Şimdi Ara

Samsung S8003 Jet Firmware Güncelleme (Güncel 28.09.2010) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
2
Favori
218.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Usta azcık beklesen anlicaksın ne dediğimide
  • alıntı yaparken uyarmıyolarki "bekle kardeş düzenleme yapılıyo" diye
    quote:

Orijinalden alıntı: Night Wish

Usta azcık beklesen anlicaksın ne dediğimide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 26 Haziran 2010; 16:10:04 >
  • şimdi arkadaşlar en son çıkan easy javalı türkçe desteği veren fw hangisi yazarmısınız ona göre indirelim.....
  • Fw güncelleme yapılırken herhalde bir sorun oldu. Ünlem işareti çıkıyor. Eski 8003 sürümüne döndüm açıldı. Neden olabilir, ilk sayfada verielen S800MCEJC1'de hata mı var?

Son versiyonu yükleyince hata veriyor. Telefonu usbden bağlayınca açılıyor ama bağlı değilken ünlem çıkıyor.

S8000XPJA1 sürümüne geri dönüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darel-x -- 29 Haziran 2010; 23:51:59 >
  • S8000XPJA1'da sorunsuz geri dönmüyor sadece S8003JVF1 yükleniyor. YAzılımsal bir sorun oluştu herhalde. Hard format falan mı atmak lazım? Nasıl atılır?
  • bi sorun yok siz bi yerde hata yapmış olmalısınız sim kartı hafıza kartını falan çıkardınızmı bide verilen talimatlara uydunuzmu mutlaka gözden bişey kaçmıştır
    quote:

Orijinalden alıntı: darel-x

Fw güncelleme yapılırken herhalde bir sorun oldu. Ünlem işareti çıkıyor. Eski 8003 sürümüne döndüm açıldı. Neden olabilir, ilk sayfada verielen S800MCEJC1'de hata mı var?

Son versiyonu yükleyince hata veriyor. Telefonu usbden bağlayınca açılıyor ama bağlı değilken ünlem çıkıyor.

S8000XPJA1 sürümüne geri dönüyorum.
  • Olabilir bir yerde hata yapmış olabilirim ama bu hatanın kalıcı olması çok canımı sıkıyor. Alet sadece şarj alırken açılıyor aksi taktirde açma tuşuna basınca ünlem işareti çıkıyor. İlginç bir şekilde 8003 sürümünde yapmıyor. HArd reset yaptım ama işe yaramadı. Bir akıl verin arkadaşlar. Boot esnasında bir hata veriyor ama anlamadım vallla...
  • Sorunumu hallettim. Aynı hatayı alabilecek arkadaşlara yardımcı olması açısından çözüm yolunu açıklayayım:

Downloader 5.56 yazılımında üstteki kutuların hiçbirisini işaretlemiyoruz. Yani boot change, full download, master room ve differences only kutularını. Alt sekmede boot sekmesi sönük kalacak. Amss, apps, rsrc1, rsrc2 ve factory fs kutularını işaretleyip gerekli dosyaları bildiğimiz gibi giriyoruz ve port ve download deyip işlemi tamamlıyoruz. Darkforest'taki arkadaşa teşekkürler
  • enterasan bi durum ben burdaki yönergelere göre aynen yaptım dediğin yerleride işaretledim bende öyle bi sorun olmadı sizde neden böyle oldu anlayamadım bootu işaretlemeden telefon nasıl boot oluyo onu anlamadım
    quote:

Orijinalden alıntı: darel-x

Sorunumu hallettim. Aynı hatayı alabilecek arkadaşlara yardımcı olması açısından çözüm yolunu açıklayayım:

Downloader 5.56 yazılımında üstteki kutuların hiçbirisini işaretlemiyoruz. Yani boot change, full download, master room ve differences only kutularını. Alt sekmede boot sekmesi sönük kalacak. Amss, apps, rsrc1, rsrc2 ve factory fs kutularını işaretleyip gerekli dosyaları bildiğimiz gibi giriyoruz ve port ve download deyip işlemi tamamlıyoruz. Darkforest'taki arkadaşa teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 30 Haziran 2010; 11:52:03 >

• oncelıkler herkese selamlar arkadaslar cok garıp bı telefon ya son easy javalı fw yı yuklerken rsrc1 hata verdı ardından baska fw attım telefonun ekranı yesıl felan oldu hatta bozuldu sandım korktum :D sabah tekrar denedıgımde yukledı fakar wifi calısmıyor onay basarısız dıyor bırılerı yardımcı olabılırmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phx9999

oncelıkler herkese selamlar arkadaslar cok garıp bı telefon ya son easy javalı fw yı yuklerken rsrc1 hata verdı ardından baska fw attım telefonun ekranı yesıl felan oldu hatta bozuldu sandım korktum :D sabah tekrar denedıgımde yukledı fakar wifi calısmıyor onay basarısız dıyor bırılerı yardımcı olabılırmı?

şunu yüklemenizi tavsiye ederim http://www.4shared.com/file/cB1OCsVI/S800MCEJC1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imfisher -- 3 Temmuz 2010; 21:17:11 >
  • merhaba
    bende c.tesi aldım telefonu spot olarak s8000 olandan(8003 ile 8000 arasındaki fark da nedir bilmiyorum açıkcası),bendeki firmware eski yani menüyü yan yatırınca yan olmuyor ve easy java yok ...türkçe dil desteği var...yeni firmware lerde dokunma hassasiyeti ve pil ömrü iyileştirilmiş olarak okududum
    Yukarıda sorulmuş ama tam olarak anlamadım,sizden ricam s8000 modeli için Türkçe dil destekli en iyi firmware nedir??

en son sürüm olmasada olur
    benim istediğim bug ların olmadığı türkçe dil desteğini tam veren easy java olan firmware(manü yan yatınca yatan hali:))

teşekkürler...
  • easy java lı istiyorsan s800mcejc1'i kur. son çıkan Türkçe ve easy javalı sürüm bu
  • s800mpojb1 fw hakkında bilginiz varmı ?
  • s800mcejc1 kurdum bugün, ama bana yavaş geldi,bendeki menü geçişlerinde daha hızlı gibiydi ve resim lere bakarken telefonu yan yatırınca menü yan yatmıyor....benimkinde telefonu hafifi eğdimmi resimler falan kayıyorduu....
  • Bu kadar samsung jet kullanıcısı var Samsungun yaptığı muameleye bak
    ne sitesini güncelliyor
    ne yasal firmware yayınlıyor.
    bildiğin beceriksiz ve paragöz adamlar. 6 ay geçer yeni telefon çıkarır bunlar her daim...
    bi dahada Samsung alırsam iki olsun...
    Gelse Sony Ericsson xperia modelleri de alsam...
  • aynen katılıyorum sana hiç bi telefonuna destek vermiyo anca satsın herhafta yeni model çıkarsın şimdi wave çıktı ondada durum aynı tırt yani samsung
    quote:

Orijinalden alıntı: angelmanta

Bu kadar samsung jet kullanıcısı var Samsungun yaptığı muameleye bak
    ne sitesini güncelliyor
    ne yasal firmware yayınlıyor.
    bildiğin beceriksiz ve paragöz adamlar. 6 ay geçer yeni telefon çıkarır bunlar her daim...
    bi dahada Samsung alırsam iki olsun...
    Gelse Sony Ericsson xperia modelleri de alsam...
  • yeni türkçe fw çıkmış arkadaşlar deneyen varmı easy javalıymış s800mpojb1

http://netload.in/dateiGM7O34s28W.htm buda linki arkadaşlar denemek isteyenler olursa indiribilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 10 Temmuz 2010; 22:41:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumur

yeni türkçe fw çıkmış arkadaşlar deneyen varmı easy javalıymış s800mpojb1

http://netload.in/dateiGM7O34s28W.htm buda linki arkadaşlar denemek isteyenler olursa indiribilirler

madem ekledin test işinide ben yapam indirip denicem sonucu yazarım
  • bende deneyecem bu şubat ayının fw siymiş ama iyi diyorlar zaman bulursam deneyecem bende şu karakter sorunu canımı sıkıyor inşaallah bunda yoktur
    quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

quote:

Orijinalden alıntı: cumur

yeni türkçe fw çıkmış arkadaşlar deneyen varmı easy javalıymış s800mpojb1

madem ekledin test işinide ben yapam indirip denicem sonucu yazarım

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.