Şimdi Ara

Samsung S8003 Jet Firmware Güncelleme (Güncel 28.09.2010) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
2
Favori
218.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • download menüsü geliyor ne yapmam gerekiyor efendim

deniyebileceğim başka format programı varmıdır?
  • multiloader ile flash atmayı denediniz mi
  • evet efendim denedim bilgisayar tel. görmediği için multiloader port seçmeyip download butonu aktif olmuyor. ne önerirsiniz.

evde yapılacak bişi yok derseniz bildiğiniz iyi cep. tel. tamircisi varmıdır? ist. anadolu yakasında oturuyorum yardımlarınızı bekliyorum.
  • pendikdeyim hocam gelin bakalım eğer jtag gerekiyorsa JTAG yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz90

evet efendim denedim bilgisayar tel. görmediği için multiloader port seçmeyip download butonu aktif olmuyor. ne önerirsiniz.

evde yapılacak bişi yok derseniz bildiğiniz iyi cep. tel. tamircisi varmıdır? ist. anadolu yakasında oturuyorum yardımlarınızı bekliyorum.

bataryanın full dolu olması lazım buna baktınızmı yoksa geçmez
  • evet hocam baktım biliyorum full (elektronikçiyim ama kendi tel.mi yapamıyorum)
  • arkadaşlar bende s8003 kulanıcıları arasına katıldım ancak küçük bir problemim var bilgisayardan veri aktarılken telefon donuyor veri aktarılken öylece yarıda kalıyor bunun Firmware sorunu oldugunu düşünüyorum sizce Firmware güncelleme ile bu problemim düzelirmi ?? ayrıyetten her zaman olan bir problem değil %50 olasılıkla yaşıyorum bu donlaları 2 aktarımın birisinde donup öylece kalıyor bazen usb yi çekip takıyorum düzeliyor..

yorumlarınızı bekliyorum.
  • bu telefonda türkçe karekterler yalan oldu artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

bu telefonda türkçe karekterler yalan oldu artık

nasıl yani anlam veremedim yorumunuza ne alaka , telefonunda türkçe karakterlerde hiç bir sorun yok .s , telle ilgili tek sorunum veri aktarma sırasında bazen donmalar yaşıyorum bu ve bunun gibi olaylar yaşıyan arkadaşlar varsa çözüm önerilerini bekliyorum.
  • konuyu yanlıs yere mi açtım bılmıyorum ama lutfen sıkıntılı bı durumum var ve bu konu hakkında bi bilgim de yok pek..
    samsung jet s8000 aldım ve 1 gün sora telefon dondu ve kapandı şu uyarıyı verdi: "Z3X TEAM"...telefonu hat ıcındeyken tekrar acıyorum bu uyarıyı verıyo donuyor.hatsızda ise ekran acılıyor orada duruyor.
    Samsung S8003 Jet Firmware Güncelleme yapıcaktım. biliyorsunuz ki bunun ıcınde samsung pc studio ile bağlanmak gerekıyor. yukledım programı ama bu seferde o program "qualcomm cdma technologies msm " hata verdi yukle diyor yukleyemıyorum o uyarısı her neyse artık..
    güncellemeye kadar her seyı yaptım boot file falan oprdakı her seyı yaptım bağlantıyı gormedıgı için download olmuyor.
    LÜTFEN YARDIM
    TEŞEKKÜRLER
  • en son sürüm samsung new pc studio ile bende aynı sorun çözüldü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz90

evet hocam baktım biliyorum full (elektronikçiyim ama kendi tel.mi yapamıyorum)

multiloader de download butonu win7 de gelmez xpde denerseniz sonuç alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaner123

quote:

bu telefonda türkçe karekterler yalan oldu artık

nasıl yani anlam veremedim yorumunuza ne alaka , telefonunda türkçe karakterlerde hiç bir sorun yok .s , telle ilgili tek sorunum veri aktarma sırasında bazen donmalar yaşıyorum bu ve bunun gibi olaylar yaşıyan arkadaşlar varsa çözüm önerilerini bekliyorum.

nasıl sorun yok ya son çıkan tüm güncellemelerde bu sorun var uyuyorsun sanırım.
  • dostum o yorumu ben güncelleme yapmamış bir şekilde yazmıştım şu anda günceleme yaptım türkçe karakterler yok telefonda sen anlamadan yorum yapmışın biraz..:) sorunum veri aktarılken donmaydı oda çözüldü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaner123

dostum o yorumu ben güncelleme yapmamış bir şekilde yazmıştım şu anda günceleme yaptım türkçe karakterler yok telefonda sen anlamadan yorum yapmışın biraz..:) sorunum veri aktarılken donmaydı oda çözüldü..

sen iyimisin bilader.hem diyosun sorun yok bir sonraki mesajında sorun var yazmışsın.bu tutarsızlık niye kıvırmayalım.ayrıca bilmediğin anlamadığın konulardada başkasının mesajına yorum yapma..
  • bak dostum kapa çeneni sanane nereye ne yorum yapacağımdan , idrak edemediğin konuda yorum yapma yapanada karışma...!
  • düzgün konuş adam ol.benim msj yorum yapıyosan tabiki karışırım.senin gibi kıt beyinli birisi bana akıl vermesin..
  • quote:

düzgün konuş adam ol.benim msj yorum yapıyosan tabiki karışırım.senin gibi kıt beyinli birisi bana akıl vermesin..

ben sana öyle bir akıl verilimki şaşar kalırsın ama işte forum kurallar musade etmez,banada yakışmaz senin gibilerle uğraşmak..:),düzgün konuş demişsin aynı zamanda bana kıt beyinli demişsin ( o ufakcık beyninle) ama sıkıştıgın yerde hakaret etmekle olmaz bu işler git işine gücüne bak değerli zamanımdan çalıyorsun. uğraştırma beni sayğı çerçevesindende ayrılma sosyal bir ortamdasın kendini biL..
  • hadi ver bakalım kim şaşıyormuş görelim.adam gibi bana deki : ben senin mesajına "ne alaka" gibi terbiyesizce bir çıkış yaptım ama daha sonra anladım ki sürümlerde problem oluşmuş karakterleri göremiyorum yaptıgım yorum yalnıştı. işte o zaman bişey söylemem.ama saçma sapan yorum yapıpta kendini fasulyeden nimet sanmakla olmaz bu işler.ben nerde oldugumun farkındayım senin gibilerle benimde işim olmaz mrk etme.
  • dostum allah için kısa kes aynı şeyleri söyleyip duruyorsun madem işin olmaz neden hale cevap yazıyorsun kapa çeneni bitsin kapansın bu mevzuda burada yahu..
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.