Teğmen
13 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 36 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Herkese merhabalar,

Cihazı öncelikle ihtiyacı olana tavsiye ederim. Yalnız bir problem var, çözemedik. Ağ üzerinde tanımlı olan bu cihaz ekranında bağlı olan bilgisayarları görüyoruz.Fakat tarama yapmak istediğimizde yapmıyor. Windows faks ve tarama ekranı çıkıyor ve ''tarama tamamlanmadı'' yazıyor.Yalnız pc deki kendi tarama profili programını açtığımızda cihaz ekranında farklı bir isimle çıkıyoruz ve tarama yapabiliyoruz. Fakat her tarama işleminde bu programı açmak zorunda kalıyoruz. Kısacası ağda kendi görünen adımızla tarama yapamıyoruz.

Çözüm öneri olan varsa çok iyi olur.

Teşekkürler şimdiden.
Merhabalar,bilindiği üzere screen mirroring yok bu cihazlarda (A7). Kablolu bir çözüm arıyorum ama çoğu cihaz uyumsuz sanırım. Kullanıpta başarılı olanlar cihazların ismini yazabilir mi?

Teşekkürler şimdiden..
intel hd 4000 tümleşik ekran kartına sahip hp notebook ile Lg Lcd TV arasında hdmi bağlantı sağlayamıyorum. Kumandadan takılı olan hdmi portunu seçebiliyorum fakat sinyal yok ve görüntü alamıyorum. Konu hakkında bilgisi olan var mı?
Herkese merhaba.Biraz önce bir hotmail hesabı aldım. O hesapla da facebook hesabı almak istedim. Buraya kadar herşey normal.. Facebook bana böyle bir hesabın kayıtlı olduğunu söyledi. Şifre hatırlat dedim. Almış olduğum yeni hesaba güvenlik şifresi gönderildi. ve şuan hali hazırda kullanılan facebook hesabına erişebilir durumdayım. Bu durumda ne yapabilirim ?
Herkese merhabalar.. Forumda ve diğer sitelerde tanıtıcı 1 video dışında fazla bir bilgiye ulaşamadım. Teknik özelliklerini yazmıyorum. Mali 400 MP4 dışında oldukça iyi özellikleri. (kağıt üzerinde) Tecrübesi olan, eline alıp kurcalayan var mı bu tablet hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..
Arkadaşlar ilk şarj hakkında bilgi verebilirmisiniz? Kutu içinde 6 saat şarj edin yazıyor fakat cihaz %90 dolu geldiği için yarım saat içinde tam doldu uyarısı geldi. Ben cihazı 6 saat şarjda tutmalımıyım ? (prizin üzerinde de tam dolduysa çıkarın yazıyor.) Teşekkürler.
Arkadaşlar biraz önce Dark Evopad R8022 adlı cihazı getirttim. 16gb dahili hafıza 5gb gözüküyor. Ne yapmalıyım sizce ?
Arkadaşlar telefonum Galaxy S2. Son güncelemeden sonra telefon Chat On programını kendi kendine kaldırdı. Tekrar yüklemeye çalıştığımda bu hatayı veriyor. Sizce ne yapılabilir?
HP ENVY m6-1160et C0V85EA

İşlemci Tipi : AMD A-Series
Işlemci : 4600M
İşlemci Hızı : 2.30 GHz
İşlemci Aralığı (GHz) : 2.20 ile 2.40 Arası
Işlemci Cache : 4MB L3
Bellek (Ram) : 8 GB
Bellek Tipi : DDR3
Bellek Hızı :
Maximum Bellek : 16 Gb
Ekran Boyutu : 15.6
Ekran Aralığı (inç) : 15 Civarı
Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768
Ekran Kartı : AMD Radeon HD 7670M
Ekran Kartı : 1 GB Harici
Disk Kapasitesi : 1 TB
Disk Aralığı (GB) : 640 GB ve Daha Büyük
Sabit Disk Hızı : 5400 Rpm
İşletim Sistemi : Windows 8
Bluetooth : Var
Wireless : Wireless 802.11b/g/n
HDMI : Var
Ethernet : Gigabit Ethernet
Dahili Kamera : Var
Numerik Klavye : Var
Optik Sürücü : DVD Double Layer
Usb Sayısı : 3xUsb 3.0 + 1xUsb 2.0
Yüz Tanıma : Yok
Parmak İzi Okuyucu : Var
Pil Süresi : 6 Hücreli
Ağırlık : 2.45 Kg

LENOVO Z500 NOTEBOOK CORE I5

İşlemci Markası INTEL
İşlemci Ön Bellek 3 MB
İşlemci Teknolojisi Intel Core i5
İşlemci Hızı 2.6 GHz
İşlemci Numarası 3230M
Hafıza (RAM) Tipi DDR3
Hafıza (RAM) Kapasitesi 6 GB
Disk Kapasitesi 1 TB
Ekran Kartı Markası NVIDIA
VGA Chipset Modeli GT645M
Ekran Kartı Hafızası 2 GB
Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
Ekran Boyu (inch) 15.6 inch
Çözünürlük 1366 x 768
Bağlantı Özellikleri Bluetooth 4.0
İşletim Sistemi Windows 8
Optik Sürücü DVD±RW
Multimedya Özellikler Kart Okuyucu, Kamera
Monitör Tipi LED

Normal kullanım için sizce hangisi?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 422
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 3.966 (Bu ay: 64)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 163 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Futbol
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.