Şimdi Ara

Samsung TV widget çalışmaları / Youtube widget kurulumu ve daha fazlası (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.415
Cevap
23
Favori
263.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://forum.donanimhaber.com/m_57708505/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59916915
    samygo inmesi lazım inmiyorsa tv nin dns lerinizi kontrol edin. dns eklemeyi biliyorsaunuz sanırım manul ip verme yerinde...
  • Ben o ip için senkronizasyon yaptım ama Samygo yüklenmedi malesef :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: karisma61

Ben o ip için senkronizasyon yaptım ama Samygo yüklenmedi malesef :(

SAMygo yükleniyor uyarı almıyormusun ?? eğer indiriliyor uyarısı vermiyorsa tv nin dnslerini 208.67.222.2222 yap inmesi lazım. ve bide sen hangi seriyi kullanıyorsun ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat23351 -- 29 Nisan 2012; 22:17:51 >
  • yav arkadaşlar benim c650 var hiç türkce film belgesel gibi widgwt veya ip adresi varmı varsa lütfen paylaşırmısınız rıca ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat23351

quote:

Ben o ip için senkronizasyon yaptım ama Samygo yüklenmedi malesef :(

SAMygo yükleniyor uyarı almıyormusun ?? eğer indiriliyor uyarısı vermiyorsa tv nin dnslerini 208.67.222.2222 yap inmesi lazım. ve bide sen hangi seriyi kullanıyorsun ??

bende 40d8000 serisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karisma61 -- 30 Nisan 2012; 18:04:23 >
  • Arkadaşlar verilen ip adresinden indirme bu sefer gerçekleştirildi iki tane dosya indi. Fakat daha önce diğer ip'den indirmiş olduğum bütün uygulamalar gitti. SamyGo uygulamasına tıklayınca da içine girmedi. Bağlanıyor diyor hemen kapanıyor. Neyse eski haline getireyim dedim. sonu 216 ile biten ip'yi girdim. önceki uygulamalar geldi fakat Netplayer 2.55 indi. Bu sefer de bu programı çalıştırmadım. offf orff . Keşke uğraşmasaydım. Bu ne ya farklı ip girince önceki tüm uygulamalar gidiyor.
  • Arkadaşlar Samsung Samrttv içindeki uygulumaları görebiliceğim üstünde değişiklik yapabileceğim bilgisayardan bunlara hükmedebileceğim bir program var mı. Allah kahretsin keşke indirmez olaydım samygo'yu Netplayer 2.73 gitti. Netplayer 2.55 de çalışmıyor şimdi.
  • quote:

Arkadaşlar Samsung Samrttv içindeki uygulumaları görebiliceğim üstünde değişiklik yapabileceğim bilgisayardan bunlara hükmedebileceğim bir program var mı. Allah kahretsin keşke indirmez olaydım samygo'yu Netplayer 2.73 gitti. Netplayer 2.55 de çalışmıyor şimdi.

Bu ip'yi (88.80.222.192) girip dene. Netplayer 2.73'ün gelmesi gerekir.
    Olmazsa (91.67.48.154) dene 40D6000'lerde denenmiş.
  • Allah razı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn :)
  • nStreamplayer altında yeni bir bölüm var. Türk dizileri ve yerli yabancı filmler izlenebiliyor.
  • tam olarak anlatır mısın arkadaşım ben türk filmleri ve dizileri bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamanlı9

tam olarak anlatır mısın arkadaşım ben türk filmleri ve dizileri bulamadım

95 215 36 8 IP sinden widgetleri yükledim. Yüklenen nStreamplayer açıyoruz. Sonra kumandadan D(Mavi tuş) tıklayınca açılan menüden nStreamexternal.xml seçiyoruz.
    Orada TurknStreamVodSamsung altında her şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senolars -- 4 Mayıs 2012; 22:44:42 >
  • nStreamplayer de türkce filmler ve diziler var ama açılmıyo hep error yazıyor ne yapmam gerekiyor bilen arkadaşlar lütfen yardım
  • Arkadaşlar bu uygulama Dreambox için yapılmış ama buraya da eklendi. Dreambox Mac adresini yazıp 10Euro karşılığından full sürümünü temin edebilirsiniz. Bende geçen gün bu uygulamaya eklendiğini farkettim full sürümü olmadığı için çoğu filimler açılmıyor.

Bu da Dreamboxtan görüntü:
  • Arkadaşlar bestRussianTV, Plex ve nKtvplayer uygulamalarını sorunsuzca çalıştırabilen var mı. Bu konularda pek bir fikir ileri süren yok. Eminim Ruslar sorunsuzca izleyebiliyorlardır. Az bi çakallık yapmaya ne dersiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfreza

nKtvplayer için
    15 .04 tarihine kadar

user:1844313
    pasword:630655

Alfreza üstad yeni şifreleri bekliyoruz haberin olsun. :)
  • Orijinalden alıntı: karisma61

nKtvplayer için
    15 .04 tarihine kadar

arkadaşım c650 bu şifreleri girdim nKtvplayer açılmadı ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olurmusun
  • Orijinalden alıntı: kamanlı9

nKtvplayer için
    15 .04 tarihine kadar

arkadaşım c650 bu şifreleri girdim nKtvplayer açılmadı ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olurmusun

Açmaz arkadasım 15.4.12 kadar geçerliğdi
    tarihe dikat etmedin sanırım
  • arkadaslar Konu ile alakalı degil ama samsung D8000 tv var bunun yanındaki menu tuşlarını nasıl iptal edebiliriz edebilirmiyiz....
    Teşekkürler
  • Neyi niçin iptal edeceğinizi pek anlayamadım :)
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.