Şimdi Ara

Samsung S8003 Jet Firmware Güncelleme (Güncel 28.09.2010) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
2
Favori
218.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • XPJG1 firmware yüklemesi yaptım bugün ancak yüklemeden sonra admin kodu yazdığımda menu açılmıyor. Easy java da değil yardım edebilir misiniz?.. Bolt yükledim java db güncellemesi yapmak istiyorum başka yolu var mı?..
  • Arkadaşlar önemli duyuru
    1 haftadan beri bütün forumları gezdim hepsinden birer parça okudum firmware'lerle ilgili size bu konuda bi kaç bilgi verecegim özellikle yok bu telefon şöyle yok bu telefon böyle diye telefonu kötüleyenler için...!!!

Öncelikle ben 11 aydır s8003 kullanıyorum telefonu spot olarak aldım ve ilk geldiginde telefonda ufak bi sorundan dolayı fimware attım 2 hafta içinde 5 - 6 tane firmware denedim hiç birinden tam istedigim gibi bi randıman alamadım çünkü ya easy java yoktu yada türkce karakter destegi yada navigasyon işareti kodlama ile çıkıyodu falan neyse konuya geçelim

2 . ayın sonunda S800MCEJJ3 ü yükledim (o ara en son çıkan bu firmware idi) telefona yükledim dokunmatik özellikler falan bayagı degişti bunları altta sırasıyla söyleyecegim

1. easy java yani bilgisayara baglama falanla ugraşmaya gerek yok hafıza kartına at kur

2. youtubede video izlenebiliyor internet tarayıcı güzel ziddijjat .jar ilede girip video seyredebiliyorum

3. uygulamalara gelince opera mini ilede güzel sonuç alıyorum tarayıcı çok iyi.. ebuddy sayesindede zaten msn facebook ta anlık ileti yollayabiliyorum...

4. bazı kişiler bu telefonun dokunmatigini eleştiriyo yanılıyosunuz bu telefon parmak dokunmatigi deil tırnak dokunmatigidir ve S800MCEJJ3 firmwareyi kullanıyosanız dokunmatigi mükemmel diyebilirim (diyorum çünkü 9 aydan beri dokunmatik konusunda kafama takılan olmadı)

5. Ayarlar konusunda kafasına takılan varsa şunu söyleyeyim ben avea kullanıyorum ve bütün ayarlarımı eksiksiz yaptım üstelik e posta larda dahil...

6. Sensor sorunu diyen arkadaşlar bakın tamam alışmayan insan sensorde zorlanır zaten mükemmel bi sensör ü beklemeyin diyorum ama sensorde kötü deil sadece çok hasas ondan kaynaklanıyor telefondan deil yani sizden!!!

7. türkce karakter destegi.!!! arkadaşlar S800MCEJJ3 de türkce dil destegi var (t9 türkcede var) hızlı yazımda sorunsuz türkce kelime oluşturarak yazılabilir sadece tükce karakterleri kullandıgınız zaman karakter adeti 60 adüşüyor (e canım sende ingilizce karakterle yaz cümle türkce anlar yani sadece sıkıldım yazma yeter )

8. bide bi kaç kişi salla degiştir özelligini bulamamış onuda söleyeyim 3d küpü açmak için bastıgınız tuşa basılı tutun küp sala deiştir olarak 2 menü sunuyor kullanırsınız

9. bi tek eksisi var kamerası diger firmwarede daha ii gibiydi (e kardeşim oda biraz düşük olsun gülün bile dikeni var üstelik sende prefosyonel bi fotografcımısın napıcan o kalitede fotoyu )

10. Bana kardeş iyi hoşda uygulama yok telefon için diyenlere söylüyorum var hemde orjinal jar uzantılı bi media playeri var (bunu biliyomuydunuz hemde s8003 için özel ) ve daha fazlasıda var linki veremiyorum site el deiştirdi malesef uygulamalar falan netten araştırabilirsiniz var diyorum çünkü ben media playerini uzun bi süre kullandım

Sonuç : kısmen anlattım arkadaşlar bunlar kulaktan dolma bilgiler deildir hepsini denedim kullanıyorum ve s8003 telefon çok güzelve kullanmaya deger....

Bana bu telefonu eleştirenler size diyorum hangi telefonda 4 4 lük sonuç aldınızda telefonu begenmiyosunuz
    Nokia : bitmek bilmedi sorunları dokunmatikleri ne kadar mükemmel sanıyosunuz ben nokia kullandım dokunmatigi güzel deil benimki 4 çeker ona
    Sony ericsson : iyi güzel hoş telefon bi ara hatta k 750 i almıştım 2006 da kıyasladıgım bütün telefonlar geride kaldı ama bi telefonu alıyosam ben eger içime sinmeli tüm özelliklerinden maksimum yararlanmalıyım kardeşim bi tane sony ericsson modeli aldı meret youtubeye giremiyo navigasyon ücretli ben internette video seyredemiyosam (en azından youtubede olsa) geregi yok videolarda öyle benim telde video daha mükemmel ben bu özelliklerden tam olarak yararlanmadıktan sonra bi nokia 5110 i yeterdi yani!!! :D :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveleon -- 20 Kasım 2011; 12:32:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: omaTR

quote:

Orijinalden alıntı: cengiz90

evet hocam baktım biliyorum full (elektronikçiyim ama kendi tel.mi yapamıyorum)

multiloader de download butonu win7 de gelmez xpde denerseniz sonuç alırsınız.

