|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BVBLİFE -- 21 Ekim 2020; 13:29:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |

1 Mobil
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BVBLİFE -- 21 Ekim 2020; 13:29:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
Automotion ayarlarıyla oynamalısınız ! Yayın 60 frame ise Automotion'da blur ayar ile , 23,24 fps ise stutter ayarı ile . |
|
|
gerçekten şanslı imişiniz çünkü bende clouding alası var ve red yedim. İşin ilginç tarafı bu sorunun inelendiğine dair elimde ne kanıt var nede yazılı bilgi servis geldi fotosunu çekti gitti. Sonra ben haftabaşı servisi aradım red yediğimi öğrendim aradaki gerçekleri bilmiyorum sadece telefon ile sorduklarım. |
|
ustam, madem tv ye güncelleme gelmiyecekse neden tv de otomatik olarak güncelle seçeneği var? yani bu seçeneği işaretlediğimizde, uydudan veya internetten tv ye ait güncelleme otomatik olarak yapılamıyor mu? 2012 yılında aldığım sony 46hx 920 tv ye bile otomatik güncelleme geliyordu. hayret ... |
|
Hocam gelir ama muhtemelen biraz sürer, arkadaş büyük ihtimalle onu kastetti. Çünkü yazılım sürümü önce internet sitesine düşüyor sonra tv'lere geliyor. Açıkçası ben oyun modu ve hdr videolardaki yerel karartma hatasını düzelttiğini öğrendiğim için erkenden indirmek istedim. İlk defa usb ile güncelleme yaptım, çok basit duruyor hocam. Usb'ye indirim sonra tv'ye takın, yazılım güncelleme yerine gelip güncelle dedikten sonra otomatik yapıyor. Son olarak bazı güncellemeler sadece internet sitesinden indirilecekse çok saçma bir durum fakat oraya gelen güncellemeler tv'ye de geliyor diye biliyorum hocam. |
|
|
|
Ben aşağıdaki Link üzerinden giriyorum,favorilere ekleyin bence (sayfanın altına doğru inince göreceksiniz) : https://www.samsung.com/tr/support/model/QE82Q70RATXTK// Son fw. versiyonu 16 Ekim'de çıkan 1371.0 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 21 Ekim 2020; 16:1:17 > |
|
Merhabalar, Samsung 55QE70T Televizyon Aldım , 55Q80T Aklımda Kaldı Değiştirme imkanım var, 2Bin Tl fark verip 55Q80T Almaya değer mi , Q80T'de 2 Bin Tl Görüntü farkı oluşturacak kadar fark var mıdır. |
|
Vay be Samsung firmasının büyüklüğüne bak aynı sorun için bir müşterisine Q70T yerine Q80T veriyor ama başka bir müşterisinde bunu sorun olarak bile kabul etmiyor. Vay beee ne büyük firma be, başka büyük firmalara ders olsun !!! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owolfo -- 21 Ekim 2020; 16:40:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Nereden indirirse indirsin ara bellek ya da bellek gerekiyor 2 side bu tv de yok tvnin kendi güncellemesi için benim tahminin 500-600mb bir veri yada sıkıştırılmış biçimde verilirse boyut değişebilir. |
|