Şimdi Ara

Samsung S8003 Jet Firmware Güncelleme (Güncel 28.09.2010) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
2
Favori
218.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • firmlerden hangısını ındıreceğimi tam anlıyamadım yardın ederseniz sevinirim.Kolay javalı ve son sürüm olan hangısı bu solersenız cok makbule geccek.
  • arkadaşlar az önce xpjg1 firmwaresini yükledim gerçkten telefon uçuyor dokuntmatik hassaiyeti süper menu geçişleri çok hızlı yeni 1-2 özellik gelmiş ama kötü bi yanı var easy java yok
  • BEYLER s8003 var firmware arıyorum. orj dokunmatik çok berbat :) önerisi olan ??

+++

multiloader de download diyorum
    r

Download Start Ch[0]
    BootLoader 292.3KB OK[0.4s]
    Dbl 154.2KB OK[0.2s]

da takılıyor fikri olan ?
    2 tane firmware denedim, MultiLoader_V5.62 & MultiLoader_V5.56 sürümleri ile denemelerim sonucuda aynısı oldu ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omaTR -- 19 Kasım 2010; 1:34:32 >
  • üst mesajdaki firmware güzel ..
  • yeni firmwre deniyen oldumu arkadaşlar
  • merhaba arkadaşlar S800MPOJB1 firmware 'ini yükledim çok memnun kaldım fakat internet ayarlarım gelmiyor turkcell' de nasıl yapıcam yardımcı olabilecek birisi varsa makaveli__91@hotmail.com.
  • arkadaşlar benim cihazda wifi ve bluetoth sorunu nasıl düzeltebiliriz
    lütfen kullanılan versiyon
    >SW VER>
    S8003JVIF1
    >CSC VER>
    S8003JVIE3 (ED002)
    YAZIYOR
    TEŞEKKÜRLER
  • bu son fw de easy java yoq :( ve oyunları ve bnz porogramları nası yuklıcemı bulamadım yardın edersenız cok ıyı olcak:)
  • Arkadaşlar ithal s8000 telefonu 370 tl ye aldım. Bu telefonun orjinal ve sıfır olduğunu söylüyorlar nasıl orjinal olduğunu anlarım. Karşılaştırmak için bakabileceğim başka bir s8000 yok. Orjinal olduğunu nasıl anlarım?

Benim aklıma şu geldi ""2767*3855#"" gibi kodlardan birkaç tanesini yazsam telefon cevap veriyorsa samsung dur diye düşündüm. Böyle kodlardan neler var?
  • bu son fw de easy java yoq :( ve oyunları ve bnz porogramları nası yuklıcemı bulamadım yardın edersenız cok ıyı olcak:)
  • arkadaşlar kaç gündür sorunsuz kullanıyordum bugün bir sorun çıktı telefon hareket algılamyor son çıkan firmware yüklüydü s800mpojb1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makaveli91 -- 4 Aralık 2010; 20:04:42 >
  • ımeı numarasını kontrol et pili çıkar arkasına bak üretim yeri seri nosu vs. o şekilde anlarsın imei nosu kayıtlımı ona bak en önemlisi bu
    quote:

Orijinalden alıntı: sonerso

Arkadaşlar ithal s8000 telefonu 370 tl ye aldım. Bu telefonun orjinal ve sıfır olduğunu söylüyorlar nasıl orjinal olduğunu anlarım. Karşılaştırmak için bakabileceğim başka bir s8000 yok. Orjinal olduğunu nasıl anlarım?

Benim aklıma şu geldi ""2767*3855#"" gibi kodlardan birkaç tanesini yazsam telefon cevap veriyorsa samsung dur diye düşündüm. Böyle kodlardan neler var?
  • bikaç sayfa geride easy java olmayan telefonlar için program yüklemeyi anlattı bi arkadaş biraz kurcalayın sayfaları bulursunuz burda değilse bile s8003 ana konu topiğine bakın orda kesin vardır. çok pratik bi yöntem hemde
    quote:

Orijinalden alıntı: asdede

bu son fw de easy java yoq :( ve oyunları ve bnz porogramları nası yuklıcemı bulamadım yardın edersenız cok ıyı olcak:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 5 Aralık 2010; 12:02:24 >
  • bakın tam 2 sayfa geride yazmış bi arkadaş kopyaladım forumu okumadan soru soruyosunuz biraz araştırın 13. sayfadan buraya yapıştırıyorum

quote:

oyun veya program yüklemenin çocuk oyuncağı gibi bir yolunu buldum. çok komik gerçekten. mükemmel bulmuşlar. buradan paylaşıyorum.
    hiç öyle internals delan uğraşmayın. bir tıkla yükleniyo. easy java gibi bişey.
    adımlar şöyle:

1) linkteki programı indirin. aslında program değil basit bir bat dosyası görevi görüyor.
    http://www.4shared.com/file/7kECPAsK/hf_jar4htm.html

2) bu rar'ın içindeki "jar4htm" adlı uygulamayı, ne kadar yüklemek istediğiniz jar dosyası varssa pc de, onlarla aynı konuma atın.

