Şimdi Ara

Samsung s3 nasıl 4s den ucuz olabilir ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
2.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: capablanca

1- sansung galaxy s3ün arka kapağı plastik değil polikarbonat.
    2 Ayfoncuları duyan ayfonun önü elmas, arkası ve yanı altın sanacak. ayfonun önü cam arkası/yanı cam/alüminyum. İşte ayfoncuların malzemeden anladığı bu kadar. telefondan da anladıkları bu kadar.
    3-ayfoncular ayfonunun muhteşem pazarlama taktikleri yüzünden telefona değerinin üzerinde para verdiklerinin farkında değiller. apple da bu durumu çok iyi kullanıyor, milleti soyup soğana çevirip kasasını paralarla dolduruyor (soyup somanın müşterinin kişisel geliriyle bir alakası yok).

Not: %5-10 bilinçli ayfon kullanıcısını ayrı tutuyorum (onlar, belki göreli estetik kavramlar veya başka nedenlerden dolayı ayfonun alınmaya değer olduğunu düşünebilir.)

Önce bir yazı yazmayı öğren;)

İphonea gereğinden fazla para veriyorlar demissin ya.
    Telefon cebimizde altın gibi duruyor. Anında cek gibi altın gibi paraya donusebiliyor.Hemde zarar etmiyorsun. Hatta bazen kâr bile ediyor insan.
    Ha sen Samsung alırım sıkıştığım zaman 500 lira altına satarım.yedigim kazık önemli değil diyorsan o ayrı...gelip burda su kadar para veriyonuz bukadar para veriyonuz diye mamal okuma. Satinca veya takasa girince zarar etmiyorsak. 10000 e de alırım 20000 ne de alırım kime ne?
    Teknik görsellik su bu konularına görmeye gerek bile yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

iphone 4s zaten 1100tl filan iphone 5'de 1200tl'ye denk geliyo.. bu cihazlar zaten ucuz ama biz 2000 2500liraya alıyorsak o bizim sessizliğimizden kaynaklanıyor umarım anlatabilmişimdir

aynen
    birbirinize hakaret etmenize gerek yok.neden biz bu fiyatlara alırken yabancılar daha azına alıyor diye oturun düşünün.neden başkasının üretip geliştirdiği teknolojiyi sadece parasını verip satın aldım diye savunmak zorundayım diye düşünün.neden benim ülkemde milli gelir daha az olmasına rağmen teknoloji , benzin vs gibi şeylere daha fazla para ödüyorum diye düşünün.

Orijinalden alıntı: Raytheon

Apple'ın popüler olmasından dolayı.

Zaten sırf bu yüzden Samsung ya da HTC almayı düşünmüyorum. Telefonlar acayip değer kaybediyor. Tam 1 sene evvel aldığım S2'yi şimdi yarı parasına satarım anca. Ama iPhone öyle değil. Adamlar maksimum 200-300 lira zararına satıyor.Ondan dolayı bir daha Samsung kullanmayı düşünmüyorum.

Zaten Android'ten de bıktım.

Arkadaşım elindeki 1 yıllık 16 gb beyaz iphonunu anca 800 tl ye satabildildi :D Telefoncu 600 tl veriyordu. Telefonda 1 tane bile kusur yoktu. Apple kullanıcıları artık vazgeçsin bu düşünceden. Artık Herkesin elinde iphone olduğu için kimsenin ilgiside kalmadı bu telefona. Ayağa düştü yani. Senin dediğin gibi malesef hiçbir ürün olamaz. Eğer senin dediğin gibi olsaydı apple ın bu ürünü belirli stoklarla üretiyor ve ürün temininde sıkıntı olması gerekiyordu. Herkes bu telefona erişebildiğine göre bahsettiğiniz durum zaten baştan hatalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Kalite farkından dolayı. Çıktığında 2000 TL'den giriş yaptı S3. Sonra gelen her güncellemede telefon kasmaya başlayınca değeri de düşüyor. 2013'de resetlenmelerle beraber fiyatı 1000 lirayı görücek tıpkı çizilmez kızkardeşi S2 gibi.