XP' mi? Pardus' ta denesek olmazmı? Yeni sildim XP' yi. Neyse ben ayarlayacam artık. Bilgilendirdiğin için sağolasın hocam.
  • jet 8003 lere android kurulabiliyormu beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muss99

jet 8003 lere android kurulabiliyormu beyler?

Arkadaşım bu topiğin önceki sayfalarını da incelersen sorunun cevabını bulursun...karışık çünkü...
  • saygıdeğer arkadaşlar bu jet'i android yapma hakkında bilgisi olaan var mı?
  • Download butonu bir türlü aktif olmuyor..
  • beyelr bu modeli 3 yil once almistim kardesime, bende samsung wave s8500 var.

gecen gun aliyi mdedim elime, o da nedir ekranini kullanmak cok zor, s8500 kaymak gibiydi. tabi rezizzstatif ekran da,
    yine de tavsiye ewdebileceginiz, iyilestirebilecek ne vardir? fw olarak? yani touch yeteneklerini iyilestirebilmek icin. yoksa cok aytrintili kullanmiyor cebi ztn.

bu arada anroid mumkun mu?
  • tel. ile konusurken sürekli karsı tarafla iletisim sorunu oluyor. Sanki tel. çekmiyor gibi. Bunların antenleri problemli mi
  • diğer konulardada mesaj ettim bu telofon android oluyor mu :)
  • Son versiyon olan S800MCEJJ3 yaptım ben de... şu andaki ilk izlenimlerim olumlu. Foto çekimini denemedim. Ama başarısızsa bu versiyonda önemli bir eksiklik bence... çünkü önceki versiyonda çok başarılıydı.

Yalnız donanımhaber farkı kitap gibi. Bir kaç yıl önce yine buradaki kılavuza göre aktarmıştım. Yine tam ihtiyacım olduğu anda net, kesin ve doğru bilgilerle ışık tuttu bana.

Teşekkürler donanımhaber
  • takip
  • Jetroid yalan oldu herhalde ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetegej

arkadaşlar ben Jet e S800MCEJJ3 firmwareyi yükledim.telefona arama geldiğinde arayan kişi tel de kayıtlı olduğu halde isim yazmıyor "bilinmiyor" yazıyor telefonda arama bilgisi açık.neyden olabilir arkadaşlar? teşekkürler..

Bu sorunun çözümü nedir acab? bilen ve yardımcı olabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cherqes

quote:

arkadaşlar ben Jet e S800MCEJJ3 firmwareyi yükledim.telefona arama geldiğinde arayan kişi tel de kayıtlı olduğu halde isim yazmıyor "bilinmiyor" yazıyor telefonda arama bilgisi açık.neyden olabilir arkadaşlar? teşekkürler..

Galiba bunun çözümü yok?
  • quote:

quote:

quote:

Galiba bunun çözümü yok?

evet yok galiba
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Galiba bunun çözümü yok?

evet yok galiba

Bana da olmuştu bir keresinde rehberi yedekleyip silip yeniden yüklemiştim.

• Arkadaşlar benmde bir sorunum var s8000 jet kullanıcısı olarak. Mesaj yazarken i ş ç ğ gibi harfler yazılıp doğru şeklde iletilirken bu harfler gelen mesajda olmuyor onun yerine boşluk oluyor bu harflern yerlernde buna çözm olark bi fw önerrsenz memnun kalırm
  • samsung s8000 jet türkçe karakter sorunu'nu çözdüm yeni firmware yüklediğimiz için mesaj ayarları değiştiğinden dolayı türkçe karekterini göstermiyor bu sorunu çözmek için telefondan mesaj'a giriyorsunuz ordan ayarlara giriyorsunuz ordan metin mesajına giriyorsunuz ordan gönderme seceneklerine giriyorsunuz ordan karekter desteği yazan yerden otomatik secip kaydet ediyorsunuz işte bu kadar artık türkçe karekterlerini yazabileceksiniz!!!

yeni firmware yüklediğimizde bazılarında sadece kilit düğmesi çalışıyor bu sorunu gidermek için ayarlara giriyoruz ordan dokunmatik panele giriyoruz ve arka ışık açık yazan yerden herhangi bir tuş seceneğini işaretleyip kaydet edip cıkıyoruz ve sorun giderildi artık herhangi bir tuş bastığımızda ekran arka ışığı gelcektir!!!

benim kullandığım firmware s800mcejc1 (easy javalı) türk dil desteği ve karekter desteği var!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expert#Ali -- 26 Mayıs 2012; 11:09:53 >

• Modell: Samsung S8000 Jet
    Firmware: S800MCEJJ3 (En yenisi easy javalı)
    http://www.darktown.biz/S800MCEJJ3.rar [Passwort: handy-faq.de]

Firmware: S8000XPJG1 (Easy javalı değil ama en çok tutulan firmware)
    http://netload.in/dateiE26stC3CH0.htm

ikiside güzel easy javalı firmware isterseniz S800MCEJJ3 yüklmenizi öneririm tek tıklamayla java oyunları kura bilirsiniz bu sürümde!!!

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.