|
Bildirim
Yeni fark ettim de Samsung a dava bile acilabilir .
Guncelleme rezaletine kanitli bir ornek verecegim : Samsung Galaxy A8 Note4 ile ayni islemci hatta Note4 dun RAM ve ekran cozunurlugu daha yuksek . Hepimiz biliriz ki : Android 7 ile hiz artisi vardir daha iyi RAM yonetimi vs... Samsung neden A8 2015 ( A800I ) modeline veriyorda Note4 de vermiyor ??? https://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_Galaxy_A8_(2015) Test ettik sorunlu diyorlar . Sanirim Touchwiz i Android 6 daki gibi birakmislar . Aslinda Note7 deki Grace UX arayuzu ile getirseler pekala cok iyi olacakti . 64 bitlik islemciyi de yazilimsal olarak ayrica aktiflesinler .... Eski bir Note4 kullanicisi olarak ben bile Note4 e vermiyorsa ayni islemcili Galaxy A8 2015 e Anroid 7 verecek olmasi aciklamasi da olamaz zaten ! Samsung kendi arayuzunu de guncellemeden test ediyorsa zaten uyumsuz olur isterse 16 cekirdekli 128 GB RAM li bile olsa sorun cikartir ... Samsung onceki yillarda da bu sekilde stabil calismiyor diyerek benzer donanim veya islemcili bir urunu de cikartmiyorlardi ama bu sefer olay bambaska ! Ortada Note4 ile ayni islemcili bir model var ustelik RAM i de dusuk olana geliyor ama 3 GB RAM li Note4 e Grace UX ve Android 7 li olarak gelmiyor ! Samsung a karsi Note4 sahipleri bu kanitla ciddi ciddi her kanaldan ( bireysel toplu change.org facebook twitter vs .. ) bu kanitlar ile guncelleme icin hakkinizi isteyin . |
Mesele sadece güvenlik değil. İnsanları bu kadar aptal görmeleri. Güncelleme vermeyeceksen mertçe diyeceksin ki vermiyeceğim bitti. Note 4 aldığımda 64 bit aktif olacak s6 ara yüzü gelecek dendi. En sonunda ne dendi. Hayır gelmiyecek. Adam gibi söyle
Bügün daha yaşadığım olay. Buzdolabı 2 aydır bozuk. Yeni alınmış. Teknik servisi arıyoruz. Gelen giden yok. Müşteri hizmetlerini arayıp kayıt oluşturdum. Bakın gelmiyor dedim. Müşteri hizmetlerinden kayıt oluşturmanız lazımdı dedi. Kaydı açtık 10 gün geçti gelen giden yok. Aradım sıraya alınmıştır dedi. Bügün aradım dosya kapatılmış dedi. Nasıl olur gelmedi dedim. Bilmiyorum dedi teknik servis numarasını verdi arayıp sorun diyor. Ne işe yararsınız dedim kapattım. Samsung ta sadece telefonda değil bu dengesizlikler. Her ürününde var. Allah tan tv lerin bozulma oranı düşük yoksa yine aynı muamele. şaçma sapan devlette yaşıyoruz. Amerika olsak dava ile fitil fitil getirirdik burnundan. Avrupa'da olsak adamlar ceza yerdi. Ama yok |
Valla s7 edge icin bile zor aldik guncelleme. Ara modellere guncelleme gelip note 4 e gelmemesi de ayrica komik.
|
Pil testlerini bahane ettiler.
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virinom -- 21 Şubat 2017; 21:53:44 > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 21 Şubat 2017; 22:33:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|