Şimdi Ara

Samsung S8003 Jet Firmware Güncelleme (Güncel 28.09.2010) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
2
Favori
218.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eleanor67

quote:

Orijinalden alıntı: aliselale

Arkadaşlar yukarıda Yıutube ile ilgili konuşmalar dönüyor bende kendi bilgimi paylaşayım dedim. Youtube videoları izlemek için DNS ayarı VOD ayarı falan bahsediliyor. Ben telefonumda hiç bir ayar (DNS MNS vs.)yapmadan opera vs kullanmadan telefonun kendi internet tarayıcısından gayet rahat izliyorum. Üstelik wifi ile bağlandığımda da Vodafone Internet ile bağlandığımdada VOD ayarlarında ne seçi olursa olsun gayet hızlı bir şekilde açıp oynatıyo.
    Telefonda S800mPOJB1 yazılımı yüklü şuan

bu nedemek arkadaşım?

yukarıdaki m.youtube.com sitesi için birtakım ayarlar anlatmış olan arkadaş, saçmalamış. kafadan atmış. yalan söylüyor. yaptığı açıklamaların gerçeklerle hiçbir alakası yok demek oluyor.

Peki ya o arkadaş gerçekten doğru söylüyorsa ve sen sadece kendi elindeki telefona göre konuşuyorsan ve; o arkadaş aslında bu işin uzmanlarından biri ise;

durum eğer böyleyse ne oluyor; sen kendi gördüklerine göre konuşan; ve bilgi sahibi olan kişilerin açıklamalarını, "onlar kadar bilgili ol-ma-dan yalanlayıcı şekilde konuşan." ve onların yaptıkları açıklamaya karşı,

başkalarının kuşku duymasını ve, bu açıklamalardan faydalanmak isteyecek kişileri tereddütte bırakacak şekilde konuşunca ne oluyor??

SEN SADECE KENDİ VERİLERİNE GÖRE KONUŞAN, BU KONUDA GEREKLİ MEVKİLERDE 1 AY DAHİ ÇALIŞMADAN, BİR DENEYİMİN OLMADAN MİLLETİN SÖZLERİNİ YALANLAYACAK VEYA BOŞA ÇIKARACAK TÜRDE AÇIKLAMALAR

YAPINCA; KENDİNİ BEĞENMİŞ OLUYORSUN.

"BEYLER; YA O YALAN SÖYLÜYO. BIRAKIN O SAÇMALIKLARI, Bİ ALAKASI YOK ONLARLA"

Diyen şarlatanlardan sadece bir taneisisin sen; ama senden o kadar fazla var ki dünyada.

efsane .... Bu sensin

• efsane arkadaşım ben operatörden girebiliyorum bi önceki sayfada yazmıştım zaten wifiden giremiyorum sadece evdede operatörden girecek halimiz yok sonuçta evde niye fatura ödeyim değilmi bide yazılımdan mesaj sorunu hariç memnunum bi tutarsızlık görmedim ben ayrıca gpse en hızlı bağlanan sürüm kullandığım sürüm
    quote:

Orijinalden alıntı: efsane_05

quote:

Orijinalden alıntı: cumur

yok ya o seçili zaten vodla alalakası olacağını sanmıyorum olsa sende izleyemiyormuşsun zaten denedinmi acaba bilmiyorum wifi üzerinden wifiden her yere girebiliyorum normalde bağlanabiliyorum youtube sitesinide açıyorum ama videolar yüklenmiyor bi türlü sürüm ise s8000mcejc1

quote:

Orijinalden alıntı: efsane_05

ha hocam bir ihtimal, Uygulama ayarları > medya oynatıcı > VOD ayarları

kısmındaki profilden de wifi bağlantını seçmeyi unutmuş olabilir misin, affına sığınarak belirtmek istedim.

