Şimdi Ara

Samsung wave 2 mi wave 3 mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
4.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bu iki telefondan birini düşünüyorum. forumda birsürü tartışma var ve kararsızım. Telefonu almanyada yaşayan akrabalarım var. ordan getirtmeyi düşünüyorum. Hangisi daha iyi bir seçenek olur ;

Aşırı derecede hız meraklısı değilim ama gerektiğinde kullanırım.

İnternet(wifi) hızı iyi olmalı
    Hoparlörden müzik dinlemeyi severim.Kulaklığı çok nadir kullanırım.
    Sarj süresi min. 2gün olmalı
    vs.

Gibi özellikler olmalı. wave2 mi wave3 mü tercih edilmeli ?

Yorumlarınızı bekliyorum

• Anlaşılan sık sık internet kullanacaksınız, dolayısıyla da 4'' lik Wave 3 daha iyi olur sizin için. Fiyatları öğrenme imkanınız varsa Galaxy S, SL veya W'ye de bir bakın derim ben. Wave 3 modelini alabiliyorsanız onlara da paranız yeter sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadr-azam

Anlaşılan sık sık internet kullanacaksınız, dolayısıyla da 4'' lik Wave 3 daha iyi olur sizin için. Fiyatları öğrenme imkanınız varsa Galaxy S, SL veya W'ye de bir bakın derim ben. Wave 3 modelini alabiliyorsanız onlara da paranız yeter sanırım.

hocam o dedıgınız galaxy serısı 350 euro cıvarında. Onlar alınana kadar 50 euro daha koy 420 euro civarına galaxy s2 alınabiliyor. Ama okadar param ve performans merakım yok. Wave 2 150-200 euro . Wave 3 300 euro civarlarında. Kampanya ile denk gelırse bi ihtimal ucuza bulunabilir
  • Hımm anlıyorum. İlle de ikisi arasında kaldıysanız ve dediğiniz gibi performans merakınız falan da yoksa wave 2 keser sizi. Yalnız o fiyata da Galaxy 2 çok iyi :) Wave 3 almaktansa 120 euro borç alır, tefeciye falan gider gene Galaxy s2 alırım. :) Uzun süre götürecek bir cihaz çünkü.

Umarum sizi mutlu edecek tercihi yaparsınız, şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Hımm anlıyorum. İlle de ikisi arasında kaldıysanız ve dediğiniz gibi performans merakınız falan da yoksa wave 2 keser sizi. Yalnız o fiyata da Galaxy 2 çok iyi :) Wave 3 almaktansa 120 euro borç alır, tefeciye falan gider gene Galaxy s2 alırım. :) Uzun süre götürecek bir cihaz çünkü.

Umarum sizi mutlu edecek tercihi yaparsınız, şimdiden hayırlı olsun.

hocam büyük abimde galaxy 9003 var. Ortanca abimde galaxy s2 var. Biraz klasik cevaplar oalacak ama galaxy s2 plastik kasası oyuncak gibi geliyor. İnceltmek isterken oyuncaga çevirmişler kasayı. Elime aldıgımda bi nebzede olsa saglamlık hissi vermeli telefon. Ama s2de bunlar mevcut degıl. Telefonu sık olarak yere dusururum maalesef :D . Aman s2fanları konuyu basmasın.
  • Telefon fanlığı kadar saçma bir olay yok. Neyse.

Wave 2 sağlam sayılır. Sağlamlık konusunda hassassanız Defy veya Defy+ modellerinin de fiyatını bir öğreniverin. :)
  • Bende hem gs2 hem de wave 2 var hocam. İkisi de çok sağlam ama wave daha bi tok duruyor. İnterneti yoğun olarak kullanacaksaniz wave 2yi dusunmeyin bence. Örneğin ben cepten bi gezmeye başladığım zaman 2 saati geçiyorum. Maalesef wave yarim saatte bir kasıyor nette gezerken. Yetersiz kaynak uygulaması veriyor. Ram 512 diye sanırım. Eğer wave 3 1gb rama sahipse onu düşünün derim. Tam bilmiyorum teknik özelliklerini. Aman onun dışında wave 2 mükemmel bir cihaz. Bence parasını sonuna kadar hakediyor. Tam bir stabilite abidesi diyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Telefon fanlığı kadar saçma bir olay yok. Neyse.

