|
premium plus ile elite arasında teknik özellik farklılıkları acaba yazılımla ilgili olabilir mi ? elle tutulur tek fark filtre olayı sanırım. diğer performans farklılıkları bana yazılım tarafı gibi geldi hocam. ama aslında benim size özellikle sormak istediğim, durafin+ kaplama olsada kondenser bakır olmadığı için genellikle olumsuzluklardan bahsediliyor. dış ünite problemleri tamamen. bununla ilgili öneri tavsiye verir misniz. cocuk odası için baymak elegant soft almıştım soft modu (esinti, rüzgarsız) samsung gibi değil. bu yüzden wind free almak istiyorum. ama sektördeki sizin gibi üstadların yorumları da alüminyum olayından dolayı genelde olumsuza kayıyor. bu yüzden de fazlasıyla kafam karıştı diyeiblirim. sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ? teşekkürler. https://tavsiyeforumu.com/konu/durafin-aluminyum-kondenser.175// linke tıkladığınız da göreceksiniz ki aşağıda oksitlenmiş bir dış ünite mevcut. aslında bu konuda da ; kaç yılda bu hale geldi veya dış ünite montajının yapıldığı yer balkon mu duvara monte mi ? ne derece yağmur yedide bu hale geldi veya hiç yağmur yemedi ama yine de korozyona uğradı. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt