< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisonly -- 29 Aralık 2020; 22:20:33 > |
Samsung SSIPTV Yükleme ÇÖZÜLDÜ

-
-
Tv usb sürücüde ki klasörün içindeki dosyaları görmüyor. Sadece png dosyalarını yani fotografları gösteriyor. Yükleme dosyaları gözükmüyor. Var mı bir çaresi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inso -- 15 Ocak 2021; 20:4:11 > -
Aa tamam uygulamalarım arasına otomatik gelmiş. Uygulamaların üstünde usb işareti var usb yi çıkarırsam inşallah kaybolmazlar
-
Merhaba bende yükleme yaptım denildiği gibi uygulama görünüyor ama üzerinde usb bellek resmi var ve çıkarınca uygulama direk gidiyor.Acaba bunun bir çözümünü bulabildiniz mi yoksa sadece usb bellek takılı iken mi çalışıyor?
-
Tizen ise çözümü bilmiyorum ama daha eski modelse ip üzerinden yükleyip kalıcı hale getirebilirsiniz
-
Benim tv de tizen değil.Nasıl yaptınız tam olarak ip üzerinden yükleme nasıl oluyor?
-
Tv modeli nedir?
Ben Samsung 46F8000 kullanıyorum. Yani televizyonun işletim sistemi TIZEN değil ORSAY diye geçiyor. SS IPTV ve Smart IPTV için ip adreslerini paylaşıyorum. Eğer internetten yararlanacağınız dökümanlar ve YouTube'tan ulaşacağınız videolarla yapamazsanız ve televizyonunuzun işletim sistemi ORSAY ise yardımcı olabilirim.
SS IPTV
91.122.100.196
Smart IPTV
116.202.226.250
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_Akd -- 10 Nisan 2021; 18:17:39 > -
Yok maalesef arkasına taktım öyle kullanıyorum. Çok da uğraşmadım acıkcası
-
Hallettim.Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için
-
halledenler nasıl hallettiklerini de yazarsa bizlerde öğrenmiş oluruz. Detaylı bir şekilde anlatırmısınız nasıl hallettiğinizi bizde faydalanalım değil mi
-
sa hocam bana yardımcı olabilirmisiniz
Samsung UE75F6370 tv modeli buna nasıl yükleyebilirim.
-
Buradaki adımları takip edin ama ip adresi olarak gireceğiniz ip farklı. Aşağıdaki ip'yi girdiğinizde ss iptv kurulacaktır.
91.122.100.196
-
teşekkürler. yazınız güncel olduğundan hemen kurdum.
Benim tv H serisi. burdaki adımlara benzer ama az farkı var
-
Dediginiz ip adresini yazdim ama uygulama gelmedi.
-
https://forum.ss-iptv.com/viewtopic.php?t=2874
Burada var hocam ip adresi ama aynı hala bildiğim kadarıyla benim tvde kurulu
-
Hocam bende de Samsung H serisi var ip üzerinden ss-iptv yi yüklüyorum. Uygulamayı çalıştırdığımda uygulama açılırken tv kendine reset atıyor sorunun çözümü ne olabilir ? -
Kanal azaltın hocam, yükleme yaparken hata veriyordur. Oda tv’nin kapanmasına neden oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: riva70
Hocam bende de Samsung H serisi var ip üzerinden ss-iptv yi yüklüyorum. Uygulamayı çalıştırdığımda uygulama açılırken tv kendine reset atıyor sorunun çözümü ne olabilir ? -
Hocam kanal yüklemeden oluyor programı yükledikten sonra ilkdefa açarken resetliyor -
Aynı sıkıntı bende de var çözebildiniz mi hocam. Benim tv modeli H serisinden. Ssiptv yi açtığımda 5-10 sn sonra uygulama yükleniyor derken kendini kapatıyor normal tv kanallarına geçiyor.
Benzer içerikler
- uydusuz tv izleme
- uyduda bazı kanallarda ses yok
- güncel m3u listesi
- lg iptv
- smart iptv aktivasyon
- todtv nedir
- digitürk kimin
- netflix indirme sınırı
- minecraft hikaye modu
- exxen film ve dizileri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X