Şimdi Ara

Samsung S8003 Jet Firmware Güncelleme (Güncel 28.09.2010) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
2
Favori
218.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cumur

Arkadaşlar biliyosunuz youtube açıldı bende wifi den girdim güzelce site açıldı ama videolara tıklıyorum baglantı kuruldu ara belleğe alınıyor diyip öyle kalıyor neden böyle sizde nasıl acaba

Aynen dediğin gibi güzel kardeşim. bi anlam veremedim. dedim acaba bant genişliği video akışına yetersiz mi kalıyor?? tek ihtimal bu gibi. ama eğer firmware dan kaynaklanan bi durumsa onu da bilemem.

bende de vaziyet aynı yani. şu telefonu online flash video izlemeye bir adapte edemediler gitti ya. hayret bişey.
  • Giren nasıl giriyo peki bi anlam veremedim daha öncede aynıydı yazılımla alakalı degil wifi den girmiyo normal operatordende girmiyo işe giderken deniyorum tık yok youtube widgeti ne işe yarıyoki ozaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 31 Ekim 2010; 23:33:52 >
  • widget zaten sadece kısayol kardeş. bu meseleyi çözen yok. yalan ya kimsenin youtube izlediği felan. atıyolar bol keseden. adamın anlatıp da Şu JOB li bi fw vardı ya. güya onla dns ile girmiş yotuba anlatmıştı hatta bu forumda da var.

külliyen yalan. sırf onun için o fw yükledim. makina web tarayıcısını açamıyo ki yavaşlıktan kaldı ki video oynatacak. internet erişimi bile sağlayamadım gppgle ı göremedim.

millet anca atmakla bulmuş kolayı. yani hepsi traş. ben bi tek bolt browser la açıyorum her türlü flash player ile olan videoyu. o da çözünürlük çok kötü ve istediğin boyutta ayarlayamıyosun çözünürlüğü. küçük yani görüntü. hiç tatmin edici değil anlayacağın. ama bolt açıyor.

bu telefonlara symbian işletim sistemini uyarlamak imkansız mı acaba. bunu yapamazlar mı bence yaparlar. ama neden böyle bi çalışma yok. android oluyosa o hayda hayda olur bence. tabi sadece bi tahmin.

• Hocam düzeltme yapayım hemen.

ŞU AN İTİBARİYLE, VODAFONE DAN;

VODAFONE LİVE TARAYICI AYARLARIYLA (PROXY Lİ OLAN VAR YA PORT :9401 OLAN AYARLAR) DNS GİRİLİ (208.67.220.220 VE 8.8.8.8)

VE AYARLARI > UYGULAMA AYARLARI > MEDYA OYNATICI > VOD AYARLARI KISMINDAN DA VODAFONE İNTERNET (SİTESİNDEN ALDIĞINIZ VE ORRJİNAL ADI VODAFONE İNTERNET OLARAK GEÇEN AYAR) SEÇİLİ İKEN.

MOBİLE YOUTUBE DAN, KENDİ TARAYICISINDAN GİREBİLİYORSUNUZ VE NORMAL YOLDAN. WATCH VİDEO SEÇENEĞİNE TIKLADIĞINIZDA DA, KENDİ PLAYER I TAKILMADAN GAYET GÜZEL İZLETİYOR.

YENİ DENEDİM VE ÇALIŞIYO. SANIRIM YOUTUBE AÇILINCA TELEFONUN KENDİ MEDYA ÇALARI ERİŞİM SAĞLAYABİLİR HALE GELMİŞ. VE SORUNSUZ İZLENİYOR. BİLGİNİZE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane_05 -- 1 Kasım 2010; 9:16:20 >
  • arkadaşlar bilen yanıtlasın en tutarlı ve kaliteli yazılım hangisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanakfa

arkadaşlar bilen yanıtlasın en tutarlı ve kaliteli yazılım hangisi

S8000XPJA1 den şaşma derim. veya S8000XPJG1

detaylı bilgi, benim bu konudaki yorumlarımda var arkadaşım. kolay gelsin
  • teşekkür ederim kardeşim
  • ya kardeş widget o işe yarar tabi onu biliyoruz niye koymuşlar derken kullanamadıktan sonra neden koymuşlar manasında dedim ayrıca operatörden girdik diyelim hadi dışarda olur evde wifi üzerinden neden girilemiyor yada giren varsa paylaşsında öğrenelim doğrumu sallamamı geçekmi
    quote:

Orijinalden alıntı: efsane_05

widget zaten sadece kısayol kardeş. bu meseleyi çözen yok. yalan ya kimsenin youtube izlediği felan. atıyolar bol keseden. adamın anlatıp da Şu JOB li bi fw vardı ya. güya onla dns ile girmiş yotuba anlatmıştı hatta bu forumda da var.

külliyen yalan. sırf onun için o fw yükledim. makina web tarayıcısını açamıyo ki yavaşlıktan kaldı ki video oynatacak. internet erişimi bile sağlayamadım gppgle ı göremedim.

millet anca atmakla bulmuş kolayı. yani hepsi traş. ben bi tek bolt browser la açıyorum her türlü flash player ile olan videoyu. o da çözünürlük çok kötü ve istediğin boyutta ayarlayamıyosun çözünürlüğü. küçük yani görüntü. hiç tatmin edici değil anlayacağın. ama bolt açıyor.

bu telefonlara symbian işletim sistemini uyarlamak imkansız mı acaba. bunu yapamazlar mı bence yaparlar. ama neden böyle bi çalışma yok. android oluyosa o hayda hayda olur bence. tabi sadece bi tahmin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 1 Kasım 2010; 21:12:06 >

• arkadaşlar yeni bi haberim var. ben bu firmware i yükledikten sonra hiç facebook widget ini kullanmamıştım. ama bugün bi tıkladım.
    NOT: bir ay sınırsız vodafone internet paketim var ve internete bağlandığım ayar "vodafone live" ayarlarına 208.67.220.220 ve 8.8.8.8 dns lerinin eklenmiş hali

ve arkadaşlar ilk kullanım yükle gibi bi seçenek getirdi widgete tıklayınca. ben de yükle dedim. beni bi linke yönlendirdi.

telefonun internet tarayıcısı açıldı ve linkin açılması biraz uzun sürdü. (widget.samsungmobile.com şeklinde başlayan çok uzun bi linkti.)

ve bi sayfa açıldı ve download butonu geldi. ben de download dedim. indirdi ve ardından "uygulanıyor" dedi ve ne göreyim???

tıpkı "exchange activesync" widgeti gibi bekleme ekranımda canlı bir face widgeti. (kısayol değil.) çok ŞAHANE.

ve tıkladım, telefon menüsü şeklinde kullanıcı adı ve şifre istedi oturum açmak için. ve açtım. kesinlikle süper ya anlatamam görmeniz lazım. widget de kaç mesajın, kaç arkadaş isteğin, kaç iletin olduğu yazıyor canlı olarak ve,

yenilikler (anasayfadaki) sürekli değişererk geçiyor teker teker. ve tıkladığınızda, bir java uygulaması gibi (ama java değil telefonun bir menüsü gibi örneğin mesajlar menüsü gibi) telefondan bir kısım açılıyor ve

bütün face detaylı bi şekilde elinizin altında. fotoğrraf ekleyebiliyorsunuz. ileti paylaşabiliyorsuuz. mesaj ve yorum yollayabiliyorsunuz. yorumlarınızı görebiliyorsunuz.

MUH-TE-ŞEM. belki de boşuna anlattım. belki de herkes biliyordu ve ben yeni farkettim. ama belki bilmeyen veya farketmeyen arkadaşlar vardır.

ya eskiden kısayoldu, basınca internet tarayıcısı açılıyodu ve m.youtube.com adresine yönlendiriyordu. ama bayağı güzel olmuş. telefon bu widget yeniliğiyle restmen face açısından iphone a yaklaştı ya.

yüklü olan firmware: S8000XPJG1

Bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane_05 -- 1 Kasım 2010; 23:45:16 >

• arkadaslar wi fi üzerinden internet baglantısı yapıp, youtube widgetinden girdiğiniz zaman video görüntüsünün altında "watch video" seçeneğini tıklarsanız telefonun kendı playerında videoyu direk açıyor. Bilginize...
  • nasıl girildiğini biraz daha ayrıntılı anlatırmısın dostum kimse giremezken siz nasıl girdiniz ara belleğe alınıyor diyip duruyor
    quote:

Orijinalden alıntı: angn

arkadaslar wi fi üzerinden internet baglantısı yapıp, youtube widgetinden girdiğiniz zaman video görüntüsünün altında "watch video" seçeneğini tıklarsanız telefonun kendı playerında videoyu direk açıyor. Bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 3 Kasım 2010; 23:46:47 >
  • valla dostum telefona en son S8000XPJA1 versiyonunu kurdum. Hiç bir ayarla oynamadan direk youtube widgetine girdiğin zaman m.youtube açıyor. İzlemek istediğin videonun ustune tıklıyorsun, ordan video resminin altında "watch video" seçeneğine tıkladığında telefonun kendi playerından açıyor videoyu ...

Edit :

Bu arada turkcell wap ayarlarıylada aynı yolla giriş yapabildim arkadaslar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angn -- 4 Kasım 2010; 0:56:19 >
  • Arkadaşlar Merhaba yeniden. Şu an Şu Dakika (04.11.2010 saat 13:40) itibariyle yotube dan video izleme yapabiliyorum. (kendi Tarayıcısından ve Kendi Player ından.)

Bu konuyu detaylandırmak ve açıklığa kavuşturmak isterim; Şöyle izah edeyim:

Kullandığım Firmware: S8000XPJG1 versiyonu.
    GSM Hattım: Vodafone
    Tarifem: CEP ÖZGÜR
    İnternet Paketim: Faturasız Aylık Cepnet (yani 7 küsür tl ye bir ay sınırsız internet)

---------------------------------------------------------------------------------------

İlk olarak Vodafone Live dan oturum açın ve cihaz işlemlerinden cihaz ayarları kısmından, telefona ayar gönderdiğimiz yeni açılan pencereye ulaşın,
    Burası Önemli: *** Telefonunuza, "Vodafone Internet" isimli ayarları yollayın. (bu ayar telefonun medya oynatıcısının internet üzerindeki bir videoyu oynatması için ayarlanacak)

Ardından bu telefona gelen ayarı kurun. (bu ayar tarayıcının internet profilleri kısmında görünmeyecektir. Çünkü tarayıcının kullanabileceği bir ayar değil.)
    ***NOT (AÇIKLAMA): Arkadaşlar bu ayarı vodafone dan yollamamızın sebebi, bu ayarın gelişmiş özelliklerine bakarsanız, Protokol, "Diğer" olarak görünüyor. Yani el ile yapacak olsak bizim telefonda, sadece "HTTP" ve "WAP" seçenekleri mevcut. o yüzden manuel olarak yapamıyoruz "vodafone internet" ayarlarını.

Bu ayarı kurduktan sonra; telefonumuzdan;
    Menü > Ayarlar > Uygulama ayarları > Medya oynatıcı > VOD ayarları kısmından, bu kurduğumuz "Vodafone Internet" isimli profili seçiyoruz.

NOT: "Vodafone Internet" isimli ayarda hiçbir oynama yap-mı-yoruz. DNS vesayre ekle-mi-yoruz. orjinal şekliyle kalıyor yani.

ARTIK TELEFONUMUZUN KENDİ MEDYA OYNATICISI, İNTERNET TARAYICISINDA BİR VİDEO İZLEME LİNKİNE TIKLADIĞINIZDA (m.youtube da denendi) VİDEOYU YÜRÜTMEYE HAZIR.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bunları yaptıktan sonra, geriye internete eriştiğimiz ayarlar kalıyor. ben kendi tarayıcısı ile m.youtube.com sitesine erişim sağladığım ayarları aşağıda paylaşıyorum.

Ayarlar Şu Şekilde: """ Vodafone Live Ayarları """ (DNS Lİ)

Menü > Internet > Ayarlar > Internet profilleri kısmına gelip, sol alt köşeden "Oluştur" deyip, yeni bir profil oluşturalım;

Ayar adı: Vodafone live

Taşıyıcı türü: Paket veri

Erişim Adı: vflive

Kimlik denetim türü: Normal

Kullanıcı kimliği: vflive

Parola: vflive

Protokol: HTTP

Ana sayfa URL'si:http://www.google.com

Proxy adresi: 212.65.136.226:9401

Gecikme süresi (sn.): 300

*> Gelişmiş ayarlar

Statik IP: işaretlen-ME-yecek

Statik DNS kutuyu işaretleyin

Sunucu 1: 208.67.220.220

Sunucu 2: 8.8.4.4

Trafik sınıfı: Abone

Tmm ve Kaydet tıklıyoruz. bu kadar.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Açıklayıcı olmaya çalıştım. umarım faydalı ve yol gösterici olabilmişimdir. değerli yorumlarınızı esirgemeyin.

