Şimdi Ara

Samsung s3 nasıl 4s den ucuz olabilir ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
2.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Zaten sırf bu yüzden Samsung ya da HTC almayı düşünmüyorum. Telefonlar acayip değer kaybediyor. Tam 1 sene evvel aldığım S2'yi şimdi yarı parasına satarım anca. Ama iPhone öyle değil. Adamlar maksimum 200-300 lira zararına satıyor.Ondan dolayı bir daha Samsung kullanmayı düşünmüyorum.

Zaten Android'ten de bıktım.
  • Kalite farkından dolayı. Çıktığında 2000 TL'den giriş yaptı S3. Sonra gelen her güncellemede telefon kasmaya başlayınca değeri de düşüyor. 2013'de resetlenmelerle beraber fiyatı 1000 lirayı görücek tıpkı çizilmez kızkardeşi S2 gibi.
    ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

Anlamadığım birşey var arkadaşlar , 1 sene önce çıkmış 4s nasıl olurda daha çıkalı 1 ay olan s3 den pahalı olabiliyor.Ya Apple gerçekten çok iyi bir pazarlama stratejisine sahip ,yada samsung çok kötü...Sizce ?

ıphone 4s =1799 http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/apple-app_iphone4s_16_blk-iphone-4s-16-gb-cep-telefonu-%28siyah%29/productdetails.aspx?I_ID=58091

s3 = 1588 http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=60866

Bu is ne zaman ciktigiyla alakali bir durum degil.firmanin popularitesi ile alakali bir durum.apple iphone telefon oyle dunyada siradan bir telefon degil.online satis gunu on siparisten firmanin degeri saatler icinde 35-40 milyar dolar yukseldi..iphone satislariyla ABD ulkesine GSYH ya yarim puanlik bir etki yaratacak.yillik 12 trilyon dolarlik hacmi olan bir ulke bu.su an kim sever kim sevmez bilemem ama iphone gunumuz caginin en buyuk cilginligi diyebilirim.tabi iyi biseymi kotu biseymi orasi tartisilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

quote:

Orijinalden alıntı: the_end_

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre the king

Plastik fiyatları daha ucuz,ondan olabilir mı ?

ip5 neden cam deil?
    Cok degerli gibi gorunen bu eksiyi neden apple yeni telefonuna koymadi?
    Aliminyum olmasi 112 gr gercegini degistircekmi?
    Elinize alinca hafif diye kotulediginiz(s2) samsung modelleriyle ayni olmasi sizin caninizi ne kadar sıkar?

insanlar yilardir bu hafiflikte ve rahatlikta telefon kullaniyor. Sizde alti ustu bes para etmeyen kirilgan bir cam ile mutlu olup duruyorsunuz. Sonunda apple kullanicilari bu rahatliga ericek. Samsung olmasa yeni telefonunuz rahat 190 gram olurdu. Sizin kalite anlayisiniz agirlikla ilgili cunku.

The_end_ böyle pasta yapmayı öğrendi

En azindan bisey ogrenmisiz. Buda guzel bisey peki siz ne ogrendiniz? Cevap hicbirsey tabiki :)

Kavga çıkarmak icin demedim ilk cümlelerinizi okursanız anlayacaksınız ne demek istediğimi

Dogru soyluyosun dikkat etmemisim :) Bu mesajda boyle komik kalsin :)

çıldırıcam anlayamadım espiriyi

• iphone 4s zaten 1100tl filan iphone 5'de 1200tl'ye denk geliyo.. bu cihazlar zaten ucuz ama biz 2000 2500liraya alıyorsak o bizim sessizliğimizden kaynaklanıyor umarım anlatabilmişimdir

Asus TUF Gaming A620M-PLUS Wi-Fi AMD Ryzen 5 7600 ASUS Dual RTX™ 4060 OC Edition 8GB
    Msi Mag M100R Case Kingston Fury Beast RGB EXPO 32GB 5600MT/s CL36 DDR5 Dell 23.8" G2422HS IPS 165Hz
    MSI MAG A550BN 550W 80+ Bronze Logitech G733 Wireless Headset
    Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 Asus Rog Strix RX Optic Red Switch Logitech Mouse G305+G300S+G102

• Getirenlerin kârından olabilir mi? ABD'de baktın mı fiyatlarına? ABD'de at&t'de ikisi de 199$ ile satılıyor

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

quote:

Orijinalden alıntı: capablanca

1- sansung galaxy s3ün arka kapağı plastik değil polikarbonat.
    2 Ayfoncuları duyan ayfonun önü elmas, arkası ve yanı altın sanacak. ayfonun önü cam arkası/yanı cam/alüminyum. İşte ayfoncuların malzemeden anladığı bu kadar. telefondan da anladıkları bu kadar.
    3-ayfoncular ayfonunun muhteşem pazarlama taktikleri yüzünden telefona değerinin üzerinde para verdiklerinin farkında değiller. apple da bu durumu çok iyi kullanıyor, milleti soyup soğana çevirip kasasını paralarla dolduruyor (soyup somanın müşterinin kişisel geliriyle bir alakası yok).

Not: %5-10 bilinçli ayfon kullanıcısını ayrı tutuyorum (onlar, belki göreli estetik kavramlar veya başka nedenlerden dolayı ayfonun alınmaya değer olduğunu düşünebilir.)

Polikarbonatlar, termoplastiklerin özel bir grubudur. İşlenmesi, kalıplanması, ısıl olarak şekillendirilmesi kolaydır, bu tip plastikler modern imalat sektöründe çok geniş kullanım alanı olan plastiklerdir. Polikarbonatlar olarak isimlendirilmişlerdir, çünkü uzun moleküler zincirleri içinde karbonat grupları (-O-CO-O-) tarafından bağlanmış fonksiyonel gruplara sahiptirler.

En yaygın polikarbonat plastik tipi, Bisfenol A grupları ile bağlanmış karbonat gruplarının oluşturduğu polimer zincirlere sahip olanıdır. Bu tip polikarbonat çok dayanıklı bir malzemedir, kurşun geçirmez cam yapımında kullanılır. Polikarbonatların karakteristikleri polimetil metakrilat’a (PMMA ; akrilik) oldukça benzer, fakat polikarbonat daha güçlü ve daha pahalıdır. Ayrıca bu polimer oldukça şeffaf ve ışığı geçiren bir yapıdadır. Birçok cam türünden daha iyi ışık geçirgenlik karakteristiğine sahiptir. CR-39 özel bir polikarbonat malzeme olup iyi optik ve mekanik özelliklere sahiptir ve sıklıkla gözlük camı yapımında kullanılır.

Buda Kapagin, Sey Pardon Kaynagim Yazacaktim.

Senin ne kadar bilincli kullanici oldugun belli oldu.

Not: "ayfon" degil "iPhone" Neden:Ozel isim, haa dersenki ben okunusunu yaziyorum, onuda ayni sebepten dolayi yapamazsin, her seyin bir kurali var. messela benim ismim "Ufuk" olsa ve elin Amerikalisi senin yaptigin gibi ingilizce okunusunu yazmaya kalksa "you fu*k" gibi birsey cikarki bu durumda kanda cikabilir.

Not2: % 5 - 10' u nereden buldun? bilimsel dayanagini cok merak ediyorum. Yaz buraya ki aydinlat bizi, bizde bilincli kullanici olalim sayende.

sonuç olarak polikarbonat = Plastik

Güzel yorumdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Getirenlerin kârından olabilir mi? ABD'de baktın mı fiyatlarına? ABD'de at&t'de ikisi de 199$ ile satılıyor

imzanda mühendislik okuduğunu anlaıdm yazık......

Gerçekten ıphonun abd'de 199 $ olduğunumu sanıyorsun ? ona kalırsa türkiyey geldiğinde türkcellde 200 Tl 'ye veriyor

o 199 tl telefon operatörleriyle anlaşmalı olarak paket dahilinde satılıyor........ aynı türkcelinn faturana ek olarak bilmem ne kadar ödersen ıphone 5 alırsın dediği gibi

quote:

Getirenlerin kârından olabilir mi? ABD'de baktın mı fiyatlarına? ABD'de at&t'de ikisi de 199$ ile satılıyor

Gerçekten ıphonun abd'de 199 $ olduğunumu sanıyorsun ? ona kalırsa türkiyey geldiğinde türkcellde 200 Tl 'ye veriyor

o 199 tl telefon operatörleriyle anlaşmalı olarak paket dahilinde satılıyor........ aynı türkcelinn faturana ek olarak bilmem ne kadar ödersen ıphone 5 alırsın dediği gibi

