarken daha sonraları cevap bile vermemeye başladılar. 2-2,5 sene oldu, hala hafıza kartından haber yok. Ben küçük bir zararla bunların nasıl bir firma olduğunu öğrendim. Sakın diyeyim oradan telefon falan almayın, telefon arızalı çıkar, ya da aksesuarları eksik gönderilirse benim gibi küçük zararla da kurtulamazsınız. Bir hafıza kartı göndermemek için 10 takla atan bir şirketten bırakın telefon sakız bile alınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 11 Aralık 2012; 18:53:19 >

• Kardes bilgilendirme icin saolda suan aklim cok karisik bazi yorumlara baktim adamlr hic sorun yasamadim fln diyolar bilemedim yani ama ynede tskler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes bilgilendirme icin saolda suan aklim cok karisik bazi yorumlara baktim adamlr hic sorun yasamadim fln diyolar bilemedim yani ama ynede tskler

• Ben 1ay önce traş makinesi aldım.7 iş günü içinde teslim dediler,3 hafta sonrasında elime geçti,Bu arada devalarca aradım telefonla.Sabah saat 9:00 da mesaileri başlıyor.9:04 de arıyorum,hatlar doludur mesajı çıkıyor.
    Bence bu firma çok dağınık çalışıyor.Hiç bulaşma.
    Not: Sonuçta alacağımı hasarsız aldım,ama elime geçene kadar 3 hafta beni de dağıttılar.

• Ya bekleme bnm icin pek sorun olmaz da mal arizali fln olursa die korkuorm .s

• Daha yok mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sahibinden.com Ücretli Mi Oldu?
    6 yıl önce açıldı
    spigen.com.tr Güvenilir mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: digger01

Daha yok mu

Kardeşim yukarıda da yazdım, prensipleri olmayan bir firma. Mal alıp da sorun çıkmazsa ne ala, ancak telefon arızalı gelirse ya da eksik ürün çıkarsa destek bekleme, aylarca süründüğün gibi soruna da bir çare bulamazsın. İlla internetten alışveriş yapacaksan kliksa.com'dan alışveriş yapmanı tavsiye ederim. Ben oradan bir telefon almıştım, 3-4 kullandım. Telefonda arıza veya kozmetik bir kusur yoktu, ancak beklentilerimi karşılamadığı için iade ettim. 2 gün içinde paramı kredi kartı hesabıma iade ettiler. Yazdığım her mesaja cevap verdiler. Gene de sen bilirsin. 100-150 TL daha ver güvenilir yerden al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 15 Aralık 2012; 2:14:34 >
  • anladım cevap icin saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.