Hocam tekrar selamlar. o zaman dediğim gibidir. eğer vodafone live aracılığı ile izlemeyi deneme şansın varsa bir dene. eğer izleniyorsa, yukarda yazdığım gibi, protokol wifi firewall dan bloke edilmiştir.

yok izlenmiyorsa; firmware değiştirmeni tavsiye ederim. zaten sendeki fw çok kararsız ve yavaş bi firmware. XPJG1 tavsiye ederim şu an kullanıyorum ve gayet tatmin edici. ama gördüğüm en hızlı fw XPJA1 di.

kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 9 Kasım 2010; 22:36:22 >

• Ana konuya yazdığım mesajı burayada kopyalıyorum arkadaşlar diğer konuda günde bir mesaj gelio

işletim sistemi sorun çıkartırmı bana aradığımı bulabilirmiyim bu android telefonlardaki gibi oyunlar falan filan o kalitede bu telefon içinde bulunabilirmi

1.notKullanış amacım:Sorunsuz şekilde wlan olan heryerde internete girmesi face youtube dh hurriyet.com gibi siteleri sorunsuz açmasını istiyorum birde tema,oyun,uygulamaları bol olsun istiyorum birde divx film izlenebiliyormuş galiba bunda? harbiden hiç kasmadan izleniyormu? birde multi touch olayı bunda varmı

2.notgüncellemeleri nasıl yapılıyor telefonu pc ye bağladığımda kutu içinden çıkan cd ile yapılabiliyormu uğraşmak istemiyorum çünkü

3.not ekranla kapak arasında sıvı varmış diolar florasan lambanın altında belli oluyormuş nedir o ? ekranda bir sorun varmı?

• tüh be cümbüşü kaçırdık o kadar sabırsızlıkla eve geldim acaba efsane ne cevap verdi diye ama silinmiş hepsi. efsane büyük bir takipçinim bilesin ailecek takip ediyoruz

@Palio Team

1. multi touch yok. wifisi çoğu telefondan daha iyi çok kullandığım bir özelliğidir. face youtube hurriyet hepsinnin mobil sitelerine girer fakat flash 10 desteği yoktur. o yüzden mobile olmayan face'e giremezsin. tema bir tane bile bulamazsın çünkü tema gibi bir özelliği yok arka planlara istediğin resmi koyabiliyorsun 3 tane de yazı fontu var bir de. java destekli olduğu için zibilyon tane oyun uygulama bulabilirsin. divx konusunda aşmıştır. 720p videoları bile çatır çatır oynatıyor açıkcası.

2. normalde kutu içinden çıkan cd ile yapılabiliyor fakat bizim samsung türkiye pek sallamadığı için pratikte güncelleme yapılamıyor. kısaca yapılamıyor. biz yabancı firmwareleri bu başlığın başında anlatılan gibi yapıyoruz.

3. o sorun ilk parti jetlerde vardı. sonraki partilerde de ara ara ortaya çıktı. sıvı değilde o dokunmatik panel ile ekran arasındaki plağın üretim hatasından kaynaklı olarak birbirine yapışmaması ve arada sıvı varmış gibi gözükmesi. ilk başta küçük bir leke ile başlıyor ve gittikçe büyüyor. söylenene göre dokunmatik hassasiyeti değiştirmiyormuş. telefonu garantiye götürdüğünüz anda ekran değişimi yapıyorlar zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: 10lion

tüh be cümbüşü kaçırdık o kadar sabırsızlıkla eve geldim acaba efsane ne cevap verdi diye ama silinmiş hepsi. efsane büyük bir takipçinim bilesin ailecek takip ediyoruz

@Palio Team

1. multi touch yok. wifisi çoğu telefondan daha iyi çok kullandığım bir özelliğidir. face youtube hurriyet hepsinnin mobil sitelerine girer fakat flash 10 desteği yoktur. o yüzden mobile olmayan face'e giremezsin. tema bir tane bile bulamazsın çünkü tema gibi bir özelliği yok arka planlara istediğin resmi koyabiliyorsun 3 tane de yazı fontu var bir de. java destekli olduğu için zibilyon tane oyun uygulama bulabilirsin. divx konusunda aşmıştır. 720p videoları bile çatır çatır oynatıyor açıkcası.

