Şimdi Ara

Samsung Super Clear LCD TFT ve Super AMOLED KArşılaştırması ( N8, Galaxy S, Wave 1 Wave 2'ye Karşı ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
1
Favori
17.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: limitsizim

Burda deneyip beraber sonuçları görmek isteyen yok hala bir karış havada cevaplar geliyor beraber deniyelim diyoruz ona bile yapılan yoruma bak kim takarmışta bilmemneymişte biz yüzlerce kişiye sanat konferansları veriyoruz bilimsel araştırmaları ceviriyoruz adam diyorki senin yaptıgın testi kim takar mantıgın buysa öyle devam et işte resimler inanan inanır inanmayan kendi bilir zaten kaliteli bir resmi atip yan yana eşit şartlarda koyup inceleyen anlar. Adamlara beraber test edelim diyoruz ki video kamera ayarlıyordum test sırasında videoya çekmek için o kadar objektif bir test olacaktı laflara bak . Bende objektif bir test olsun beraber birşeyleri deneyelim diye ayarlamalar yapıyorum ne uğraşıyorum mantıga bak kafaya bak bunla uğraşcağına Türk oyun geliştiricilerine parduse gönüllü grafik içeriği yap nasılsa bu mantıktaki birine %100 objektif bir test yapsan gene aynı şeyleri söyleyip duracak.SON OLARAK SÖYLEYECEĞİM WAVE 2 İLE WAVE 1i YAN YANYNA DENEYİP KENDİNİZ GÖRÜP ÖYLE KARAR VERİP ALIN YENI ALACAK ARKADAŞLAR.

Kimin havada cevaplar yazdığı belli.KOSKOCA GSMARENA GİBİ BİR SİTE TEST ETMİŞ VE ONAYLAMIŞ.GSMARENANIN TESTİNDE SLCD SAMOLEDİN YANINA BİLE GELEMEMİŞ.FARK YEMİŞ RESMEN.BUNU GÖREMEYECEK , ANLAYAMAYACAK KADAR ACİZ MİSİNİZ ? OKUMANIZDA MI YOK ? GÖRMÜYORMUSUNUZ ? YUKARIYA KOYDUĞUM VİDEODA HERŞEY AÇIK VE NET.YUKARIDA Kİ VİDEO YA RAĞMEN HAALA AKSİNİ İDDİA ETMEK ACİZLİKTEN , CAHİLLİKTEN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL.

YAPACAĞINIZ TEST YUKARIDA Kİ RESİMLERDE Kİ GİBİ OLACAKSA YAPMAYIN.ZİRA YUKARIDAKİ TESTTE WAVE 2 EKRANI DIŞINDAKİ BÜTÜN TELEFONLARIN EKRAN PARLAKLIĞI KISILMIŞ.SİZ HİÇ HAYATINIZDA SAMOLED EKRAN GÖRDÜNÜZ MÜ ? PARLAKLIĞI SON SEVİYEDE OLAN SAMOLED EKRANLI GALAXY S VE WAVE 1 YUKARIDAKİ RESİMDEN ÇOK ÇOK ÇOK DAHA NET VE PARLAK GÖRÜNTÜ VERİR.BUNU YA BİLMİYORSUNUZ YA DA İŞİNİZE GELMİYOR.
    büyük yazmamın sebebi saatlerdir yazılan şeyleri görmeden konuşmanız.Umarım saçmalamaya devam etmezsiniz.

Sİz bu kafayla devam ederseniz millet çıkar aya siz kalırsınız yaya.

YUKARIDA Kİ SORULARIMA ACİLEN CEVAP VERMENİ İSTİYORUM.YALVARIRIM CEVAP VER YA.BEN SİZE SORU SORUYORM HALA GEÇMİŞ TEST EDİCEM DE BİLMEM NE DE DİYORSUNZ..

• Gsm arenanın testinde Sclcd bırakın süper amolede rakip olmayı fark yediği gibi normal amoled ekranlardan bile geride kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: robertofiole

/>

Gsm arenanın testinde Sclcd bırakın süper amolede rakip olmayı fark yediği gibi normal amoled ekranlardan bile geride kalmış.

Bırak hocam anlamazlar.Biz gözlerine sokmaktan bıktık , adamlar bakmaktan bıkmadılar.Hala şu testin üzerine ve o koyduğum videonun üzerine kendim test edicem diyorlarya..Acıyorum resmen.

Acizlik insanı fena halde çırpındırıyor.Allah kimseyi bu duruma düşürmesin.

