Şimdi Ara

Samsung RT50H6360SL kullanan veya bilgi sahibi olan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Öncelikle ezbere hiç konuşmadım 4.5 ay boyunca buzdolabı araştırdım Samsung tüm modelleri inceledim 2013 yılında ve plastik kalitesinden,işçilikten ve f/p açısından en iyisi buydu

Bahsini ettiģimiz model Kore üretimidir diğerleri Çin buyurunuz inceleyin

Forumun beyaz eşya üstadı Candoğan kardeşimiz dahi Samsung'un Rt5962dtbsl modeli için en iyi Samsung dolap diye bahsetti ve üretimin Kore den Çin'e taşınarak kalitenin ďüşürüldüğünü izah etti...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f-a-t-i-h kullanıcısına yanıt
    Demek istediğim Samsung un kalitesi aynıda olsa düşmüşte olsa yükselmişte olsa malzeme kalitesinin düşmesinin sebebi Çine taşınmış olması değil. Neyse bu tabunun yıkılması 10-15 seneyi alacak.
  • f-a-t-i-h kullanıcısına yanıt
    Forum İstanbul Mağazısından aldım Samsung Bayi asıl şirket adı Tem-Tur 2.099 TL. UE40H6500 TV de aldım online alışveriş sitelerinde 1.999 TL iken 1.800 TL ye aldım, şimdi kontrol ettim fiyatı diğer online siteleride 1.799 TL ye indirmiş üç kağıtçılar.
  • Arkadaşlar Samsung RT5962DTBSL model dolabı satış yerinde incelediğimde,alt ve üstten -plastiktenmidir nedir bilmiyorum ama- gerçekten rahatsız edici ağır kokular geldi.Satış temsilcisi de teyit etti beni ve şunu önerdi;''dolabı aldığınızda çalıştırın ve kapılarını bir kaç saat açık tutun kokular yok olur'' dedi.Siz de böyle bir koku sorunuyla karşılaştınızmı?

Samsung RT50H6360SL kullanan veya bilgi sahibi olan
     Samsung RT50H6360SL kullanan veya bilgi sahibi olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktor2005 -- 12 Ekim 2015; 11:19:31 >

• 2 Seneden fazladır kullanıyorum,ne almadan önce satılan yerde ne de şu an bir koku almadım,aksine koku hiç olmadı ve gayet güzel sadece sesi biraz daha az olabilirdi..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.