Şimdi Ara

Samsung S8003 Jet Firmware Güncelleme (Güncel 28.09.2010) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
2
Favori
218.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Firmware güncellemek istiyorum ama telefonu usb den bi türlü bağlayamadım.
    -Farklı kablolar denedim.
    -Pc studio yu samsung tan indirip kurdum.
    -Telefondan bağlantı ayarlarını kurcaladım.
    Hiçbiri sonuç vermedi.
    Bluetooth dan bağlanabiliyorum ama onunlada firmware güncellemek imkansız.Yardımlarınızı bekliyorum.
  • iyi günler samsung jet kullanıyorum parmağımı ekrana basılı tuttuğumda ekran titriyor şarjda iken bastığımda daha çok titriyor sorunu baya araştırdım ama bulamadım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler iyi günler

not: laptop bilgisayarım onun da bataryasında sorun var arada bir kapanıyor şarj çok çabuk gidiyor telefonum da öyle normalde çok uzun sürmesi lazımdı ama benim telefon birkaç saat tek sürüyor bilgisayarım da şarjı taktığımda mouse işareti titriyor. sorun bataryadan olabilir mi
  • 1 aydır s8000jet kullanıyorum, en başta çok memnundum... facebook'ta "dokunmatik site" linkine tıkladığımda değişik bir sayfa görünümü çıkıyordu ve vidyoları izleyebiliyordum, izlemek için önce telefon hafızasına kaydediyordu.. Daha sonra gelen mesajlarda türkçe karakterler görünmediği için rahatsız olmuştum, telefona format atmam gerektiği söylendi, format attım, şimdi de facebookta vidyo izleyemiyorum ve türkçe karakterler yine görünmüyor... yazarken tr karakter yazabiliorum fakat gelen mesajlarda göremiyorum... program yüklemeyi denedim .jad .jar açamadım... hafıza kartına attım desteklenmiyor uyarısı verdi, hafıza kartında da bir problem oldu gibi, pc stüdyodan istediğim transferi yapabiliyorken micro sd kartı direk kart okuyucuya taktığımda kart korumalı görünüyor, bilgi silemiyorum yada ekleyemiyorum...

ilgilenen ve cevaplıyan herkese teşekkür ederim, saygılar

• Evet jj3 ile fotograf kalitesi yerlerde surunuyor,
    sanırım cihaz ustunde gelen ilk firmware foto acısından en basarılı olanı, bu konudaki yorumunuz nedir hangi firmware foto acısından en basarılı olanı?
    gps konusunda kesinlikle haklısınız nokianın 2-3 modelini kullandım n95 dahil, uydu baglanma hızı ve surekliligi kat kat basarılıydı jetten
    yalnız jet ile gelen navigasyon programı ve haritası bence cok basarılı, ozellikle istanbul cok hassas girilmiş

quote:

Orijinalden alıntı: esatalemdar

Jet'ine S800MCEJJ3 firmware yükleyenler kamera kalitesi çok fazla düştü. İlk zamanlar ışıktandır, kamera açısıdır ayarıdır vs dedim durdum ama eski fotolarla karşılaştırdığımda bariz bir fark olduğunu gördüm. Bu firmware oldukça iyi hızlı ama daha öncede dedğim gibi sms lerde tr desteği yok ( tr karakterler var ancak sms adetini arttırıyor ) vede kamerası çok kötü.

Ayrıca birşey daha var, bu jet'in gps ini kullanan varmı ? Bundan önce n95 vardı canavar gibiydi ama bu çok kötü neredeyse hiç kullanamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekrem581905

quote:

Orijinalden alıntı: side_effect
    Arkadaşlar selam.

Kardeşimde jet var. Fakat son zamanlarda dokunmatiğinde sıkıntılar yaşıyor. Telefon algılamıyor, takılıyor falan.

Yazılımla ilgili olabileceğini düşünüp güncelleme yapalım dedim. Fakat şimdi kafam allak bullak oldu. Bir kaç sorum var ama cevaplayan olursa çok minnettar olurum.

1. Güncel yazılımları bulabileceğimiz forumlar nerelerdir?
    2. Tavsiye edebileceğiniz son versiyon (tr karakter sorunu vs. olmayan- en problemsiz) hangisidir? gsm-data'da S8003JPIF4 sürümünü buldum ama ne bir açıklama var ne de başka bir şey.