Kafan mı iyi arkadaşımat&t'de ikiside kontratlı 199$ ile satılıyor işte, etiket fiyatı 199$ yani nesini anlamadın. Yok kontratlı almak istemiyorum dersen 650$ iPhone 5. SIII'ün fiyatını bulamadım Samsung'un sitesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 16 Eylül 2012; 11:10:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

quote:

Orijinalden alıntı: capablanca

1- sansung galaxy s3ün arka kapağı plastik değil polikarbonat.
    2 Ayfoncuları duyan ayfonun önü elmas, arkası ve yanı altın sanacak. ayfonun önü cam arkası/yanı cam/alüminyum. İşte ayfoncuların malzemeden anladığı bu kadar. telefondan da anladıkları bu kadar.
    3-ayfoncular ayfonunun muhteşem pazarlama taktikleri yüzünden telefona değerinin üzerinde para verdiklerinin farkında değiller. apple da bu durumu çok iyi kullanıyor, milleti soyup soğana çevirip kasasını paralarla dolduruyor (soyup somanın müşterinin kişisel geliriyle bir alakası yok).

Not: %5-10 bilinçli ayfon kullanıcısını ayrı tutuyorum (onlar, belki göreli estetik kavramlar veya başka nedenlerden dolayı ayfonun alınmaya değer olduğunu düşünebilir.)

Polikarbonatlar, termoplastiklerin özel bir grubudur. İşlenmesi, kalıplanması, ısıl olarak şekillendirilmesi kolaydır, bu tip plastikler modern imalat sektöründe çok geniş kullanım alanı olan plastiklerdir. Polikarbonatlar olarak isimlendirilmişlerdir, çünkü uzun moleküler zincirleri içinde karbonat grupları (-O-CO-O-) tarafından bağlanmış fonksiyonel gruplara sahiptirler.

En yaygın polikarbonat plastik tipi, Bisfenol A grupları ile bağlanmış karbonat gruplarının oluşturduğu polimer zincirlere sahip olanıdır. Bu tip polikarbonat çok dayanıklı bir malzemedir, kurşun geçirmez cam yapımında kullanılır. Polikarbonatların karakteristikleri polimetil metakrilat’a (PMMA ; akrilik) oldukça benzer, fakat polikarbonat daha güçlü ve daha pahalıdır. Ayrıca bu polimer oldukça şeffaf ve ışığı geçiren bir yapıdadır. Birçok cam türünden daha iyi ışık geçirgenlik karakteristiğine sahiptir. CR-39 özel bir polikarbonat malzeme olup iyi optik ve mekanik özelliklere sahiptir ve sıklıkla gözlük camı yapımında kullanılır.

Buda Kapagin, Sey Pardon Kaynagim Yazacaktim.

Senin ne kadar bilincli kullanici oldugun belli oldu.

Not: "ayfon" degil "iPhone" Neden:Ozel isim, haa dersenki ben okunusunu yaziyorum, onuda ayni sebepten dolayi yapamazsin, her seyin bir kurali var. messela benim ismim "Ufuk" olsa ve elin Amerikalisi senin yaptigin gibi ingilizce okunusunu yazmaya kalksa "you fu*k" gibi birsey cikarki bu durumda kanda cikabilir.

Not2: % 5 - 10' u nereden buldun? bilimsel dayanagini cok merak ediyorum. Yaz buraya ki aydinlat bizi, bizde bilincli kullanici olalim sayende.

1-Polikarbonatlar, termoplastiklerin özel bir grubudur. İşlenmesi, kalıplanması, ısıl olarak şekillendirilmesi kolaydır, bu tip plastikler modern imalat sektöründe çok geniş kullanım alanı olan plastiklerdir. Polikarbonatlar olarak isimlendirilmişlerdir, çünkü uzun moleküler zincirleri içinde karbonat grupları (-O-CO-O-) tarafından bağlanmış fonksiyonel gruplara sahiptirler.

2- Ayfonun dış bileşenlerinin elmas ve altından yapıldığını söylemeyi unuttun heralde.

3-Piyasa analisti UBM Tech Insights tarafından yapılan araştırma, Apple'ın yepyeni akıllı telefonu iPhone 5 ile ilgili önemli verileri ortaya çıkardı. 16 GB'lık bir iPhone 5 telefonun içinde bulunan tüm parçaların fiyatlarını belirleyip toplayan uzmanlar, cihazın tahmini maliyetini hesapladı.
    İki yıllık kontrat ile 199 dolara, kontratsız ise 649 dolara ABD'de satılması planlanan 16 GB Apple iPhone 5; sadece 168 dolara imal ediliyor. Aynı hafızaya sahip iPhone 4S'in materyal ücreti 132,50 dolar iken, iPhone 4 ise 112 dolarlık malzemeyi barındırıyor.

