Şimdi Ara

Samsung s3 nasıl 4s den ucuz olabilir ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
2.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkası cam diye iPhone'un kaliteli olduğunu iddia edenler;

İlk olarak bence de ilk ele alındığında cam yüzey daha güven verir, ele daha kaliteli gelir ama kullandıkça öyle olmadığını anlarsınız.
    Polikarbonat denen o madde sayesinde S3'ün arka kapağı 180 dere esneyebiliyor, sonunda da herhangi bir burkulma vs. oluşmuyor.
    Peki kaç kere bu forumda "iPhone arka cam çatladı yardım" diye konu açıldı biliyor musunuz? Şık görünüyor olabilir ama kesinlikle kullanışlı değil.

Not: Ayrıca hangi akla binaen 4 çekirdekli S3'ü, çift çekirdekli 4S ile kıyaslıyorsunuz ? iOS daha iyi diye mi ? Yok öyle bir şey. Android 5 lerde iOS'u da göreceğiz.

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

Arkası cam diye iPhone'un kaliteli olduğunu iddia edenler;

İlk olarak bence de ilk ele alındığında cam yüzey daha güven verir, ele daha kaliteli gelir ama kullandıkça öyle olmadığını anlarsınız.
    Polikarbonat denen o madde sayesinde S3'ün arka kapağı 180 dere esneyebiliyor, sonunda da herhangi bir burkulma vs. oluşmuyor.
    Peki kaç kere bu forumda "iPhone arka cam çatladı yardım" diye konu açıldı biliyor musunuz? Şık görünüyor olabilir ama kesinlikle kullanışlı değil.

Polikarbonat = Plastik

Açıkçası ben o kadar para verdiğim şeyin aynı zamanda şık ve kaliteli görünmesini isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceqa

yav milletin bu kavgaları öldürüyor beni gören apple ve samsungta hisseleriniz var sanacak hepsi bizi havada karada geçiriyor bir telefondaki karları %200 geçiyordur büyük ihtimal apple olmuş dünyanın en zengin şirket adamların artık reklam yapmasına bile gerek yok fanboylar bunları yapıyorlar zaten yurdum insanı bu amerikan ve kore şirketleri öve öve savuna savuna ölüyorlar amerika devleti samsungu topraklarına almamak için saçma sapan bütün patentlerini apple veriyor bizde yala yala biteremiyoruz 2 şirketi de

-s3le 4s karışılaştırmak artık saçma 2 telefonda birbirine çok yakın artık android vs ios daha mantiklı 4sinde pahalı olması arkasındaki elma ve iostur. ios kapalı kod olduğu için daha kolay ve daha hızlıdır android araştırmak ve öğrenmek ister iosa göre bir nebze daha yavaştır bana sorarsınız 2side aynı bokun laciverti ve yeşili aman aman bir fark yok

Bravo

Ayrıca atlamak istemem ama s3'ün donanımı ve gücü çok daha iyidir 4s'ten. Ama sonuçta ikisi de işletim sistemini rahatlıkla göğüslüyor. Buna bakarak s3'ün daha ucuz olması bir kar ve apple gibi şişirme ürün gamına sokmuyor kendini.

Ha bu arada amazon.com'da s3 daha pahalı 4s'ten. Ülkemizdeki fiyatlar ithalat maliyeti vs. gibi nedenlerle farklı olabilir. Zaten bizim ülkeye bir yurtdışı malı ne zaman "dengeli" bir fiyatla geliyor ki?

Buyrun linkler
    http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B005VGFQXE/ref=sr_1_1_olp?ie=UTF8&qid=1347798233&sr=8-1&keywords=iphone+4s&condition=new
    http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B007VCRRNS/ref=sr_1_1_olp?ie=UTF8&qid=1347798834&sr=8-1&keywords=galaxy+s3&condition=new

Ayrıca ağırlık farkı kalite farkı vs. vs. bunları öyle bir söylüyorsunuz ki, sanki karşınızdaki gavur evladı. Her gün aynı toprağın buğdayının unundan ekmeği yiyip aynı havayı soluyup aynı metroya bindiğin aynı suyu kullandığın halis mulis Türk insanı, kardeşin senin o.