Şimdiden teşekkür ediyorum beyler.

Bu soruları cevaplarsanız cok sevinirim.Şimdiden teşekkürler

cevaplar mısınız s8000ciler

• 1.son sürüm sanırım XPIJ7, Ben kullanıyorum, java desteği hariç gayet iyi. (kendim yükledim)
    2.http://www.sancakgsm.com/showthread.php?3312-s8000-free-flasher-firmware-y%FCkleme-%28videolu%29

Birde youtube gibi sitelerde videolu anlatımda var. Aratırsan bulabilirsin(ing. olarak)
  • Ayarlar-->Uygulama Ayarları-->Medya Oynatıcı--> VOD Ayarları na girin.Bağlantı olarak tarayıcınızda kullandığınız şebeke profilini seçin.Artık telefonun kendi playerında youtube.com açılacaktır.
  • Arkadaşlar şuan en stabil versiyon hangisidir (S800MCEJJ3 - S8000XPJG1 - XPIJ7 versiyonlarından) acaba? Telefonum ekran arızası sebebiyle servise gitti, geldiğinden beri sıkça kilitlenir oldu, dokunmatik hassasiyeti berbat olmuş. Açılışta 8003 yazıyordu şuan s8000 yazıyor, üzerindeki versiyon jj2. Benim için mesaj, türkçe desteği önemli değil. Düzgün bir versiyon yükleyeyim çalışsın istiyorum, böyle giderse duvarda izi çıkacak:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capricorn57 -- 4 Temmuz 2011; 11:21:28 >
  • en stabil çalışan firmware aranıyor
  • yuh ya birisi yazamıyor kardesim
  • Kendi derdine kendin deva olucaksın en güzeli:) ben sorunumu çözdüm. Jet ile ilgili güzel içeriklerin olduğu bir site buldum. Biraz kurcalarsan aradığını bulursun. Üst sağ köşede fw listesi var.

Bu sitenin ana sayfası
    http://www.samsungjetonline.co.cc/

Bu da FW listesinin ve linklerin bulunduğu sayfa;
    http://www.samsungjetonline.net76.net/1_9_Firmwares.html

Bu adres ise Flash işlemini anlatıyor;
    http://www.samsungjetonline.net76.net/1_7_Flashing.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capricorn57 -- 16 Temmuz 2011; 11:24:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Capricorn57

Kendi derdine kendin deva olucaksın en güzeli:) ben sorunumu çözdüm. Jet ile ilgili güzel içeriklerin olduğu bir site buldum. Biraz kurcalarsan aradığını bulursun. Üst sağ köşede fw listesi var.

Bu sitenin ana sayfası

hangi fw kullanıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: bekmez

quote:

Orijinalden alıntı: Capricorn57

Kendi derdine kendin deva olucaksın en güzeli:) ben sorunumu çözdüm. Jet ile ilgili güzel içeriklerin olduğu bir site buldum. Biraz kurcalarsan aradığını bulursun. Üst sağ köşede fw listesi var.

Bu sitenin ana sayfası

hangi fw kullanıyorsun

SW VER.
    S800MP0JB1

CSC VER.
    S800MXEFJB1

Edit: Bu versiyonda arada kilitlenme yapıyor, telefonu ilk aldığım zaman yüklü olan fw'a geri döndüm. Dokunmatik hassasiyeti mükemmel, ve stabil çalışıyor tavsiye ederim. ''S8003JVIF1''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capricorn57 -- 17 Temmuz 2011; 17:54:43 >

• bana turkce karakterlerin cıktıgı birşey lazım birisi mesaj atıyor okuyamıyorum boşluk cıkıyor turkce karakterlerde
  • arkadaşlar mesaj sorununu çözmek istiyorum.lütfen türkçe karakter destegi olan en son sürümü söyler misiniz.. şu an kullandıgım sürüm s8000XPJG1.
  • Rastgele versiyon yüklemeden önce, firmware üzerindeki harf ve rakamların ne anlam ifade ettiğine bakarsanız yüklemek istediğiniz FW'nın hangi dil desteği ve hangi bölge koduna sahip olduğunu görürsünüz en güncel haliyle..