:D Hayatında s3 görmemiş kullanıcı. Ayrıac s2 yi de uzaktan duymuş olmasın :D. S3 çıkana kadar s2 nin fiyatı 1500 liranın 1 kuruş altına inmedi. S4 çıkana kadarda s3 ün fiyatı 1500 ün altına inmeyecek. Sizde kendinize reset atıp durun :D

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

2 Ayfoncuları duyan ayfonun önü elmas, arkası ve yanı altın sanacak. ayfonun önü cam arkası/yanı cam/alüminyum. İşte ayfoncuların malzemeden anladığı bu kadar. telefondan da anladıkları bu kadar.
    3-ayfoncular ayfonunun muhteşem pazarlama taktikleri yüzünden telefona değerinin üzerinde para verdiklerinin farkında değiller. apple da bu durumu çok iyi kullanıyor, milleti soyup soğana çevirip kasasını paralarla dolduruyor (soyup somanın müşterinin kişisel geliriyle bir alakası yok).

Not: %5-10 bilinçli ayfon kullanıcısını ayrı tutuyorum (onlar, belki göreli estetik kavramlar veya başka nedenlerden dolayı ayfonun alınmaya değer olduğunu düşünebilir.)

Telefon cebimizde altın gibi duruyor. Anında cek gibi altın gibi paraya donusebiliyor.Hemde zarar etmiyorsun. Hatta bazen kâr bile ediyor insan.
    Ha sen Samsung alırım sıkıştığım zaman 500 lira altına satarım.yedigim kazık önemli değil diyorsan o ayrı...gelip burda su kadar para veriyonuz bukadar para veriyonuz diye mamal okuma. Satinca veya takasa girince zarar etmiyorsak. 10000 e de alırım 20000 ne de alırım kime ne?

hocam, seni uzun zamandir gormuyordum, nerelerdesin epeydir? Surada kaliteli yazan birkac insanda 1'i sin

• Valla 2 yil ip4 1yildirda s2 kullaniyorum aldim 1700e simdi telciler 900veri iphone aldim1700e satim 1400e aslinda samsung kotu degil iphoneyi hic aratmadi hatta s3 ip4s ten daha cazip geliyor. Bence tek olay biri biraz fazla abartildindan iphone lafini duyan uwwww diyor adam omru hayatinda iphone gormemis manyak telefon super diyor herkezde bu olusmus kotu degil ama samsungda kotu degil bence adi var hersey buyuzden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Yani diyorsun ki ben bu telefonu 2. eli yüksek olduğu için alıyorum. Bu da bir telefon almak için bir gerekçe. Eğer tek gerekçen buysa sana diyecek birşeyim yok. Güle güle kullan.

Ancaak: Şunun farkındamısın; bir telefonu alırken onun ikinci el fiyatını düşünmen gelir durumunun çok ta parlak olmadığını belli ediyor. Üstelik burada bahsettiğimizde altı üstü 1800 TL.

Şimdi siz ayfoncular elmaya telefonun gerçek değerinin bu olmadığını tepki ile gösterebilseniz, o telefonun fiyatı belki 1000-1200 TL ye düşecek. Bir telefonu alırken ikinci el fiyatını düşündüğünüze göre sizin için 600-800 TL para iyi bir para olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: sempatik_gara

Valla 2 yil ip4 1yildirda s2 kullaniyorum aldim 1700e simdi telciler 900veri iphone aldim1700e satim 1400e aslinda samsung kotu degil iphoneyi hic aratmadi hatta s3 ip4s ten daha cazip geliyor. Bence tek olay biri biraz fazla abartildindan iphone lafini duyan uwwww diyor adam omru hayatinda iphone gormemis manyak telefon super diyor herkezde bu olusmus kotu degil ama samsungda kotu degil bence adi var hersey buyuzden.

Kardeş telciler düşük verir. Sen diyosunki s2 ye telciler 900 veriyor. Daha ne istiyorsun. bak ben sana ne diyorum ip4 e 600 tl veriyor izmirde telciler. ip4 zaten s2 den pahalıya satıldı şimdi 2. eli dahada gitmiş bitmiş dumda nerdeyse. Çünkü her telefoncuda fazlca var artık. Bu da sorun. Elinde zaten ip4 ikinci eli olan bir telefoncu 2. aldığı ürünü daha az parayla. 3. aldığını daha az parayla alır. Çünkü elinde zaten satamadığı 3 tane ip4 olur. Durum bununla ilgili. Herkeste iphone olduğuna göre ve her herkeste hevesini aldığına göre? iphone piyasaası gittikçe düşüşte. Bu arada s2 nin fiyatı gördüğün üzere telefoncularda hala güzel. Çünkü s2 ayağa düşmedi. Ayrıca her telefoncudada 2. el s2 yok ;)

• Bence ikiside iyi ve ikiside yeterince pahalı ben secimimi yaparken bir kere iOS sistemin androidden daha kapsamlı basit kullanımı ve erişimi kolay olduğu için tercih ettim ayrıca jailbreak yaptığın an android i hiç ama hiç aramıyorsun bunun yanında estetik görünüşü de daha cazip geliyor dokunmatik hissi iPhone da daha kaliteli ve hassas retina ekran ve marka degerinide eklersek iPhone onde geldigi için aldım ayrıca kipa kampanyasında 1580 tl ye almis olmamda 4s i daha bir sevmeme sebep olmuştur ayrica surekli telefon alip satan biri degilimdir sifir alirim ici gecene kadar kullanir sonra (3-4 yıl) satar gene yeni telefon alırım o yuzden ikinci el fiyatları pek ilgilendirmiyor beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boatswain -- 16 Eylül 2012; 12:32:34 >

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

quote:

quote:

hocam, seni uzun zamandir gormuyordum, nerelerdesin epeydir? Surada kaliteli yazan birkac insanda 1'i sin

Est. Hocam. Buralardayim elimden geldiğince
    Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: emre the king

Plastik fiyatları daha ucuz,ondan olabilir mı ?

Headshot boyle bsey oluyor sanirim :))

Orijinalden alıntı: the_zula

Anlamadığım birşey var arkadaşlar , 1 sene önce çıkmış 4s nasıl olurda daha çıkalı 1 ay olan s3 den pahalı olabiliyor.Ya Apple gerçekten çok iyi bir pazarlama stratejisine sahip ,yada samsung çok kötü...Sizce ?

ıphone 4s =1799 http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/apple-app_iphone4s_16_blk-iphone-4s-16-gb-cep-telefonu-%28siyah%29/productdetails.aspx?I_ID=58091

s3 = 1588 http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=60866

Özentilikten dolayı TRde diğer telefonlardan daha çok satıyor. Daha geçen gün ayda 650 Tl maaş ile sigortasız çalışan arkadaşım evkurdan 4s aldı sen anla halimizi

• çünkü biri samsung diğeri apple
    kağıt üzerinde olmaması lazım böyle şeylerin ama oluyor ne yaparsın...

quote:

quote:

Yani diyorsun ki ben bu telefonu 2. eli yüksek olduğu için alıyorum. Bu da bir telefon almak için bir gerekçe. Eğer tek gerekçen buysa sana diyecek birşeyim yok. Güle güle kullan.

Ancaak: Şunun farkındamısın; bir telefonu alırken onun ikinci el fiyatını düşünmen gelir durumunun çok ta parlak olmadığını belli ediyor. Üstelik burada bahsettiğimizde altı üstü 1800 TL.

Şimdi siz ayfoncular elmaya telefonun gerçek değerinin bu olmadığını tepki ile gösterebilseniz, o telefonun fiyatı belki 1000-1200 TL ye düşecek. Bir telefonu alırken ikinci el fiyatını düşündüğünüze göre sizin için 600-800 TL para iyi bir para olacaktır.

Hocam bu kadar fanatik olmayin iphone ikinci elinin yuksek olmasi tamamen arz talep meselesi satilmasa fiyatlar bu kadar yuksek olmaz. Zaten piyasa yani halk neyin kaliteli olduguna karar vermiski fiyat farki var yoksa apple zorlamiyor 2. elinide su fiyata satacaksiniz diye. Samsung yeni bir telefon cikardiginda 1 ay bile gecmeden sifirinin fiyatinin 400 500 lira dusecegi kestirelebiliyor. Cunku durmadan android telefon cikiyor. Bence siz samsungu protesto edin telefonu direk 400 500 lira ucuzdan cikarsin bosa zarar etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Knocknight

Apple in arkasinda belkide illuminatik gucler var hi ??

öyle zaten
    Seminerlerde ders olarak bile örnek gösterilmektedir.
    Marka odaklı bir strateji izlemektedir,

Apple diyor ki ;
    Kimin ne yaptığı kaç model çıkardığı önemli değildir.
    Ben Bir kere yapar bütün ihtiyaçları karşılarım fiyatı ben belirlerim der,

Samsung ise model ve fiyat odaklı bir stratej izliyor
    Ne kadar cok model olursa illa ki birinden birini beğenen çıkar diyor ve beğenen de oluyor
    Samsung da APPLE gibi tek model çıkarsa APPLE ile hiç yarışamaz geride kalır

IPHONE, Tasarımın güzelliği malum özellikler de cok iyi
    Tek dez avantajı BT. artık BT ile veri alışverişini kullanan da azalıyor
    şarj kablosu sorunu öncelikli değildir.
    ,
    mahallenizdeki telefoncuya gidin sorun 2. el iphone hiç var mı, geldiğinde ne kadar duruyor?
    en fazla 1 saatte satılıyor

elektro marketlere girin bakın, sanal aleme girin bakın
    en cok aksesuar apple ürünlerinde ve özellikle iphone da
    diğer markalarda bir kaç sıra varken
    sadece iphone için 3 - 4 raf aksesuar var

Harici hafıza, PC ile iletişim ve BT farkına rağmen aynı politikayı izliyor ve satışları artıyorsa izlenen yol doğru

Bu durumda doğru strateji izleyen APPLE dır, iphone dur.
    şöyle, böyle diyenler özellik kıyaslayanlar boşa dil döküyor
    Tasarım, prestij ve marka takıntısı ön plandadır

Patronlar da bile iphone görebiliyoruz
    TV dizilerinde karakterlerin elinde iphone var,

İP5 TR ye gelince forum ve TR de ortalık yıkılacak, hazırlığınızı yapın
    TR ye geldikten 2 ay sonra forum 2. el bölümü 4S satıp İP5 almak isteyenlerle dolup taşacak.

Benim iphonum yok, o kadar butçem yok
    Ama temiz 2. el 4S bulursam almaya calışırım
    i8150 kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 16 Eylül 2012; 13:32:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

quote:

Orijinalden alıntı: uA_OzaN

açıklaması çok net aslında..

apple haricinde firmalar sürekli telefon çıkarıyorlar bu yüzden telefonların piyasası düşüyor 2.elde olsun çıktıktan 2-3 ay sonra olsun fiyatı hemen düşüyor çünkü her an yeni model çıkabilir..

apple ise bu konuda sabit sende 1 telefon 3g-3gs-4-4s-5-5s...

--

şahsen s3 ile 4s kıyaslama konusuna değinirsem..

kişiden kişiye değişir bu konu ben o kadar büyük bi telefonu kullanışlı bulmuyorum şahsen + iOS un rahatlığını android asla veremiyeceği için her türlü 4s'i tercih ederim...

ha ne zaman samsung akıllanır "ekran ne kadar büyükse telefon o kadar iyidir" zihniyetinden vazgeçer, makul boyutlarda kaliteli bir telefon yapar; aynı zamanda android uygulama ev işlevsellik olarak iOS'u yakalar o zaman samsung alırım..

nokta .

+1000000000000

• Stok sıkıntısı bence ellerinde çok az sayıda vardır telefonu en çok istiyen alsın misali fiyat yüksek tutulmuştur satılmazsa yakında sitesinde görürüz iphone 4s 1799 üstüne çizgi 1499 diye

iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue | İletişim için iMessage : gopgop7@gmail.com | ★★ Steam ★★ ★★ Twitch ★★
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

iphone 4s zaten 1100tl filan iphone 5'de 1200tl'ye denk geliyo.. bu cihazlar zaten ucuz ama biz 2000 2500liraya alıyorsak o bizim sessizliğimizden kaynaklanıyor umarım anlatabilmişimdir

aynen
    birbirinize hakaret etmenize gerek yok.neden biz bu fiyatlara alırken yabancılar daha azına alıyor diye oturun düşünün.neden başkasının üretip geliştirdiği teknolojiyi sadece parasını verip satın aldım diye savunmak zorundayım diye düşünün.neden benim ülkemde milli gelir daha az olmasına rağmen teknoloji , benzin vs gibi şeylere daha fazla para ödüyorum diye düşünün.

ağzına sağlık çok güzel açıklamışsın oysa bu cihazlar aslında ucuz

Asus TUF Gaming A620M-PLUS Wi-Fi AMD Ryzen 5 7600 ASUS Dual RTX™ 4060 OC Edition 8GB
    Msi Mag M100R Case Kingston Fury Beast RGB EXPO 32GB 5600MT/s CL36 DDR5 Dell 23.8" G2422HS IPS 165Hz
    MSI MAG A550BN 550W 80+ Bronze Logitech G733 Wireless Headset
    Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 Asus Rog Strix RX Optic Red Switch Logitech Mouse G305+G300S+G102

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.