Şimdi Ara

S8003JVIF1 TÜRKÇE (Yedek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Frimware yükleyenler ingilizce yüklesenizde artık eskiye geri dönüş yapabilirsiniz.

Hiçbir Türk Sitesinde Bulamazsınız Sadece donanım habere paylaşıyorum çok aradım ve buldum

Bu Yeni versiyon değildir
    S8003JVIF1 TÜRKÇE 2009/06/03 tarihli sürüm

Bu sürümü yüklediğinizde ilk başta Navigasyon ikonunu göremezsiniz onun için

telden TUŞLAR aç ve *#6984125*# yaz (factory menu)
    internals seç
    *#9072641*# master key gir
    12 LbsApp seç
    navigation a gir
    ve enable yap telefon yeniden başlayacakE 2009/06/03 tarihli sürüm

http://rapid-share.com/files/297278561/S8003JVF1.rar

http://rapid-share.com/files/289049441/S8003JVIF1.zip

Aradaki "-" işaretini kaldırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinoguz -- 24 Ekim 2009; 16:42:53 >

• darkforesttede vermişsib bu linkide adamlar pek anlamıcak gibi :D bende ingilizce yüklü bakalım geri dönüş yaparsak kullanırız sağol ellerine sağlık :) yalnız bunu geri yükleme yaparken multiloaderden diğer firmware leri yüklediğimiz gibi mi yapıcaz bilgilendirirsen sevinirim
  • evet :D aynen multiloader den
  • peki sen geri yükledin mi ? dokunmatiği falan azaldı mı türkçe sürümünde :D yada hissetiğin değişiklik :)
  • geri yükledim ve takozla karşılaştım çok yavaşladı şimdi geri dönsem mi diye düşünüyorum bugüne kadar 5-6 tane değişik frimware indirdim kurdum telefon format manyağı oldu ama
    arapça bile yükledim yani düşün arapların bile güncelleştimesi çıkıyor bizim daha çıkacak gerçi S8000XXIG3 bu sürümde türkçe dil destteği var ama java desteği yok kafam karışık

bide s8000 yükleyince garanti bozulur diyolar bende s8003 türkçesini yükledim işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinoguz

geri yükledim ve takozla karşılaştım çok yavaşladı şimdi geri dönsem mi diye düşünüyorum bugüne kadar 5-6 tane değişik frimware indirdim kurdum telefon format manyağı oldu ama
    arapça bile yükledim yani düşün arapların bile güncelleştimesi çıkıyor bizim daha çıkacak gerçi S8000XXIG3 bu sürümde türkçe dil destteği var ama java desteği yok kafam karışık

bide s8000 yükleyince garanti bozulur diyolar bende s8003 türkçesini yükledim işte

hmm o zaman yenisi çıkana kadar biz xe2 ile devam edelim :) gerçi push-mail özelliği ve navigasyon yok ama olsun . şayet yeni güncelleme gelirse türkçe o zaman geri döner yükleriz yeniden teşekkür ederim :)

• alternatif link var mı arkadaşlar ?? rapid premium üyelik istiyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinoguz

Samsung JET S8003 içindir

Frimware yükleyenler ingilizce yüklesenizde artık eskiye geri dönüş yapabilirsiniz.

Hiçbir Türk Sitesinde Bulamazsınız Sadece donanım habere paylaşıyorum çok aradım ve buldum

Bu Yeni versiyon değildir
    S8003JVIF1 TÜRKÇE 2009/06/03 tarihli sürüm

Bu sürümü yüklediğinizde ilk başta Navigasyon ikonunu göremezsiniz onun için

telden TUŞLAR aç ve *#6984125*# yaz (factory menu)
    internals seç
    *#9072641*# master key gir
    12 LbsApp seç
    navigation a gir
    ve enable yap telefon yeniden başlayacakE 2009/06/03 tarihli sürüm

http://rapid-share.com/files/289049441/S8003JVIF1.zip

Aradaki "-" işaretini kaldırın

dostum bunu alternatif bi yere yüklesen süper olur rapid yükledi yükledi hata verdi :/ şöyle yükleme hızlandırıcılarla yüklesek daha kolay olucak :)

• rapid de sorun yok modeme restart at yeniden çalışır ama dediğin doğru altarnatif yapmak lazım ben indirmiştim onu farklı bir upload sitesine yüklerim sonra acil işiniz yoksa tabi
  • valla ben telefonu türkçeye geri döndürdüm . mobiltv de izlenebiliyor valla dokunmatik sanki aynı gibi geldi bana pek bi değişiklik göremedim :)
  • elinize sağlık arkadaşa yükledim iyi oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

elinize sağlık arkadaşa yükledim iyi oldu..

ingilizce kullabilirse arkadaşın en son sürümü indirsin türkçe sürümü tırnakmatik gibi birşey :D
  • ingilizceden geçtik zaten .. kullanamıyor
  • paşam bir de 5603 için bulsan türkçe çok iyi olur ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sla_Hkn

paşam bir de 5603 için bulsan türkçe çok iyi olur ya

5603 hakkında fazla bilgim yok ama bana daha önceki türkçe sürümün tam adını bulabilirsen sana belki bulabilirim internet geniş bir dünya ama çoğu şey yok s8003 ü bulana kadar çok uğrştım diyebilirim

sürüm bulma *#1234#
  • S5603JTIG2 yada S5603JVIH1 olucak bulabilirsen varya çok şahane olur
  • ya firmware in bi sitesi vardı . firmware.ru gibi bşey hatırlayan var mı acep :D

buldumhttp://firmware.sgh.ru/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnsouLL -- 24 Ekim 2009; 13:19:18 >
  • evt ama burda kendi adıma konuşayım S5600 için var ve türkçe değil firmware'ler
  • quote:

evt ama burda kendi adıma konuşayım S5600 için var ve türkçe değil firmware'ler

dur bakalım ersinoguz yardım eder bulabilirse ben pek analmıyorum trkçe yapmasını :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnsouLL

quote:

evt ama burda kendi adıma konuşayım S5600 için var ve türkçe değil firmware'ler

dur bakalım ersinoguz yardım eder bulabilirse ben pek analmıyorum trkçe yapmasını :D

evt ya adam türkçe firmware bulmuş hiçbi yerde yok ya helal olsun valla bir de 5603e bulursa varya süper olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.