Ne zaman bu kadar yabancılaştınız birbirinize? Apple veya Samsung karnınızı doyuruyor mu sizin peki?

Milyar liralık telefonlar alır millet ama cebinde 10 liralık kontür yok. Herkes alınmasın, darılma gücenme yok.

iphonenin çerçevesi metal diye daha pahalı dediniz yahu, yuh artık yani yuh. metal çok pahalı bir element mi? iphone çok şık ve kullanımı kolay olabilir, fiyat politikası da ürünün özelliklerine bakarsak çok olabilir. Ama şık, kullanışlı, hızlı ve alanında öncü bir telefon.

samsung ise bu işi daha çok ticarete döküp ürün kataloğunu çok geniş tutmuş. Her bütçeye hitap etmiş. Ancak galaxy s3 ile iphone 4s'i kesinlikle alt etti. galaxy s3 daha iyi donanımlar kullanıyor gerek işlemci gerek ekranı gerek belleği olsun. Ama fark burada android ve ios'tan dolayı doğuyor. İkisi de ios olsa, ikisi deaynı markaya ait olsa hangisini seçerdiniz? işlemcisi daha güçlü belleği vs daha güçlü s3'ü mü 4s'i mi? Böyle düşünmek lazım. Objektif düşünmek lazım. Siz logoya para ödüyorsunuz. Bu gerçek. Ancak iphonenin kullanımı çok daha basit ve pratik evet. ama android ise ufkunu geniş tutmak isteyenler için binlerce uygulama sunan bir derya. Fark burada. Olay bu.

Hadi selametle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

Arkası cam diye iPhone'un kaliteli olduğunu iddia edenler;

Polikarbonat = Plastik

Açıkçası ben o kadar para verdiğim şeyin aynı zamanda şık ve kaliteli görünmesini isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

Anlamadığım birşey var arkadaşlar , 1 sene önce çıkmış 4s nasıl olurda daha çıkalı 1 ay olan s3 den pahalı olabiliyor.Ya Apple gerçekten çok iyi bir pazarlama stratejisine sahip ,yada samsung çok kötü...Sizce ?

ıphone 4s =1799 http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/apple-app_iphone4s_16_blk-iphone-4s-16-gb-cep-telefonu-%28siyah%29/productdetails.aspx?I_ID=58091

s3 = 1588 http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=60866

Samsung kötü değil, İphone kötü ama malesef pazarlama taktikleri iyi. Apple'ı teknolojiyle alakası olmayan tipler alır telefonuyla hava atmak için, ama tabi bilinçli kullanıcılar var onları katmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

Anlamadığım birşey var arkadaşlar , 1 sene önce çıkmış 4s nasıl olurda daha çıkalı 1 ay olan s3 den pahalı olabiliyor.Ya Apple gerçekten çok iyi bir pazarlama stratejisine sahip ,yada samsung çok kötü...Sizce ?

ıphone 4s =1799 http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/apple-app_iphone4s_16_blk-iphone-4s-16-gb-cep-telefonu-%28siyah%29/productdetails.aspx?I_ID=58091

s3 = 1588 http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=60866

İyilikten veya kötülükten değil. Sadece arz talep meselesi.

Arz talep dışında izmirde samsung ve LG satan bir abim samsungun fiyatlarının ucuz olması konusunda şunu söylemişti Samsung piyasaya vahşice saldırıyor sanırım son dönem satış politikası bu...

• Bu soru yıllardan beri süregelen bir tartışma konusu diyebilirim.

Hatta benim bir arkadaşımda iPhone 4 vardı. Bir keresinde fiyat araştırması yapalım diye telefoncuya girdik. Arkadaşım iPhone 4'ünü benim Galaxy S2'yi almamdan birkaç ay evvelinde almasına rağmeni telefoncunun verdiği fiyat gerçekten de çok çok üzeri bir fiyattı.

