Şimdi Ara

Samsung TV widget çalışmaları / Youtube widget kurulumu ve daha fazlası (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.415
Cevap
23
Favori
263.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kamanlı9 senin internet hızın düşük galiba :)
  • arkadaşım net hızı 635
  • Bu gece Plex media player'ı kurdum, media server ayarını yaptım ama çalışmadı, sonra smart hub'dan (internet) çıkıp tekrar bağlanmayı denedim. Bu sefer smart hub açılmadı, sonra televizyon belirli aralıklarla stand by konumuna girip çıkmaya başladı. Buna engel olamıyorum. Internet ayarlarına girip sorun yaratan programı nasıl silebilirim? Daha önceki yazılarda bir arkadaş sürekli exit tuşuna basarak ayarlara girebilmiş, ama ben yapamadım. Başka ne önerirsiniz?
  • tv nin internet bağlantısını ayırın, öyle açın. daha sonra resetleyin, düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: fornaxfx

Bu gece Plex media player'ı kurdum, media server ayarını yaptım ama çalışmadı, sonra smart hub'dan (internet) çıkıp tekrar bağlanmayı denedim. Bu sefer smart hub açılmadı, sonra televizyon belirli aralıklarla stand by konumuna girip çıkmaya başladı. Buna engel olamıyorum. Internet ayarlarına girip sorun yaratan programı nasıl silebilirim? Daha önceki yazılarda bir arkadaş sürekli exit tuşuna basarak ayarlara girebilmiş, ama ben yapamadım. Başka ne önerirsiniz?

Üstad 5 saniye exit tuşuna basarsan bütün menü ayarların sıfırlanır. Renk , konstrat vs. gibi :)
  • yardımlarınız için teşekkürler,

bu arada plex'i başarıyla kullanabilen var mı?
    yada bu tarz, ağ üzerinden medya center benzeri (xbmc vb.) bir başka program biliyor musunuz?
  • plex çok zahmetli, çalıştırdım ama tad alamadım, çok ta uğraştım, randımanlı çalışmadı. samba/nfs vs için, öncelikle tv ye hack atmanız ve telnet atılabilir hale getirmeniz lazım. samygo diye bir site var, orada detaylı açıklamalar var. ben denemedim. cihazın garantisi elden çıkabilir, her ne kadar tersi söylensede
  • anladım, zaten medya oynatmanın alternatif bir sürü yolu var. çok zorlamıyım en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

plex çok zahmetli, çalıştırdım ama tad alamadım, çok ta uğraştım, randımanlı çalışmadı. samba/nfs vs için, öncelikle tv ye hack atmanız ve telnet atılabilir hale getirmeniz lazım. samygo diye bir site var, orada detaylı açıklamalar var. ben denemedim. cihazın garantisi elden çıkabilir, her ne kadar tersi söylensede

Üstad nasıl çalıştırdın bize de resimlil anlatımını yapar mısın :)
  • hocam resimli anlatım yapamam, çünkü hm widget'ı tv ye, hem plex media server'' pc ye kurup, pc nin ip sini ayarlamakla uğraşmak zahmetli biraz. ama dediğim şeyleri yapmanız gerekiyor sırasıyla, kör topal çalışıyor
  • arkadaşlar online vidoda rutv bazen açılıyor bazen açolmıyor açılmadı an görüntüde kırmızı işaret var devamlı açık olması için ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamanlı9

arkadaşlar online vidoda rutv bazen açılıyor bazen açolmıyor açılmadı an görüntüde kırmızı işaret var devamlı açık olması için ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olurmusunuz

Üstad o konu hakkında fikir sahibi değilim :(
  • beyler türkçe veya altyazılı dizi film olduğu vs., widgetler yapılamaz mı ?
  • Arkadaşlar d6000 serisi için web browser yazılımı varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bala5252

beyler türkçe veya altyazılı dizi film olduğu vs., widgetler yapılamaz mı ?

olsa güzel olur
  • arkadaşlar sizden bir rıcam olacak bende 40 c650 tv var online videoda iptv ru var 3.4 gün önce bu kanallar açılıyordu şimdi açılmıyor kanallara açınca beyaz karede kırmızı işaret geliyor yani açmıyor lütfen bu tvsi olan arkadaşlar denermisiniz sizde açıyormu inşallah sorunumu anlatabilmişim dir şimdiden teşekkürler
  • kamanlı9 kırmızı işaret desteklenmeyen içerik hatasıdır. Senin internetinde bir sorun olabilir. Bende hepsi açılıyor hiç bir sıkıntı yok. Bende d8000 serisi var ve canavar gibi :)

Ayrıca vizyondaki filimleri izleyebilmemiz için widgeti olan var mı ? Özellikle 1453 filmi ehehheheh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karisma61 -- 7 Mart 2012; 8:11:43 >
  • arkadaşım ne yapmam gerekiyor bir öneriniz varmı
  • arkadaşım sen dns ayarların kaç dns ayarı ile ilgisi olurmu
  • +upp
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.