Şimdi Ara

Sanal Bebekleri Hatırlayananız Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir anda aklıma geldi bilmem nasıl hatırladım. benim kardeşimde vardı doyururdu içirirdi gezdirirdi falan.Tuvaletini falan yapardı.Lisedeydim o zamanlar.Delikanlı olduk diye sözde hiç ilgilenmiyormuşum gibi yapardım ama kardeşim boş bıraktığında alır kurcalar beslerdim.Ne oldu şimdi bunlara piyasada hiç var mı satan bu aleti varsa hatıra olarak alıp saklamak istiyorum.İnternette araştırdım simulasyon tarzı şeyler var benim aradığım bu tarz değil orjinal sanal bebek,kemer takmak için zincir olanından falan yani

• var daha bende küçükken oynardım hep güzeldi şimdide küçük kardeşim oynuyo

• Hatıraymış utanma utanma yine oynamak istiyorsun di mi? altını değiştirmek,kakasını yaptırmak,sıcak sütünü içtirmek istiyorsun di mi seni gidi seniii
  • uyuyunca reset atardım tekrar doğsunda oyniim die..2.gün 2 yaşına giriodu ben onu hiç göremeden rest atmaktan bozuldu
  • Okulda yasaktı bizim.Gizli sokardık.Çok seviyodum be abi !
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaraYaprak

Hatıraymış utanma utanma yine oynamak istiyorsun di mi? altını değiştirmek,kakasını yaptırmak,sıcak sütünü içtirmek istiyorsun di mi seni gidi seniii

Yok canım daha neler
    27 yaşına girdim artık elimde sanal bebek görse biri bu adamın "psikolojik sorunları var" sanır.Maksadım çocugum olunca ona göstermek,bak bizim zamanımızda bu vardı falan filan işte.Anlayın özel durumlar biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceOfPersia -- 5 Şubat 2009; 12:37:50 >

• Annem abimle bana almıştı benimki kırmızı sarı tuşlu abiminki beyaz mavi tuşluydu reset atmakdan ben çocuğu büyütemedim abiminki çok büyümüştü kıskanıp onunkine reset attım dövmüştü beni abim aklıma geldi ne günlerdi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chirico -- 5 Şubat 2009; 12:20:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne böceği? Bilen var mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Gym’de karı bulan var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Süperdi yaa ahh ahh hatırladım kötü oldum ondan aldığım zevki hiçbir şeyden almamışımdır o zamanlar.. satılan yer varsa ben de hatıra olarak almak incelemek istiyorum..
  • evet çok güzeldi yavru köpekli olanı falan vardı xD
  • nerden bulabileceğimize dair fikri olan yok mu?
  • Gece yatarken bile cebimdeydi
  • Wc sini yaptığında temizlemezsen ölüyordu sanırım. Bende çok oynamıştım zamanında, banyosu filan vardı hastalanınca şurubu vardı. Hey gidi günler hey
  • niye artık yoksa güzeldi be
  • ben gazeteden almıştım kuponla
  • Hala var ama nerde bilmiyorum
  • Ben tipsiz bişey besliyodum sonra büyüyünce uçan dinazor oldu
  • hala yaşıyanı varmı aceba
  • ayı gibi olmuştu benim fare ah ulan hatırladım fena oldum
  • birisinden ikinci el almıştım ben 8-9 sene oldu nerdeyse o zamanalr pahalıydı müdür yardımcısı almıştı yalvar yakar geri almıştık baktım ölmüş ne küfür etmiştim lavua
  • Ne zevkliydi onla oynamak
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.