2. normalde kutu içinden çıkan cd ile yapılabiliyor fakat bizim samsung türkiye pek sallamadığı için pratikte güncelleme yapılamıyor. kısaca yapılamıyor. biz yabancı firmwareleri bu başlığın başında anlatılan gibi yapıyoruz.

3. o sorun ilk parti jetlerde vardı. sonraki partilerde de ara ara ortaya çıktı. sıvı değilde o dokunmatik panel ile ekran arasındaki plağın üretim hatasından kaynaklı olarak birbirine yapışmaması ve arada sıvı varmış gibi gözükmesi. ilk başta küçük bir leke ile başlıyor ve gittikçe büyüyor. söylenene göre dokunmatik hassasiyeti değiştirmiyormuş. telefonu garantiye götürdüğünüz anda ekran değişimi yapıyorlar zaten.

Teşekkürler peki alcağım zaman ürünü denerken nasıl fark edebilirim bu ekranda çıkan lekeyi?

• quote:

tüh be cümbüşü kaçırdık o kadar sabırsızlıkla eve geldim acaba efsane ne cevap verdi diye ama silinmiş hepsi. efsane büyük bir takipçinim bilesin ailecek takip ediyoruz

@Palio Team

ben uslübumu bozmadan o anı sana yaşatıyım birazda olsa lion :)

efsane direk ana bacı soy sop sülale kabe mekke medine girdi konuya

• kim haklı kim haksız, kim ne kadar küfür etmiş benı ılgılendırmez arkadasım. Admın vermıs kararını ama sana bısey sorucam...

Hadi kufur ettın anladım, hadi hakim olamadın kendıne anladım, tamam dinime cok duskun bi insan degilim bende onuda anladım... Ama ettiğin kufurleri bi yana at, anne-mekke kavramını yakıstıramadım...

Bu arada affına sığınarak birşey sormak istiyorum. Yaş kaç ? (doğru cevap lütfen) Sadece merak ...
  • Bak bide senin için hayatımdan 3 dk ayırıp Da..ll.ma kelimesinin anlamını buldum, o kadar tepki vermene gerek yokmuş aslında...( bilmiyodum, yeni öğrendim)

Dallama, Osmanlı zamanında, müslüman olmayan çocukların ve bazı gelişmeye müsait müslüman çocuklarının mermerlere tokat atmak suretiyle büyütüldüğü ve sonraları bu çocukların savaştaki atlılara karşı yaya olarak önde koşulan askerler olan cenagverlere dönüştükleri zamanda onlara verilen isimdir.
    Yani bu çocuklar büyüyüp Osmanlı tokadı atmaya başlarlar, öyle ki; savaşta atlıların karşısına çıplak elleriyle çıkarlar ve atın üstündeki düşmana zıplayarak tokadı koyarlar ve düşmanlarının boynunu tek tokat ile kırabilirler.. işte bu çocuklara dallama denilmekte(imiş)...

• @Palio Team

dokunmatiği tabiki iphone ile kıyaslanamaz sonuçta iphone fiyatına bu telefondan 3 tane alabiliyorsun iki telefonun klasmanları farklı bence fakat 5600 ile kıyaslarsan ondan daha iyi dokunmatiği.

lekeyi nasıl anlarım diyorsan florasan ışık altında telefon kapalı iken baktığında bariz belli oluyor ben vatandan almıştım telefonu adam emin olmam için lekeli bir tane gösterdi bariz belli oluyordu açıkcası.