Wave 2 sağlam sayılır. Sağlamlık konusunda hassassanız Defy veya Defy+ modellerinin de fiyatını bir öğreniverin. :)

defy derken ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxl567

Bende hem gs2 hem de wave 2 var hocam. İkisi de çok sağlam ama wave daha bi tok duruyor. İnterneti yoğun olarak kullanacaksaniz wave 2yi dusunmeyin bence. Örneğin ben cepten bi gezmeye başladığım zaman 2 saati geçiyorum. Maalesef wave yarim saatte bir kasıyor nette gezerken. Yetersiz kaynak uygulaması veriyor. Ram 512 diye sanırım. Eğer wave 3 1gb rama sahipse onu düşünün derim. Tam bilmiyorum teknik özelliklerini. Aman onun dışında wave 2 mükemmel bir cihaz. Bence parasını sonuna kadar hakediyor. Tam bir stabilite abidesi diyebilirim

hocam internet kullanımı gezdıgını sıtenın flash uygulamalarının fazlalıgına gore degısebılır ve bu konuda tabıkı gs2 daha basarılı.
  • Dikkat ettiyseniz gs2 ile karsilastirmadim zaten. Çok başka bi dünya o. Fakat wave'in tarayıcı performansı beni memnun etmedi, bu bir gerçek
  • quote:

Orijinalden alıntı: furki06

quote:

Telefon fanlığı kadar saçma bir olay yok. Neyse.

defy derken ?

motorola defy

http://forum.donanimhaber.com/m_51716159/tm.htm
  • up!
  • imkanın varsa bence fazla düşünecek bir şey yok yeni olması sebebiyle wave3...
  • Samsung galaxy s plus al bence :) Bana pazartesi 250 euroya Almanya dan geliyor
  • 150-200 euro diyorsanız Wave II alın tabikide.

Wave II ile Wave III arasında önemsenecek fark yoktur sadece ekran boyutu farkı var.

sağlamlık konusunda defy rakiplerinden daha üstündür.

sağlamlık için üretilmiştir su geçirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 8 Nisan 2012; 15:55:29 >
  • bence badalı bir cihaz alma.ben şahsen aldım pişman oldum.git S2 al daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wox

bence badalı bir cihaz alma.ben şahsen aldım pişman oldum.git S2 al daha iyi.

katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: furki06

selamlar ;

Arkadaşlar bu iki telefondan birini düşünüyorum. forumda birsürü tartışma var ve kararsızım. Telefonu almanyada yaşayan akrabalarım var. ordan getirtmeyi düşünüyorum. Hangisi daha iyi bir seçenek olur ;

Aşırı derecede hız meraklısı değilim ama gerektiğinde kullanırım.

İnternet(wifi) hızı iyi olmalı
    Hoparlörden müzik dinlemeyi severim.Kulaklığı çok nadir kullanırım.
    Sarj süresi min. 2gün olmalı
    vs.

Gibi özellikler olmalı. wave2 mi wave3 mü tercih edilmeli ?

Yorumlarınızı bekliyorum

Birader saturnden aldım telefonu wawe 2 takoz gibi kalınlıkta wawe 3 ince 1.4 gpu işlemci süper amoled tasarım kalitesi daha iyi şık sorun olursa cevaplarım.Wawe 2 kesinlikle önermem büyük bir hata yapma resim kalitesi wawe 3 muhteşem

• quote:

Orijinalden alıntı: wox

bence badalı bir cihaz alma.ben şahsen aldım pişman oldum.git S2 al daha iyi.

s2 cebe sığmaz şekilde takoz gibi tablet telefona benzemiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.