Şimdi Ara

Samsung RT50H6360SL kullanan veya bilgi sahibi olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu buzdolabını kullananlar memnun mu?Şu an internette 1800 liraya satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Versalid -- 6 Ağustos 2014; 18:40:09 >

• iyi bir seçim değil almayın
  • RT53H6360ww yi 2000 Tl peşine aldım 2 gün önce..
    100 Tl.ye garantiyi uzattım 4 sene daha..
    Dolap çalıştığında yanlarını bir hayli ısınıyor.. İlk çalıştırdığımde elimi yakıyordu..
    Ebat büyüdükçe dolabın eni artıyor, iki yanı açık olduğu için bende sorun olmadı..
    Çok sessiz sayılmaz ama rahatsız edecek bir seside yok..
    Soğutması tatmin edici..
    Malzeme kalitesi orta seviyede..
    İki günlük kullanım sonucu beklentilerimi karşıladı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

iyi bir seçim değil almayın

Neden önermediğinizi sorabilir miyim?
  • Versalid kullanıcısına yanıt
    Zamanında rt59-62-63-72 gibi serilerde dolapları Korede üretiyordu kalite muazzamdi, şu an sizin söylediğiniz modelde dahil neredeyse tüm dolapları düşük kaliteli olarak Çin ve Tayland üretimi ama almak isterseniz alabilirsiniz tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 7 Ağustos 2014; 9:33:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung RT5962DTBSL Made in Korea dir.

Halen piyasadadır,Samsung Kore üretimi olan ve kalitesini belli eden üründür inceleyiniz biraz genişçe ve ağırca bir üründür...
  • Atl@s kullanıcısına yanıt
    Made in Thailand Samsung RT59QPBN buzdolabını 1 yıldan fazladır sessiz, sorunsuz kullanıyorum.

Plastik ve cam kalitesinin ise daha önce kullandığım Arçelik no-frosttan ve dost/akrabalarda gördüğüm Siemens, Vestel vd dolaplardan geri kalmadığını gözlemliyorum.

Düşük kalite derken tam olarak neyi kastediyorsunuz? Belirli bir kısmını mı, kompresörü mü, yoksa tamamını mı?..

Ve kendi fiyat kategorisinde hangi dolaptan daha kalitesiz?..

İyi forumlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • memint M kullanıcısına yanıt
    Tayland ve Çin üretimi dolaplar kore uretimlerine nazaran belirgin şekilde gerideler bunu anlamanın tek yolu Kore üretimi dolapları inceleyerek olur Kore üretimi rt72var kompresör Samsung'un kendi üretimi cin ve Taylandi bilmiyorum ne kullanmıştır ek olarak yine cin üretimi ve Tayland üretimi samsung Endonezya üretimi lg 702 ve Kore mali 762 dende gerideler bu iki lg hala satışta bayi de inceleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 7 Ağustos 2014; 16:53:39 >
    Hayır, Kore dışı cihazların Kore üretimlerinden daha düşük kalitede olup olmamaları değildir mesele. Kore dışı üretilen dolapların belirli bir kalite standardını yakalayıp yakalayamadıklarıdır benim vurgulamak istediğim. Yoksa makul fiyata en kaliteli dolabı aramıyoruz, F/P tanımına uygun cihaz olup olmadıkları daha önemli benim ve benim gibi pek çok kullanıcı için. Zannederim siz de hak verirsiniz bu çabaya.
    Ben buzdolabını 1450TL'ye aldığımda bu fiyata bu kalitede dolap yoktu ve takip ettiğim kadarıyla rakipsiz olmaya devam ediyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: memint

Hayır, Kore dışı cihazların Kore üretimlerinden daha düşük kalitede olup olmamaları değildir mesele. Kore dışı üretilen dolapların belirli bir kalite standardını yakalayıp yakalayamadıklarıdır benim vurgulamak istediğim. Yoksa makul fiyata en kaliteli dolabı aramıyoruz, F/P tanımına uygun cihaz olup olmadıkları daha önemli benim ve benim gibi pek çok kullanıcı için. Zannederim siz de hak verirsiniz bu çabaya.
    Ben buzdolabını 1450TL'ye aldığımda bu fiyata bu kalitede dolap yoktu ve takip ettiğim kadarıyla rakipsiz olmaya devam ediyor...

evet dediğiniz doğru ama f/p söz konusu olduğunda samsung yine sınıfta kalıyor arçelik üretimi GRUNDIG GKNE 4780 daha avantajlı bir ürün mesela 1349 liralık etiketiyle
    http://www.kliksa.com/urun/grundig-gkne-4780-475-lt-buzdolabi/900337029

• 1750-1800TLden fazlasını vermemek şartıyla alınabilir. Aldıktan sonra da mutlaka ek garanti yaptırın. Çünkü Samsung servisi facia.