3) bu uygulamayı çalıştırın (tercihen yönetici olarak çalıştırın) ve gelen ms-dos penceresine enter tuşuna basın.

4) ms-dos penceresi gittikten sonra; o klasöre "install_apps" adında birdosya daha oluşmuş olacak.
    bu dosyayla beraber oyunlarımızı (telefonu pc ye medya oynatıcı modunda bağlayıp) telefonumuzda açtığımız herhangi bir klasöre kopyalıyoruz.

5) telefonun usb bağlantısını söküp, "install_apps" dosyasına telefonun dosyalarım kısmından ulaşıp tıklıyoruz.

6) telefonun kendi web tarayıcsısı açılıyor ve sanki bir download page gibi bizim oyunlarımız listeleniyor (link şeklinde)

7) istediğimiz oyunu, sanki internetten yüklüyormuşuz gibi, linkine tıklayıp yüklüyoruz.

BU KADAR BASİT.

benim çok hoşuma gitti ve paylaşmak istedim. çünkü internals> storage settings yöntemlerinin hiçbiri bende işe yaramadı yükleyebilen varmıdır bilmiyorum.

ama bu yöntem tarafımdan denenmiştir ve çalışması garantidir.

zaten yayınlayan alman sitesi de "for ALL FİRMWARES" adıyla yayınlamış.

ben uygulamayı sizin için siteye üye olup indirip tekrar 4shared sitesine upload ettim. sitede attach durumundaydı çünkü üye olmadan inmiyodu.

bi de o linki verip de sizi uğraştırmak istemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 5 Aralık 2010; 12:05:36 >

• selamlar bende yeni bir jet kullanıcıyım. bu yurt dısı muhabbeti gibi aldım bende 400 tl ye. benim bi sorunum var kulaklıktan ses alamıyorum asırı az cıkıyor fısıldama gibi ama kulaklıksız sesi dahili hoparlorunden gayet iyi ses alıyorum. değiştirmelimiyim acaba yoksa yazılıımla duzelcek birsey olabilirmi? birde suan hangi yazılımın oldugunu nasıl ogrenebiliyoruz?
  • IMEİ numarasını kontrol ettim. 15 rakamdan sadece 1 tanesi tutmuyor. Telefonun arkasındaki numaraya göre imei kaydı yok diyor. *#06# ile telefonun hafızasındaki numaraya göre kaydı var. ithalat yoluyla geldi diyor.

2 gündür, bu telefonla uğraşıyorum, 20 saatten fazla. Telefon %100 orjinal ve mükemmel bir telefon. Garantisi yok ama bozulursa 1 tane daha alabilirim, ne de olsa yarı fiyatına aldık. Garantisi olsa bile su girdi, vs gibi kullanıcı hatası var diyebiliyorlar, bana dediler. 1 sene sonra bozulsa 800 tl lik bir telefonu yine yarı fiyatına ve güncel bir model daha alabilirim.

quote:

Orijinalden alıntı: cumur

ımeı numarasını kontrol et pili çıkar arkasına bak üretim yeri seri nosu vs. o şekilde anlarsın imei nosu kayıtlımı ona bak en önemlisi bu
    quote:

Arkadaşlar ithal s8000 telefonu 370 tl ye aldım. Bu telefonun orjinal ve sıfır olduğunu söylüyorlar nasıl orjinal olduğunu anlarım. Karşılaştırmak için bakabileceğim başka bir s8000 yok. Orjinal olduğunu nasıl anlarım?

Benim aksesuarlar yan sanayi, daha önceki G810 telefonumun aksesuarlarını kullanıyorum. Belki senin kulaklıkda yan sanayidir o yüzden sesi az veriyordur. Yan sanayinin düğme tuşundaki SAMSUNG yazısının boyasında çok çok az taşmalar var. ORjinalinde herhangi bir taşma yok. Yan sanayi kulaklığını da senin için taktım, sesde kısıklık yok ancak bir şarkıyı açınca dağlar kadar fark olduvar.

