Şimdi Ara

Samsung S8003 Jet Firmware Güncelleme (Güncel 28.09.2010) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
942
Cevap
2
Favori
218.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba bnde s8003 war ve yeni fw attım hiç bi sorunsuz calısıyo ancak msjlarda bi sorun war (ı,ğ,ş) gibi karakerler yok ve baska birisi msj attıgı zaman ise o harfler cıkmıyo SW VER S8003 DDJB1 CSC VER S8003DDJB1 ATIIGIM fw bu yardımcı olursanız sevinirim tskkrler
  • şimdiye kadar çıkan firmvarelerden en iyisi budur S8000XPJG1 10larca firmvare denedim xpjg1 en sorunsuzu rahatlıkla kurabilirsiniz
  • samsung s8000 içinde geçerli mi bu?
  • nerden indireceğiz bu firmwareleri
  • netten S8000XPJG1 firmwareyi bulup yükledim telefona. S8003 oldu S8000
    ama yazılımsal problemimi çözmedi. problemim sadece kamerada... foto çekiyorum önizlemede çektiğim foto gözüküyor ancak kayıt edildikten sonra (telefon hafızasına ya da hafıza kartına ikisini de denedim çünkü) kameranın izleme modundan yada bulunduğu yerden baktığımda fotolar gözükmüyor. mavi insan kafası şeklinde icon gözüküyor. bu fotoyu pcye aktardığımda da resim gözükmeyip aynı icon gözüküyor. video çekiminde böyle bir sorun yok. Lütfen S8003 e ait firmwareleri nerden bulup indirebiliyoruz bi link lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacit

netten S8000XPJG1 firmwareyi bulup yükledim telefona. S8003 oldu S8000
    ama yazılımsal problemimi çözmedi. problemim sadece kamerada... foto çekiyorum önizlemede çektiğim foto gözüküyor ancak kayıt edildikten sonra (telefon hafızasına ya da hafıza kartına ikisini de denedim çünkü) kameranın izleme modundan yada bulunduğu yerden baktığımda fotolar gözükmüyor. mavi insan kafası şeklinde icon gözüküyor. bu fotoyu pcye aktardığımda da resim gözükmeyip aynı icon gözüküyor. video çekiminde böyle bir sorun yok. Lütfen S8003 e ait firmwareleri nerden bulup indirebiliyoruz bi link lütfen.

http://gsm-data.com/samsung/viewcategory/1011.html

buradan indirebilirsin hocam son çıkan ve gayet iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: zcn07

arkadaşlar sakın ama sakın yazılımını burdaki yollarla update etmeyin. kesinlikle garantiden çıkıyor. firmware yüklenmiş telefonumun ekranı bozuldu. bana giren 94.60 tl oldu. arkadaşa güvendik update ettik. sakın güvenmeyin buradaki kişilere.

Benim de dokunmatik bozuldu. Servise götürmeden önce Türkçe firmware yükledim. JIF1 olanı. Servis ekranı garantiden değiştirip verdi. Sonra da istediğim firmware i geri yükledim.
  • arkadaslar simdi benim telefona .jar uzantili programlar yuklenmiyor,gelen mesajlarda turkce karakterler gozukmuyor .

bunlari duzeltmek icin yazilimimi guncellestirmem gerekiyor?? telefonun suanki yazilimini nasil ogrenebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerem SARI

arkadaslar simdi benim telefona .jar uzantili programlar yuklenmiyor,gelen mesajlarda turkce karakterler gozukmuyor .

bunlari duzeltmek icin yazilimimi guncellestirmem gerekiyor?? telefonun suanki yazilimini nasil ogrenebilirim?

kardeş internetten indirilen yazılımlarda mesaj karakterlerinde hep sorun oluyor.Telefonunun şu anki yazılımını*#1234# yaparak öğrenebilirsin
  • Bu başlıkta çöplük olma yolunda emin adımlarla ilerliyor, çok az kalmış, emeği geçen herkese teşekkürler :D
  • arkadaşlar benm jet geçenlerde bozuldu ve servise götürdüm.. bana anakartı değiştirdiklerini söylediler ve buyüzden imei numaramda değişti. benm route 66 cdsi ile kurulum yaptığımda eski imei numaramı göremediği için aktivasyon yapmıyor ve türkiye sür ve yürü çıkmıyor.. tekrar servise gittim durumu belirttim bu seferde bana dediler ki navking route 66 sitesine üye ol imei numaranı ver onlar msj yolu ile lisans kodu gönderecekler falan diyip gönderdiler.. şmdi siteye giriyorum ve bu dedikleri zıkkımı yapamıyorum.. bu ne biçim samsung servisidir? ankara kurtuluş şubesi samsung servisinde ağzında sakız çiğneyen kadınlar var ve orda ne iş yaptıkları belli değil.. şuan benm jetimde türkçe karakter desteği yok, gelen msjlar üzerinde oturup düşünüyorum ne yazıyor olabilir diye bulmaca çözüyo gibiyim, kamera berbat, dokunmatiği için tırnak kullanmaktan ekranda çizilmedik yer kalmadı, navigasyon yok 6 ay önce 750 lira verip aldığım jeti şuanda sadece alo demek için kullanıyorum ama şuan kıbrısta oldğum için bana telefon açanda yok.. yanımda süs olsun diye gezdiriyorum. . 250-300 lira verecek olan telefonculara direk iteklemeye çalışcam bu cihazı

