ww w.tvwidget.p l/dr.php?file=w w w.paftali. c om /blog/indir/
Aradaki Tüm Boşlukları silmeyi unutmayınız :D
linki hazirlayan felan yok. ordaki linkin icerisindeki sitenin adresini degistirince her siteyi rss haline dondurebiliyor.onemli olan sitenin icerisine film upload edilmis olmasi ole bir site bulursaniz bu konuya yazin deneyelim. ornek olarak ben buldum. gonderdigim linkin icerisindeki internet adresini kopyalayin . adres cubuguna yaptirin mantigi anlarsiniz. ii calismalar. :D
Turke****'da yazmıştım verdiğin link çalışıyor,birkaç site denedim,ama olmadı,araştırırken neye dikkat edeceğiz.
arkadaşım bu verdigin widget c serisine olurmu olursa biraz daha açık anlatırsan menmun olurum paylaşım için çok teşekkürler
walla bende tam olarak bisi bilmiyorum. ben sadece bu linki rss arastirken tesadufen buldum. benim twmde 40c650 deneme imkanim olmadi .s o linkdede anladigim kadariyla siteyi rss haline ceviriyor. yani bizim icin yararli olabilir diye yaymaya calisiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: kamanlı9
arkadaşım bu verdigin widget c serisine olurmu olursa biraz daha açık anlatırsan menmun olurum paylaşım için çok teşekkürler
oluyor,verdiği adresteki birkaç linki denedim.boşlukları silip adresi yaz,50'ye yakın film var.
Arkadaşlar 40d8000 serisinde oluyor ama pek fazla içerik yok kemal sunal ve biraz belgesel ufak tefek ziptirikten filimler o kadar :)
www.paftali.com/blog/indir/ arkadaslar dedigim gibi bunun gibi ama film arsivi cok olan guncellenen bir turkce site bulabilirsek isimize cok yarayacak g
ekledim arkadaşlar .sağol scream
bu yoklukta çok iyi geldi usta, yalnız ne açsam çok yavaş yükleniyor , 16 mpbs net var
arkadaşlar benimkide çok donuyor yani çok can sıkıcı
ftp server olduğu için arkadaşlar. bu sorunu video sitelerinden izleyerek çözeriz. fakat php kodu oluşturmak ve sitenin linklerinin değişmemesi lazım
quote:
Orijinalden alıntı: scream006
Yerli Yabancı Filmler( TR Dublaj ) + Belgesel
ww w.tvwidget.p l/dr.php?file=w w w.paftali. c om /blog/indir/
Aradaki Tüm Boşlukları silmeyi unutmayınız :D
linki hazirlayan felan yok. ordaki linkin icerisindeki sitenin adresini degistirince her siteyi rss haline dondurebiliyor.onemli olan sitenin icerisine film upload edilmis olmasi ole bir site bulursaniz bu konuya yazin deneyelim. ornek olarak ben buldum. gonderdigim linkin icerisindeki internet adresini kopyalayin . adres cubuguna yaptirin mantigi anlarsiniz. ii calismalar. :D
güzelde, çeşitlilik çok sınırlı , başka böyle bir adres var mı ?
arkadaşlar net pleyerden hiç birşey izliyemıyorum bazılzrı zçılyor çok donma oluyor çogoda açılmıyor c650 serisi bunun bir yolu varmı varsa lütfen yardım
Arkadaşlar sayfada hiç bir ilerleme yok. Yok mu yeni değişiklikler
yok arkadaşım malesef paylaşma çok iyi ama malesef
ipla tv açılıyormu açılıyorsa nasıl açacagım bilgisi olan lütfen yardım
+updullah
Konuyla ilgisiz ama, 46c750 kutu ve ayağı lazım olan varsa verebilirim msj atabilirsiniz. Fatih-İstanbul
Arkadaslar yurt disinda yasiyorum samsung 46c750 tv var, turk kanallarini bazi widgetlarin icinde buldum ama trt harici calisan yok. Acaba bu benim firmwareim ile mi ilgili.
Turk kanallarini internet tv den izlemek icin bildiginiz calisan widget war mi? varsa adresleri paylasabilirmisiniz? (oturdugum apartmanda merkezi anten var ve yeni bir anten takmamiza izin vermiyorlar o yuzden boyle kasiyorum)
Saygilar
Arkadaslar
Onceki mesajimda sormayi unuttum, samsung tv den usb ye kayıt yapiyorum ama bu yaptigim kayitlari silmek istemiyorum, bu kayitlari biligsayara aktarmamin bir yolu var mi?
Usbye kayit yapmadan once Tv usbye format attiyor(ilk sefere mahsus) ayni usb yi geri bilgisayara taktigimda bu kez bilgisayar usb ye format atmadan icini acmiyor dolayisiyla kaydettigim programlari kaybediyorum.
Bu konuda bir bir cozumu olan varsa paylasirsa cok sevinirim