@eleanor67

çok uzun yazıyorsun ben dahil kimse okumuyor mesajlarını hatırlatıyım dedim
  • telefona fw güncellesem mi güncellemesem mi çok düşündüm ama sonra telefonadan iyice soğuğunca yüklemeye karar verdim ve S8000XPJA1 sürümünü yükledm gayet kullanışlı olmuş youtube dan video izleyebiliyorum artık ama dikkatimi bir şey çekti msjlar da 'ı' harfi boşluk olarak gözüküyor bu sürümü yükleyenlerde de aynı sorun var mı acaba ? bir de java desteğinin olmayışı çok kötü olmuş bu sürümde acaba aynı ayarda javalı bir sürüm önerebilecek var mı ??
  • quote:

@Palio Team

dokunmatiği tabiki iphone ile kıyaslanamaz sonuçta iphone fiyatına bu telefondan 3 tane alabiliyorsun iki telefonun klasmanları farklı bence fakat 5600 ile kıyaslarsan ondan daha iyi dokunmatiği.

lekeyi nasıl anlarım diyorsan florasan ışık altında telefon kapalı iken baktığında bariz belli oluyor ben vatandan almıştım telefonu adam emin olmam için lekeli bir tane gösterdi bariz belli oluyordu açıkcası.

@eleanor67

herkes adına nasıl emin olup konuşabiliyorsun bimiyorum, çünkü bu sözü (okumuyorum) ilk söyleyen sensin. ama uyardığın için sağol. şimdi tüm mesajlarımı da alıp defoluyorum arkadaşlar.

teşekkür ederim ve başarılar dilerim.

saygılar

• len küstürdünüz çocuğu en sonunda ne acımasızsınız yahu şaka bi yana uzun yazıyo evet çok çabuk sayfa atlamaya başladı forum efsane sayesinde gerçekten efsane oldu adamım gel gitme bitirin artık bu sözlü laf sokmaları karşılıklı yeter ama çocuklaştınız iyice soru soruyoruz arada kavga gürültü kaynıyo ya bu adamıda böyle kabul edin kapansın bu konu artık ya
    quote:

@Palio Team

@eleanor67

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 10 Kasım 2010; 23:01:55 >

• ben efsanenin sıkı takipçisi olduğumu ve bir fanı olduğumu daha önce de belirtmiştim zaten gitme efsane bu başlığa renk kattın cidden bak.

@Beelzeboss

S800mcejc1'i yükle bakma sen efsaneye en son çıkan en stabil sürüm budur ve easy-javasıda vardır. javaları direk kurabilirsin demek kısaca. "ı" meselesi yani mesajlarda türkçe karakter görünmemesi sorunu ne yazıkki bütün yurtdışı yazılımlarında mevcut
  • Ya gardaş ben bir maske takmıyorum ki, bak kendi ağzımla söylüyorum. benim çok pis, çok ters, kimsenin hoşlanmadığı bir yanım var.

o yüzden benle dalaşmasınlar. bunu istiyorum. ben açık sözlülüğü severim. ben damarıma basınca it oluyorum. bu kadar basit. kimsenin bana bunu demesine gerek yok. ben kendim biliyorum ve kendim itiraf ediyorum.

adam 3 tane soru sormuş. kıyasla demiş. ben de aklında soru işareti kalmasın diye detaylı yazdım. bunu bile sorun ediyolar yha.

sen okuma kardeş illa ki oku demiyorum ki. sorusuna cevap arayan arkadaş okur mu okumaz mı o da kendi keyfi bilir.

dedim ya sevmiyorum, bir yazının altına; "şu şöyle mi" "bu böyle mi" "şunu kesin öyle mi yapmamız gerek" "benim telefonda şöyle oluyo şimdi ne yapmalıyım" şeklindeki karmaşalar çıkmasın istiyorum yanlış mı bu düşüncem??

bi tane yazıyım, millet her cevabı bulsun içinde.

adamlar yapmış -konuda arama- diye eskiden yoktu böyle bi arama şansın. aratır, benim metnimde varsa işine yarar. bunu niye eleştiriyolar onu anlamadım ki???

insanlar bi garip yani. HA BEN; BEN KOMPLE DAHA Bİ GARİP BİRİYİM. farkındayım. :) iyi akşamlar.