Ya da internette "hidden codes" falan gibi gizli kodlar var. O kodlarla kulaklık sesini artırabilirsin. Uzman değilseniz bu ayarları oynarken dikkat edin diye uyarı mesajları veriyorlar.

Ben tüm telefonlarımı kulaklıkla kullanırdım baş dönmesi vs. yapıyor. Bu telefonun hoparlörde konuşma kalitesi mükemmel. O yüzden kulaklıksız kullanıyorum. Ayrıca kulakdan konuşurken masaya koyarsan kendiliğinden hoparlöre geçiyor.

imesine bakar mısın senin de 1 rakamı farklı mı?

Bu arada biz acemiyiz, buraya bir daha yazma burası firmware bölümüymüş ben yeni farkettim.

quote:

Orijinalden alıntı: Burock1985

selamlar bende yeni bir jet kullanıcıyım. bu yurt dısı muhabbeti gibi aldım bende 400 tl ye. benim bi sorunum var kulaklıktan ses alamıyorum asırı az cıkıyor fısıldama gibi ama kulaklıksız sesi dahili hoparlorunden gayet iyi ses alıyorum. değiştirmelimiyim acaba yoksa yazılıımla duzelcek birsey olabilirmi? birde suan hangi yazılımın oldugunu nasıl ogrenebiliyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonerso -- 6 Aralık 2010; 14:42:46 >

• Tüm arkadaşlara bir sorum olacaktı.
    Firmware güncellemesi yapınca navigasyon özelliği ücretsiz çalıştığından bahsedilmiş. Bu acaba sizin daha önce navigasyonu lisanlı hale getirdiğinizden mi oldu? Program daha önce yüklü olduğundan. Yoksa navigasyon lisansı olmayan ithal telefonlarda firmware güncellemesi yapsak navg. çalışır mı? Sanırım Route66 çalışıyor ama navigasyon yapmıyor, yapsa bile eskiden lisanslarınız olduğu için navigasyon yapabiliyorsunuz.
    Bende de route var, cadde sokakları görebiliyorum lakin navigasyon yapmıyor.
  • navigasyon hafıza kartıyla yüklü olarak geliyor o dediğiniz imkansız bişey bikere telefonu orjin alanlar hafıza kartında lisans bilgileri ve program yüklü olrak aldılar
    quote:

Tüm arkadaşlara bir sorum olacaktı.
    Firmware güncellemesi yapınca navigasyon özelliği ücretsiz çalıştığından bahsedilmiş. Bu acaba sizin daha önce navigasyonu lisanlı hale getirdiğinizden mi oldu? Program daha önce yüklü olduğundan. Yoksa navigasyon lisansı olmayan ithal telefonlarda firmware güncellemesi yapsak navg. çalışır mı? Sanırım Route66 çalışıyor ama navigasyon yapmıyor, yapsa bile eskiden lisanslarınız olduğu için navigasyon yapabiliyorsunuz.

• Peki arkadaşım yeni farkettim, oyunlar bölümünün sonunda google maps varmış. wifidan bağlandım yerimi haritayı falan gösterdi navigasyon da yaptı. Google mapsde Türkiye haritasını tümden indirerek internete baglanmadan navigasyon yapılabilir mi?

quote:

navigasyon hafıza kartıyla yüklü olarak geliyor o dediğiniz imkansız bişey bikere telefonu orjin alanlar hafıza kartında lisans bilgileri ve program yüklü olrak aldılar
    quote:

• içindeki google maps işinizi görür ama ona bişey indirme gibi olay yok telefondan sayfasına bağlanıyor google maps navigasyon olayına yeni el attı sayılır yavaş yavaş ilerliyo fakat internet bağlantısı istiyo sürekli gpsi konumlandırması uzun sürüyo
    quote:

Peki arkadaşım yeni farkettim, oyunlar bölümünün sonunda google maps varmış. wifidan bağlandım yerimi haritayı falan gösterdi navigasyon da yaptı. Google mapsde Türkiye haritasını tümden indirerek internete baglanmadan navigasyon yapılabilir mi?

quote:

navigasyon hafıza kartıyla yüklü olarak geliyor o dediğiniz imkansız bişey bikere telefonu orjin alanlar hafıza kartında lisans bilgileri ve program yüklü olrak aldılar
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 8 Aralık 2010; 14:47:52 >

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.