O andan itibaren Apple firması, iPhone adı altında ciklet dahi çıkarsa milyonların alacağını düşündüm

Ben, SULTAN MEHMED HAN'IM..!"
  • Neden mi, iPhone un arkasına elma var dostum !
    Ios android olayina gelince ise; su anki ics surumu ios'a gore belki biraz daha geride olabilir ama ileride android cok daha stabil olacaktir. Hatta duyumlara gore bu ay cikacak olan jellybean surumu ile ios kalitesi yakalanmis. Bakalim kullaninca bunu tam olarak anlayacagiz ama google yazilim konusunda kendini apple a gore daha fazla gelistiriyor ve gelistirecektir.

Türkiye'de iş adamları , maddi durumu iyi olan insanlar , oyuncular , ünlüler herkes iPhone yada Blackberry kullanır.Çünkü iPhone artık ciddi bir isim yapmıştır.Yani samsung " benim telefon uçabiliyor " dese bile insanların alacağı telefon yine iPhone'dur.

2007 de çıkmış bir telefon kısa bir sürede yılların nokia'sı ile samsung u ile kapışabiliyorsa ben o şirkete ayakta alkışlarım.

tabii hava atama olayıda var.

biri telefonu sorduğunda " iPhone" dediğin zaman bir hoş oluyor insan

..::GONYA&amp;amp;amp;amp;amp;amp;#39;lıyım, GONYA&amp;amp;amp;amp;amp;amp;#39;lısın, GONYA&amp;amp;amp;amp;amp;amp;#39;lı, GONYA&amp;amp;amp;amp;amp;amp;#39;lıyız, GONYA&amp;amp;amp;amp;amp;amp;#39;lısınız, GONYA&amp;amp;amp;amp;amp;amp;#39;lılar::..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

Orijinalden alıntı: paper59

s3 ellerinde kaldı o yuzden satmaya çalışıyorlar 5 gelince hiç satamıcaklar

Yav he he.

Aynen bunu yazacaktım.Apple aç gözlü firma şuan en zengin konumdalar ama hala insanları soymaya çalışıyorlar.Örnek verecek olursak sarj sistemini değiştirdiler kullanıcılara ücretsiz vermesi gerekirken 40 dolar gibi fiyata satılıyor ki bu türkiyede 100 lirayı geçer.

Ayrıca galaxy s3 satış rekorları kırıyor,yeni renkleri çıkıyor sözde ellerinde kalmış telefondan.Bilmeden atmak böyle bişey

• Yav he he ne cahil adamlar var ya neymiş iphone alıyormuş aldığı fiyattan fazlaya bile satıyormuş. Ya arkadaş bunu yazan kişi bence şikayet etsin sildirsin yazısını valla gören duyan olur arkadaşlarından 1000 yıl .... malzemesi olur bu olay

Amerika'da arkadaşımın dediğine göre S3 oradan 50 dolar daha pahalı.Türkiye'de S3 fiyatı normal.4s fiyatı normal değil.1 yıl önce çıkan telefonu(ki s3ten özellik olarak kıyas bile edilmez s3 ezer geçer) 1800 liradan millete iteleyen adamlar harbiden çok büyük iş yapıyor.

Neyse gideyim tüm paramı iphone a yatırayım ben sonra aldığım fiyattan fazlaya satıyormuşum nasıl olsa Ne adamlar var ya.Altın değeriymiş Git al 1800 e bakalım kaça satıyorsun 1 yıl sonra o telefonu.Şuan 1200lere satmak için millet yarış içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angamaite -- 16 Eylül 2012; 22:01:35 >

• arkadaşlar neden bukadar tartışıyosunuzki apple ve samsung kendi firmanızmı yada paramı kazanıyosunuz isteyen iphone alır isteyen s3
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.