yine uzun oldu galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: cumur

len küstürdünüz çocuğu en sonunda ne acımasızsınız yahu şaka bi yana uzun yazıyo evet çok çabuk sayfa atlamaya başladı forum efsane sayesinde gerçekten efsane oldu adamım gel gitme bitirin artık bu sözlü laf sokmaları karşılıklı yeter ama çocuklaştınız iyice soru soruyoruz arada kavga gürültü kaynıyo ya bu adamıda böyle kabul edin kapansın bu konu artık ya
    quote:

@Palio Team

@eleanor67

cumur ;

ben anlamadim şimdi nasıl kabul edelim ?

• Arkadaşlar bakın ciddiyim, eğlenecek adam arıyorsanız ben yanlış kişiyim.

"senin bilgine ihtiyacımız yok. burda kalabalık oluyorsun!" diyorsanız daha da yazmam. oldu mu?

şu dakkadan sonra yapıcı eleştiri dahi kabul etmiyorum. yeter tamam mı? biriniz git desin gideyim bu kadar açık.

ben kimseyi eleştirmiyorum. en azından isim verip, hedef almıyorum. siz de öyle yapın ve sadece benden bağımsız yazın ne yazacaksanız. veya da ben yazmayayım kavge filan da çıkmaz hem.
  • Arkadaşlar telefonu en uygun fiyata nerde bulabilirim büyük alışveriş merkezlerinden media marck bimeks vatan bilgisayar gibi?
  • telefonu bi arkadaşımdan aldım.
    Ama GPS ini bir türlü çalıştıramadım.
    O na sordum "ben de beceremedim o yüzden sattım zaten" dedi.

Bi yardım edermisiniz lütfen bu 8003 ün GPS-NAVİGASYON unu nasıl
    çalıştırabilirim. TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: infileXible

telefonu bi arkadaşımdan aldım.
    Ama GPS ini bir türlü çalıştıramadım.
    O na sordum "ben de beceremedim o yüzden sattım zaten" dedi.

Bi yardım edermisiniz lütfen bu 8003 ün GPS-NAVİGASYON unu nasıl
    çalıştırabilirim. TEŞEKKÜRLER

Bence hiç boşuna uğraşma bende herşeyi yapmama rağmen uyduya bağlanması çok zayıf.
    Sanırım bu piyasadaki A-GPS özellikli çoğu telefonda geçerli.Konunun içinde detaylı GPS anlatımını
    bulabilirsin.

GPS

1-menü-ayarlar-telefon ayarları-GPS ayarları
    2-GPS navigasyondan Dahili GPS seçin
    3-GPS ayarları-verileri indiri seçin
    4-GPS konumu-uydu durumunu seçin (açık bir alanda olmanız gerekiyor. uyduların enem ve boylam değerleri çıkacak) uydular çıktıktan sonra geri tuşuna basın yazan enlem boylam değeri sizin bulunduğunuz konumu veriyor. (bu işlem ilk yapışta 5-10 dakka arasında değişiyor.Biraz sabırlı olmanız gerekiyor.)
    5-Bu değerleri menü-navigasyon-menü-ara-enlem boylam kısmına yazınca haritadaki yerinizi gösteriyor.(ücretsiz türkiye haritasını yüklemiş olmanız gerekiyor route 66)

Kolay gelsin...

• ekleme yapayım dedim a-gps normal gpsten sonra çıkmıştır yani teknoloji olrak normal gps ten daha yenidir özelliğise baz istasyon antenlerini kullanarak sizi en yakın uyduya en kısa sürede bağlar normal gpste böyle bi özellik yoktur uyduları kendi bulur yani işin özü a-gps uyduya bağlanamadığı zamanlarda şebekeden destek alır ama bu destek uyduya bağlana kadar sürer sonra kesilir bu özellik uydu bulma gücünüde arttırır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 14 Kasım 2010; 12:24:15 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.