Fiyatı düşük ama iç hacmi (net 473lt/net 437lt) de düşük ve daha önemlisi kombi tipi.

Samsung RT59QPBN ise malum dondurucusu üstte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

1750-1800TLden fazlasını vermemek şartıyla alınabilir. Aldıktan sonra da mutlaka ek garanti yaptırın. Çünkü Samsung servisi facia.

RT50H6360SL için bu fikriniz hala sabit mi acaba?
  • Kaliteden maksat gidip arçelik veya muadil markalardan buzdolabı alıp 3.500 TL vermek ise bence tamamen yalan, kısaca yaşadığım rezilliği anlatayım yetkili arçelik bayisinden düğün zamanı beyaz eşyaları aldık daha 2 ay geçmeden buzdolabın motorunu değiştirdiler o zamanlar çok farketmiyordum fakat elektrik faturası yüksek geliyordu normaldir sandım taki ikinci kez buzdolabın motoru yanan kadar yıllarca yüksek faturalar ödememe sebep olan arçeliğe lanet olsun bu olanlar 5 yıl içinde oldu, evde kimse yok tek çalışan buzdolabı içi de neredeyse boş, dereceleri orta seviyede olmasına rağmen ayda sabit 60 tl fatura geliyordu, geceleri sanki mutfakta kanalizasyon çalışması varmış gibi sesler geliyordu buzdolabından takur, tukur, kütür, uykudan uyandıracak kadar şiddetli şekilde ikinci kez motor bozulunca gittim Samsung RT50H6360SL aldım fiyatı gayet uygun elektrik tüketimi çok düşük ayrıca kalite kalite diye yırtınıyorsunuz arçelik 3.500 tl ye sattığı buzdolabına neden 2 yıl garanti veriyor, Samsung 2.000 tl ye sattığı buzdolabına 10 yıl motor 7 yıl buzdolabı garantisi verebiliyor bunun hangisi kalite, artık tüketici hakları ve yasalar var baktınız problem çıkıyor iade etme hakkınız var farklı bir ürün ile değiştirme hakkınız var hiç olmazsa en kötü ihtimal para iadesi hakkınız var, ayrıca arçelikten aldığım çamaşır makinesi de bozuldu en iyi ihtimal 4 yıldır kullanıyoruz 2 kişilik bir aileyiz ne kadar yoğun kullanabilirsin ama bozuldu içinde su jeti motorları var biri tahliye biri de suyu makinenin içine yolluyor kisi birden yanmış :) ne kadar komik,

• arkadaslar bende onerdıgınız aralıklarda f/p urunu arıyorum.. baska onerebılecegınız varmıdır acaba..
  • quetm kullanıcısına yanıt
    böyle boydan kısa ama geniş, bodur tipte buzdolabı arıyorsanız biraz eski model ama samsung sonuçta - Samsung RT55KSRSW 430 lt.bunu 1000tl'ye spotçulardan alabilirsiniz.
  • winwinwin W kullanıcısına yanıt
    Yok kardes ben biraz fiyat konusunu demek istemistim :) ufaktan ziyade uygun bsey ariyorum.. onerebilecegn.bsey varsa sevinirim..

• f-a-t-i-h kullanıcısına yanıt
    bende aldım üzerinde Madein Taiwan yazıyor.
  • RT5962DTBSL ürününden bahsediyorsak demek ki üretimi oraya geçmiş ama üretimi bitti diye biliyorum bu ürünün

Hayırlı,olsun

Ayıptır sorması ücret olarak ne kadara maloldu ve nereden temin ettiniz..??
  • Şu Kore/Çin kalite karşılaştırmasında ne zaman ezbere konuşmayı bırakacağız toplum olarak? Montaj yeri neresi olursa olsun en fazla montajı kalitesiz denebilir. Sanki içindeki motorunun civatalarına kadar hangi ülkeden, hangi tedarikçiden temin ettiğini biliyormuşsunuz gibi konuşmayalım lütfen. Asıl bu ana komponentleri sağlayan tedarikçilerden kalitesizine geçildiyse o zaman kalite düşer. Bunu da biz bilemeyiz. Gidip bakıp alacaksınız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.