Teşekkürler İyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane_05 -- 4 Kasım 2010; 13:51:51 >

• Bende Jetimi servise göndermek istiyorum.

Sorunlar:
    1. Florosan ışık altında belli olan ekran lekesi (newton halkası)
    2. Dokunmatik hassasiyetinin çok düşük olması (5800, Star gibi dokunmatik telefonları kullananlar bile benim telefonu kullanamıyor, çok fazla bastırmak gerekiyor)

Şu an cihazda yeni bir firmware ve Jetdroid yüklü...
    Ne olur ne olmaz diye ikisini de kaldırıp yerine 2009 yılında çıkan firmware yazılımı yüklenmiş şekilde göndereceğim.

Ben telefonu Teknosa'dan filan almadım. Bir alışveriş merkezinde Samsung'un kendi yerinden aldım. Çünkü 30 TL daha ucuzdu
    Dolayısıyla Telpa, Başarı filan değil... Anadolu Elektronik garantili

Siz ne düşünüyorsunuz? Göndermek doğru mu?
    _____________________________________________________________________________________________________________________
    Bu arada yeni Jetdroid versiyonu hazırlanıyor. En son çıkan sürüm Jetdroid 0.2'ydi.
    Yeni sürüm 0.3 adını alacak.
    Wi-fi desteği gelecek ve daha önemlisi birçok kernel sorunu çözülecek.
    Ön sürüm: Jetdroid 0.3 (pre1) (gözle görülmeyen düzeltmeler içermektedir, wi-fi için final sürümü bekleyeceğiz)
    Adamlar bilgisayar yazılımlarında olduğu gibi pre-alpha, beta filan çıkarıyor

• eh zamanında diyorduk bu telefonla youtube videolarını izleyememe sebebi Türkiye'de yasak olması diye ama kimse inanmıyordu. millet telefona samsunga küfrediyordu. dns ayarları ile biz izlediğimizi söyleyince dahası nasıl yapılacağını anlattığımız halde bize yalan söylüyorsunuz diyenler bile olmuştu. umarım youtube yasağı kalkınca anlamışlardır suçun telefonda olmadığını
  • efsane kardeşim sen geldin forum hareketlendi senden ricam
    telefonum yurt dışı bu yüzden navigasyonu tam kulalanamıyorum
    kullanmanın bir yolunu söylersen sevinirim şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berke001

Bende Jetimi servise göndermek istiyorum.

Sorunlar:
    1. Florosan ışık altında belli olan ekran lekesi (newton halkası)
    2. Dokunmatik hassasiyetinin çok düşük olması (5800, Star gibi dokunmatik telefonları kullananlar bile benim telefonu kullanamıyor, çok fazla bastırmak gerekiyor)

Şu an cihazda yeni bir firmware ve Jetdroid yüklü...
    Ne olur ne olmaz diye ikisini de kaldırıp yerine 2009 yılında çıkan firmware yazılımı yüklenmiş şekilde göndereceğim.

Ben telefonu Teknosa'dan filan almadım. Bir alışveriş merkezinde Samsung'un kendi yerinden aldım. Çünkü 30 TL daha ucuzdu
    Dolayısıyla Telpa, Başarı filan değil... Anadolu Elektronik garantili

Siz ne düşünüyorsunuz? Göndermek doğru mu?
    _____________________________________________________________________________________________________________________
    Bu arada yeni Jetdroid versiyonu hazırlanıyor. En son çıkan sürüm Jetdroid 0.2'ydi.
    Yeni sürüm 0.3 adını alacak.
    Wi-fi desteği gelecek ve daha önemlisi birçok kernel sorunu çözülecek.
    Ön sürüm: Jetdroid 0.3 (pre1) (gözle görülmeyen düzeltmeler içermektedir, wi-fi için final sürümü bekleyeceğiz)
    Adamlar bilgisayar yazılımlarında olduğu gibi pre-alpha, beta filan çıkarıyor

Evet bence kesin göndermelisin ama dikkat et bataryanı vermemeye çalış servise benimkini değiştirmiş olabilirler artık çok az gidiyor batarya.Benimde dokunmatiğim çok kötü algılıyordu servise verene kadar ama şimdi gerçekten iyi algılıyorBenim ekranı değiştirmişler kendiliğinden başarı servisinde para filanda vermedim garantisi devam ettiğinden

• quote:

Orijinalden alıntı: angn

arkadaslar wi fi üzerinden internet baglantısı yapıp, youtube widgetinden girdiğiniz zaman video görüntüsünün altında "watch video" seçeneğini tıklarsanız telefonun kendı playerında videoyu direk açıyor. Bilginize...

Yeni Firmware versiyonu olarak S800MJVJA2 yüklemişlerdi serviste.Sonra youtubeda yasağı kalkınca bir deneyim dedim baktım benimkide arkadaşın dediği gibi kendi playerında açtı.Açamayan arkadaşlar firmwareları güncel mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freestyler7
    Evet bence kesin göndermelisin ama dikkat et bataryanı vermemeye çalış servise benimkini değiştirmiş olabilirler artık çok az gidiyor batarya.Benimde dokunmatiğim çok kötü algılıyordu servise verene kadar ama şimdi gerçekten iyi algılıyorBenim ekranı değiştirmişler kendiliğinden başarı servisinde para filanda vermedim garantisi devam ettiğinden

Sanırım ekran derken dokunmatik yüzeyden bahsediyorsunuz.
    Herhalde benimkine de aynı işlemi uygulayacaklar. O kadar kötü algılıyor ki... Parmak ile kaydırma yapmak filan mümkün olmuyor. Ancak tırnak ile bastırınca algılıyor... Dolayısıyla birçok çizik

Mahsuru yoksa birkaç soru sormak istiyorum.

1. Jetinizi göndermeden önce ekranı çizik miydi?
    2. Ben uzun zamandır Jetimi anlattığım şekilde kullanıyorum. İlk günkü algılaması nasıldı unuttum ... Basit bir karşılaştırma yapacak olursak Jetinizin şu anki hali 5800, Star gibi telefonlara göre nasıl?

Ben daha iyi olacağını düşünüyorum. Kapasitif ekranlılar kadar olmasada onlara yaklaşması gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Berke001

quote:

Orijinalden alıntı: freestyler7

Sanırım ekran derken dokunmatik yüzeyden bahsediyorsunuz.
    Herhalde benimkine de aynı işlemi uygulayacaklar. O kadar kötü algılıyor ki... Parmak ile kaydırma yapmak filan mümkün olmuyor. Ancak tırnak ile bastırınca algılıyor... Dolayısıyla birçok çizik

Mahsuru yoksa birkaç soru sormak istiyorum.

1. Jetinizi göndermeden önce ekranı çizik miydi?
    2. Ben uzun zamandır Jetimi anlattığım şekilde kullanıyorum. İlk günkü algılaması nasıldı unuttum ... Basit bir karşılaştırma yapacak olursak Jetinizin şu anki hali 5800, Star gibi telefonlara göre nasıl?

Ben daha iyi olacağını düşünüyorum. Kapasitif ekranlılar kadar olmasada onlara yaklaşması gerekiyor.

Bende yaptırmadan önce çok baskı uyguluyordum benden başka kullanmaya çalışam arkadaşlarım ilk denemede hep başarısız oluyorlardı
    1)Ama hiç çizik yoktu neden derseniz hep ekran korumasıyla kullandım gg den ekran koruyucu almıştım 4 tane 10tl ye gayet başarılı ekran koruyucusu.Ama ekran koruyucuyu biraz çizmiştim...
    2)İlk günde algılaması kötüydü benim zaten ama ekranda leke yoktu leke sorunu olanların telefonları hep değiştirildi zaten.Benim şu anki algılama sorunu 5800,stardan biraz daha iyi iphone dan biraz daha kötü.Yani Star ile İphone arası

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.