Yorumu sana bırakıyorum.

Not 1: İnsanlara koyun muamelesi yapan elmanın bir ürün grubuna ayfon demişiz de ne olmuş. Bu kadar kasmayın. Aslında afyon desem daha mı doğru olurdu?

Not 2: Apple - iPhone - iPad bölümündeki ayfon mesajlarının ne kadar veri ve analize dayalı olarak yazıldığını bir gözden geçirisen bu oranı sende bulabilirsin.

• quote:

Anlamadığım birşey var arkadaşlar , 1 sene önce çıkmış 4s nasıl olurda daha çıkalı 1 ay olan s3 den pahalı olabiliyor.Ya Apple gerçekten çok iyi bir pazarlama stratejisine sahip ,yada samsung çok kötü...Sizce ?

ıphone 4s =1799 http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/apple-app_iphone4s_16_blk-iphone-4s-16-gb-cep-telefonu-%28siyah%29/productdetails.aspx?I_ID=58091

s3 = 1588 http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=60866

İyilikten veya kötülükten değil. Sadece arz talep meselesi.

• Bu olay coca cola ve Pepsi kıyaslanması gibi

quote:

quote:

Kafan mı iyi arkadaşımat&t'de ikiside kontratlı 199$ ile satılıyor işte, etiket fiyatı 199$ yani nesini anlamadın. Yok kontratlı almak istemiyorum dersen 650$ iPhone 5. SIII'ün fiyatını bulamadım Samsung'un sitesinde.

bende onu diyorum işte kontratlı 199 . türkiye fiyatıyla kontratsızı 1250 ye fln geliyor . Türkiyeye geldiğinde vergisi harcı aracıların karı derken 2000'i geçiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende onu diyorum işte kontratlı 199 . türkiye fiyatıyla kontratsızı 1250 ye fln geliyor . Türkiyeye geldiğinde vergisi harcı aracıların karı derken 2000'i geçiyor.

Dostum benim telefonum zaten ABD'den alınma. Yani ben bunları zaten biliyorum, sadece sana bilgi olsun diye aynı firmadan alınma kontratlı iki cihazın fiyat farkının olmadığını gösterdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: boatswain

Bu olay coca cola ve Pepsi kıyaslanması gibi

coca cola ve pepsi kıyaslamasoı - HTc ve samsung için olabilir.

Apple ve samsung kıyaslaması - Cocacola ve colaturka anca olur :)

quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum benim telefonum zaten ABD'den alınma. Yani ben bunları zaten biliyorum, sadece sana bilgi olsun diye aynı firmadan alınma kontratlı iki cihazın fiyat farkının olmadığını gösterdim.

sonuç olarak her türlü adamlar geçiriyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boatswain

Bu olay coca cola ve Pepsi kıyaslanması gibi

coca cola ve pepsi kıyaslamasoı - HTc ve samsung için olabilir.

Apple ve samsung kıyaslaması - Cocacola ve colaturka anca olur :)

Bende 4s kullanicisiyim infial olmasın diye böyle yazdım

• yav milletin bu kavgaları öldürüyor beni gören apple ve samsungta hisseleriniz var sanacak hepsi bizi havada karada geçiriyor bir telefondaki karları %200 geçiyordur büyük ihtimal apple olmuş dünyanın en zengin şirket adamların artık reklam yapmasına bile gerek yok fanboylar bunları yapıyorlar zaten yurdum insanı bu amerikan ve kore şirketleri öve öve savuna savuna ölüyorlar amerika devleti samsungu topraklarına almamak için saçma sapan bütün patentlerini apple veriyor bizde yala yala biteremiyoruz 2 şirketi de

-s3le 4s karışılaştırmak artık saçma 2 telefonda birbirine çok yakın artık android vs ios daha mantiklı 4sinde pahalı olması arkasındaki elma ve iostur. ios kapalı kod olduğu için daha kolay ve daha hızlıdır android araştırmak ve öğrenmek ister iosa göre bir nebze daha yavaştır bana sorarsınız 2side aynı bokun laciverti ve yeşili aman aman bir fark yok
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.