• quote:

cevaplarda seviyemi korumaya calisiyorum ADAM GIBI YORUM YAZIN CEVAP HADDINIZI ASMAYIN bu bende dahil herkez icin gecerli su anda kpss ye de calisiyorum ve bir yandan da grafik ve heykel isleri yapiyorum bu isler yan mahalleye resim yapmak gibi degil sozlesmeli ve buyuk firmalarla isler bir mani olmazsa diye o yuzden dedim wave bir sahibi arkadasimla yarin bulisabilirsem ki bu gun konustuk yarrin bulusacak gibiyiz resimlerle cihazlari yan yana kouyup testleri yapacagim test nasil olacak wave bir ve iki nim isik degeri sona verilecek yuksek kalte dogal resimlerle bazi ayribtilari olan grafik resimleri kullanmayidusunuyorum wave bir in bu gun soyledigim siyah rengi daha kaliteli dedigim olayida gostermek icin corelde ozel olarak hazirlayacagim alti ton siyah olan ozel bir siyah renk kullanacagim cunku siz gibi amacimiz bir cihazi kotulemekdegil etrafa saldirmakda degilseviyeli ve mantikli bir test yapmak bu gun gene bazi denemwlwr yaptim yanimda fotomakinesi olmadigi icin cekemedim bilgi resim link verip kanitli konusmayacaklar yazmasin yoksu soyleyok bu boyle diye seviyesi dusuk yazilar yazmayin. william vardi bilgili yaziyordu onuda biktirsiniz yorumlarin seviyesine dikkat lutfen.

Güzel bir inceleme olmuş tebrik ederim. Bu testinizden sonra karşılaştırıp aldım. Gerçekten çok yararlı oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Britvolt.

quote:

cevaplarda seviyemi korumaya calisiyorum ADAM GIBI YORUM YAZIN CEVAP HADDINIZI ASMAYIN bu bende dahil herkez icin gecerli su anda kpss ye de calisiyorum ve bir yandan da grafik ve heykel isleri yapiyorum bu isler yan mahalleye resim yapmak gibi degil sozlesmeli ve buyuk firmalarla isler bir mani olmazsa diye o yuzden dedim wave bir sahibi arkadasimla yarin bulisabilirsem ki bu gun konustuk yarrin bulusacak gibiyiz resimlerle cihazlari yan yana kouyup testleri yapacagim test nasil olacak wave bir ve iki nim isik degeri sona verilecek yuksek kalte dogal resimlerle bazi ayribtilari olan grafik resimleri kullanmayidusunuyorum wave bir in bu gun soyledigim siyah rengi daha kaliteli dedigim olayida gostermek icin corelde ozel olarak hazirlayacagim alti ton siyah olan ozel bir siyah renk kullanacagim cunku siz gibi amacimiz bir cihazi kotulemekdegil etrafa saldirmakda degilseviyeli ve mantikli bir test yapmak bu gun gene bazi denemwlwr yaptim yanimda fotomakinesi olmadigi icin cekemedim bilgi resim link verip kanitli konusmayacaklar yazmasin yoksu soyleyok bu boyle diye seviyesi dusuk yazilar yazmayin. william vardi bilgili yaziyordu onuda biktirsiniz yorumlarin seviyesine dikkat lutfen.

Güzel bir inceleme olmuş tebrik ederim. Bu testinizden sonra karşılaştırıp aldım. Gerçekten çok yararlı oldu.

allah akıl fikir versin

bu incelemeyi yapan site samsung yalakasıdır wave 2 satılsın diye yaptırıldığı ayan beyan ortadayken karşılaştırdım aldım baktım aldım arkadaşımda var yan yana koyuyoruz vırt zırt son derece saçma "işlenmiş" dnsie görüntüsüne iyi diyen adam bu işi meslek olarak yapıyormuş bi de PES :D göz var nizam var derler bildiniz mi ?

o arkadaş işini derhal bıraksın hakkıyla yapacağı başka bi iş seçsin kendine..

sclcd de fena değildir ama asla bi samoled i bırak amoled bile olamayacak.. gerçekten ürün olarak LED ekranların ne olduğunu teknolojik olarak bilseniz burada kendinizi bu kadar yırtıp insanları ŞEKİL A daki gibi yanıltmamış olurdunuz ama daha elmayla armutu ayıracak mecaliniz yok anlaşıldığı kadarıyla

HAYIRLISI ya daha fazla nefes tüketmeyelim siz atınızı koşturmaya devam edin kalın sağlıcakla

not : hort oldu biraz kusura bakmayın farkındaydım yazmadan edemedim :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 14 Ocak 2012; 18:57:21 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.