|
Merhabalar. Klima tavsiyeleri ana konusuna yazmıştım ancak cevap alamadım. Daha detaylı şekilde bir başlık açmak daha isabetli olacak sanırım. 85-90 metrekare 2+1 bir evde oturuyorum ve yaz için Ocak itibarıyla fiyatlar fırlamadan bir klima almayı düşünüyorum. Aynı binada oturan arkadaşlarım 18.000 btu ile evi belirli bir ölçüde serinletebildiklerini söylediler ve ben de bu doğrultuda hareket etmeyi planlıyorum. Yalnız ne yazık ki klimalar konusunda çok kısıtlı bilgim var. Teknosa’da linkini aşağıda verdiğim Samsung WindFree Premium 18.000 BTU (yaklaşık 30 bin TL) gözüme çarptı. Direkt rüzgar vurmasını engelleyen bir model olarak tanıtmışlar dikkatimi çekti. İyi midir, kaliteli midir, bu fiyata değer mi vs. hepsi soru işareti benim için. Sonuç olarak konu hakkında profesyonel bilgisi olan arkadaşların bahsettiğim klima ile ilgili bilgilerini/görüşlerini ve bu fiyat civarında (belki biraz daha üstüne çıkabilirim) başka marka/model tavsiyelerini paylaşmaları halinde gerçekten müteşekkir olacağım. Şimdiden Teşekkürler. Samsung WindFree Premium Black AR18CXFCABT/SK A++ 18000 BTU Duvar Tipi Split Klima Fiyatı ve Özellikleri https://www.teknosa.com/samsung-windfree-premium-black-ar18cxfcabtsk-a-18000-btu-duvar-tipi-split-klima-p-787300787< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı