Şimdi Ara

Samsung S4 alacağım , ufak sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yaklaşık 5 yıl aradan sonra kendime telefon almaya karar verdim.S4 modelini ilk gördüğüm anda beğendiğim ve kararımı artık verdim.

Şimdi almak üzereyim ve aklımda biraz sorular kaldı.

1-) En güvenilir nereden alınır.

2-) Alırken nelere dikkat etmeliyim. ( garanti , imei kontrol vs. )

3-) Ekran çizilememesi için koruyucu ve kılıf tavsiyeleriniz nelerdir.

4-) Satın alırken sizin ilave edeceğiniz tavsiyeleriz.

Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Satın almak için acele etmen gereken bir kampanya var ama yinede sen bilirsin. Kampanya sonrasında fiyatlar avantajlı oluyor.

100 TL Migros Hediye Çekini düştükten sonra SAMSUNG S4 1475 TL gelmekte. KAMAPNANYA İÇİN BUGÜN SON GÜN BAYRAMA ÖZEL

https://brightmobil.com/en-ucuz/samsung-i9500-galaxy-s4-16gb-yenilenmis
    | Intel® Core™ i9 9900k | ASUS ROG Strix Z390-F | CORSAIR Vengeance Pro 2x16 GB 3600 Mhz DDR4 | ASUS ROG Strix 2080 Super A8G | ASUS VG248 | SAMSUNG 970 EVO Plus 250 GB m2 | SAMSUNG 860 EVO 1 TB SSD | CORSAIR H115i RGB Platinum 280mm | CoolerMaster Cosmos C700M | SEASONIC Focus Plus 750W | LOGITECH G502 | CORSAIR K70 v2 | STEELSERIES Artcis 5 |
  • Ben 21 Temmuz'da satın aldım ve pişmanım. Aşırı ısınma sorunu var. Önermiyorum, alacaksan s3 al.
    AMD Ryzen 5800x3D/NZXTX63/Asrock B550 Phantom Gaming ITX ac/Nvidia RTX 4080 FE/Kingstone A2000 1 TB m.2 Nvme/G.Skill32GB 3600mhz cl16/CM NR200P /Corsair SF750P/IIyama 34" 144Hz 3440x1440/HyperX Cloud2 Wireless/GK64XS Custom Board Klavye+Gateron Yellow lubed+PBT Keycaps/Logitech g502 Wireless/Iphone 11 Siyah/ Sony Alpha 7R2+Sony 50mm F1.8 FE+Tokina 70-200 f4 FD/Macbook Air 2015/
    Kediciklerim icin instagram : Buraya Tiklayin
  • Aşırı ısınma diyen arkadaşlar bende hiç ısınma sorunu yok neredeyse akşama kadar elimden düşmüyor hep oyun facebook falan arada hafif ısınıyor sonra kendiliğinden düzeliyor ısınma sorun değil bende siz bence telefona virus bulaştırmış olabilirsiniz.

Ben 2 gün önce media markt dan 1700-100 tl kılıf ile beraber aldım
    TEKNOSA VATAN MEDİA MARKT DARTY Samsung tipi mağzalardan alırsanız kafanız rahat olur.
    KVK GENPA VE SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ ALMANIZI TAVSİYE EDERİM DONANIM DOLU HATA VEREBİLİR GARANTİ ŞART !
    BURADAKİ FANBOY ARKADAŞLARA BAKMA ŞUANDA EN İYİ CİHAZ S4 DÜR.
    SIRALAMA İSE S4>One>İp5 diye gider ip5 de alsan one de alsan farketmez bu 3 lü gayet iyi cihazlardır.

Yanlız stabilite olayı gerçek ip5 gerçekten daha stabil fark ediliyor.
  • bilgileriniz den dolayı teşekkür ederim açıkcası iphone 5 ves4 arasında da pek karar vermiş sayılmam :/

Orijinalden alıntı: brightmobil

Merhaba

Satın almak için acele etmen gereken bir kampanya var ama yinede sen bilirsin. Kampanya sonrasında fiyatlar avantajlı oluyor.

100 TL Migros Hediye Çekini düştükten sonra SAMSUNG S4 1475 TL gelmekte. KAMAPNANYA İÇİN BUGÜN SON GÜN BAYRAMA ÖZEL

https://brightmobil.com/en-ucuz/samsung-i9500-galaxy-s4-16gb-yenilenmis

Bunlar sıfır degil sanırım, yenilenmiş diyor

• ya iphone 5 yada htc one derim
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.