Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (540. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.652
Cevap
409
Favori
760.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Maç izlerken görüntü netliği ayarını kapalı yapıp dener misiniz?

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BVBLİFE -- 21 Ekim 2020; 13:29:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: azzazel

Merhaba arkadaşlar nu8000 kullanıcısıydım. Gidip stokta q80t bulamadığım için indirimden 65 inch q70t almıştım.q80t içimde kalmıştı. Ekranda geceleri clouding ve birkaç silik vertical banding farkettim. Servis kontrol etti ve 3 gün içerisinde ellerinde q70t olmadığı için birebir q80t ile değiştirdiler. Hayatımda ilk defa elektronik konusunda bu kadar şanslıydım q80t yi nasıl istediysem artık. Samsung un bu durumu benı hem sasırttı hem mutlu etti. İçinizden şu görüntü ayarlarında gerçekten düzgün bir kaliteye ulaşabilmiş olanınız çok rica ediyorum ayar paylaşabilirmi. İptv izlerken top degaj atıldıktan sonra havada birkaç uçan daire görüp sonra top indiğinde görebiliyorum arası kayıp. Tamam yayın kalitesiyle alakalı ama ghosting in kralını yaşıyormuş gibiyim. Siyah doygunluğu netlik gibi ayarlarda istediğim dereceye ulaşamadım. rtings ayarlarında resmen karanlık oluyor. İyi bir görüntü setup ı bekliyor ve cok rica ediyorum. Teşekkürler

Automotion ayarlarıyla oynamalısınız !

Yayın 60 frame ise Automotion'da blur ayar ile , 23,24 fps ise stutter ayarı ile .

• kesinlikle benim en büyük hatam o oldu.

gerçekten şanslı imişiniz çünkü bende clouding alası var ve red yedim. İşin ilginç tarafı bu sorunun inelendiğine dair elimde ne kanıt var nede yazılı bilgi servis geldi fotosunu çekti gitti. Sonra ben haftabaşı servisi aradım red yediğimi öğrendim aradaki gerçekleri bilmiyorum sadece telefon ile sorduklarım.

Orijinalden alıntı: stagemasterone

tv ye gelmez güncelleme, güncellemenin boyutu 1.6gb yeterli alanı yok usb den yüklemeniz gerekiyor.

ustam, madem tv ye güncelleme gelmiyecekse neden tv de otomatik olarak güncelle seçeneği var? yani bu seçeneği işaretlediğimizde, uydudan veya internetten tv ye ait güncelleme otomatik olarak yapılamıyor mu?

2012 yılında aldığım sony 46hx 920 tv ye bile otomatik güncelleme geliyordu. hayret

...

Orijinalden alıntı: alpelif

ustam, madem tv ye güncelleme gelmiyecekse neden tv de otomatik olarak güncelle seçeneği var? yani bu seçeneği işaretlediğimizde, uydudan veya internetten tv ye ait güncelleme otomatik olarak yapılamıyor mu?

2012 yılında aldığım sony 46hx 920 tv ye bile otomatik güncelleme geliyordu. hayret

...

Alıntıları Göster

Hocam gelir ama muhtemelen biraz sürer, arkadaş büyük ihtimalle onu kastetti. Çünkü yazılım sürümü önce internet sitesine düşüyor sonra tv'lere geliyor. Açıkçası ben oyun modu ve hdr videolardaki yerel karartma hatasını düzelttiğini öğrendiğim için erkenden indirmek istedim.

İlk defa usb ile güncelleme yaptım, çok basit duruyor hocam. Usb'ye indirim sonra tv'ye takın, yazılım güncelleme yerine gelip güncelle dedikten sonra otomatik yapıyor.

Son olarak bazı güncellemeler sadece internet sitesinden indirilecekse çok saçma bir durum fakat oraya gelen güncellemeler tv'ye de geliyor diye biliyorum hocam.

• Q70R için güncelleme dosyasının linki nedir arkadaşlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofbet

Q70R için güncelleme dosyasının linki nedir arkadaşlar

https://www.samsung.com/tr/support//

hocam buraya modeli yazıyorsunuz, gerekli dosyaları çıkıyor.

Orijinalden alıntı: kingofbet

Q70R için güncelleme dosyasının linki nedir arkadaşlar

Ben aşağıdaki Link üzerinden giriyorum,favorilere ekleyin bence (sayfanın altına doğru inince göreceksiniz) :

https://www.samsung.com/tr/support/model/QE82Q70RATXTK//

Son fw. versiyonu 16 Ekim'de çıkan 1371.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 21 Ekim 2020; 16:1:17 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,

Samsung 55QE70T Televizyon Aldım , 55Q80T Aklımda Kaldı Değiştirme imkanım var, 2Bin Tl fark verip 55Q80T Almaya değer mi , Q80T'de 2 Bin Tl Görüntü farkı oluşturacak kadar fark var mıdır.

Vay be Samsung firmasının büyüklüğüne bak aynı sorun için bir müşterisine Q70T yerine Q80T veriyor ama başka bir müşterisinde bunu sorun olarak bile kabul etmiyor.

Vay beee ne büyük firma be, başka büyük firmalara ders olsun !!!

Ben sana anlatayım nasıl olduğunu, çünkü ellerinde o an bir yerlerden geri dönmüş herhangi bir nedenle iade edilmiş Q70T yok ama birinin beğenmediği ve iade ettiği Q80T Allahtan varmış.

Eeeee. Samsung umuzun bu işleri yaptırdığı Sunny fabrikası ne güne duruyor ?

Yeniden paketle, ambalajla Q70T yerine Q80 T yi itele gitsin.

Senin gibi marka delileride sevinsin dursun Samsung şöyle büyük böyle büyük diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owolfo -- 21 Ekim 2020; 16:40:4 >

Çok büyük bir rezillikti...

İnşallah yazdım zaten bugün ilgileneceğiz diye otomatik cevap verdiler ama zaten pazartesi günüde thh ye başvurdum. Hangisi olur ise durumundayım.

Nereden indirirse indirsin ara bellek ya da bellek gerekiyor 2 side bu tv de yok tvnin kendi güncellemesi için benim tahminin 500-600mb bir veri yada sıkıştırılmış biçimde verilirse boyut değişebilir.

• Ininal karta para yüklenmiştir mesajı geldi Samsungdan, 1250 TL olması lazım. 2 adet kartım var birinde 750 birinde 500 TL mevcut ama hangisinde kaç TL olduğu yazmıyor. İninal cüzdan uygulamasını indirdiğimde kart ekleyi seçtiğimde bilgileri doğru girmeme rağmen hata alıyorum. Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar? Ben bu kartları Amazon’a yükleyip robot süpürge almak istiyorum da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.