sonuç olarak benim bu alete yükleyebileceğim sorunsuz bi firmware tavsiye eden ve navking den aktivasyon yapmayı öğretebilecek biri varsa çok makbule geçer... herkeze iyi günler

• Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.

Diyelim orjinal sıfırını almayacağım, yine de route66 çalıştırabilir miyim?
    Ya da ne bileyim kırılmış bir navigasyon yüklenebilir mi bu telefona sonradan?
    +
    hadi onu da geçtim, para verip bu cihaza navigasyon programı ve harita yükleyebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcurse -- 20 Nisan 2011; 11:49:47 >
  • anakartı değişen arkadaşım, aynı durum benim de başıma geldi. Route66 türkiye yi aradım yeni imei numaramla beraber servisten gelen kağıdı faksladım. 1 2 gün sonra tekrar denediğimde lisansları senkronize et deyince yeni imeimin tanımlandığını gördüm artık çalışıyor.
  • Arkadaşlar selam.

Kardeşimde jet var. Fakat son zamanlarda dokunmatiğinde sıkıntılar yaşıyor. Telefon algılamıyor, takılıyor falan.

Yazılımla ilgili olabileceğini düşünüp güncelleme yapalım dedim. Fakat şimdi kafam allak bullak oldu. Bir kaç sorum var ama cevaplayan olursa çok minnettar olurum.

1. Güncel yazılımları bulabileceğimiz forumlar nerelerdir?
    2. Tavsiye edebileceğiniz son versiyon (tr karakter sorunu vs. olmayan- en problemsiz) hangisidir? gsm-data'da S8003JPIF4 sürümünü buldum ama ne bir açıklama var ne de başka bir şey.

Şimdiden teşekkür ediyorum beyler.
  • edit: anakonuyu sonradan gördüm oraya taşıdım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EricTheodoreCartman -- 11 Mayıs 2011; 2:11:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: side_effect
    Arkadaşlar selam.

Kardeşimde jet var. Fakat son zamanlarda dokunmatiğinde sıkıntılar yaşıyor. Telefon algılamıyor, takılıyor falan.

Yazılımla ilgili olabileceğini düşünüp güncelleme yapalım dedim. Fakat şimdi kafam allak bullak oldu. Bir kaç sorum var ama cevaplayan olursa çok minnettar olurum.

1. Güncel yazılımları bulabileceğimiz forumlar nerelerdir?
    2. Tavsiye edebileceğiniz son versiyon (tr karakter sorunu vs. olmayan- en problemsiz) hangisidir? gsm-data'da S8003JPIF4 sürümünü buldum ama ne bir açıklama var ne de başka bir şey.

Şimdiden teşekkür ediyorum beyler.

Bu soruları cevaplarsanız cok sevinirim.Şimdiden teşekkürler

• arkadaş cevap konuda var geriye doğru okusan 15 dk nı ayırıp herşeyi öğrenirsin .) kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omaTR -- 11 Mayıs 2011; 23:36:23 >
  • Arkadaşlar yardım edin. S8003 e burada anlatıldığı gibi Firmware yüklüyordum;

tüm yazılanları yaptığıma inanarak devam ediyorum

Multiupload ile yükleme yaparken yüzde 5 te iken güvenlik hatası aldım 2 defa

sonra kapattım teli.
    Açmaya çalıştığımda açılmadı

Telefonu download moduna da alamıyorum;

Yalnız telefonu şarj etmeye çalıştığımda ekranda bilgi gelmiyor,ama batarya şary oluyor;başka telefonda pil seviyesi artıyor yani;

samsung servisine anlattım anakart yanmıştır denildi ve ortalama 180 tl maliyet çıkar dedi;dışarda telefoncuya götürdüm bir yerde 100tl diğer yerde 65 tl istediler;

Acaba sorun gerçekten nedir;bu kadar fiyat farklılığını anlamıyorum,eğer kolay birşeyse yapabilirim fikri olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda9061 -- 29 Mayıs 2011; 0:18:44 >
  • Merhabalar;
    Software gğncelleme veya Türkçe yazılımlarda sorun yaşayan arkadaşlar veya programda yarıda kesen cihazlar veya hiç açılmayan yazılımda kalan cihazlara jtag ve güncelleme yapılır Lütfen pm atın.
  • yeni sürümlerde gsm ile internete girebiliyormuyuz
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.