Example firmware S8000XEIL1 (örnek Firmware)

S8000 = Model
    XE = The linguistic area (Dil Bölge Kodu)
    I = Year (Yıl)
    L = Month (Ay)
    1 = Version of month (Versiyonun çıktığı ay)

Europe: (Avrupa)
    BD Cyprus, Greece
    CP Finland
    DB Vietnam
    DC Thailand
    DD India
    DT Australia
    DX Indonesia, Malaysia, Philippines, Singapore, Vietnam
    DZ Malaysia, Singapore
    JA South Africa
    JC Algeria, Morocco, Nigeria, South Africa, Tunisia
    JP Arabic
    JR Arabic
    JV Algeria, Egypt, Iran, Iraq, Kuwait, Morocco, Nigeria, Oman, Pakistan, Saudi Arabia, South Africa, Syria, Tunisia, TurkeyMT Switzerland
    XA Austria, France, Germany, Italy, Netherlands, Switzerland, United Kingdom
    XB Denmark, Norway, Sweden
    XC Portugal, Spain
    XD Croatia, Czech, Hungary, Slovakia
    XE Bulgaria, Estonia, Kazakhstan, Latvia, Lithuania, Russia, Ukraine
    XF Bulgaria, Croatia, Romania
    XP English, German, French, Italian, Spanish, Nederlands, Polski, Portugues and Turkish
    XX Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom, Denmark
    ZC China, Hong Kong
    ZH Hong Kong
    ZT Taiwan

Africa:
    JC Algeria/Tunisia
    JP/JR Arabic
    JV Turkey (ilginçtir ki Afrika'da da TR var:)

Asia:
    DB Vietnam
    DC Thailand
    DD India
    DT Australia
    DX Thailand/Indonesia/Vietnam/Malaysia

Provider Code:
    AD = O2, Austria
    AE = SFR, France
    AI = Tim, Italy
    AM = Vodafone
    AN = E-Plus, Germany
    AO = O2, Germany
    AS = KPN, Netherland
    AU = Mobilkom, Austria
    BB = Tmn, Portugal
    BF = Optimus, Portugal
    BG = Telefonica, Spain
    BM = Swisscom, Switzerland
    BN = Amena, Spain
    BO = T-Mobile, Germany
    BU = Vodafone
    BV = Orange, Switzerland
    BW = O2, United Kingdom
    CD = Proximus, Belgium
    CG = Telia Mobitel, Sweden
    CH = SingTel, Singapore
    CK = Tele2 Comviq, Sweden
    CT = Tdc, Denmark
    CU = One, Austria
    CV = Telenor, Norway
    DT = Optus, Australia
    DV = Telstra, Australia
    EF = Celcom, Malaysia
    JB = Vodacom, South Africa
    MD = Telia Sonera, Finland
    MJ = Vodafone, Italy
    MM = Tele Ring, Austria
    MV = NetCom, Norway
    NA = Nrj, France
    NB = Tele2 Norway, Norway
    NE = H3g Nordic, Sweden
    NP = H3g, Italy
    RF = T-Mobile
    SS = Vodafone, Japan

Year: (YIL)
    I 2009
    J 2010

Month: (AY)
    A January
    B February
    C March
    D April
    E May
    F June
    G July
    H August
    I September
    J October
    K November
    L December

WARNING! DO NOT USE THESE FIRMWARES FOR S8000M (Australia)/S8000L/S8000B/S8000T YOU WILL LOSE YOUR 3G BAND! (bu versiyonları seçerseniz telefonununuzun 3G özelliği pasif olur diyor.)

Kaynak:

• Merhaba arkadaşlar bende S8000 var. tel.un alt menüsüne girerek ayar değiştirildi tel. reset attı açılıştaki altta mavi hücre %70 e kdr doluyor ve duruyor tel. kitleniyor. hızlı bir şekilde bataryayı çıkartıp taktım versiyon atma ekranı çıkıyor kendi kendine, anlıcanız çöktü ve versiyon atılması lazım.

Bilgisayarımdan multiloader denedim port search seçmiyor download aktif olmuyor yani bilgisayar tel.u görmüyor.
    Başka bir program varmıdır deniyebileceğim bana yardımcı olabilir misiniz?

Cvplarınızı bekliyorum şimdiden tyler.
  • ses kısma + kamera + açma tuşu ile download moda girmiyor mu ?
  • geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.