|
Teşekkürler hocam, < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Teşekkürler hocam, < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba Arkadaşlar , 65Q95T ile aranıza katılmıştım ki ürün ambalajının kargoda hasarlanması sonucu ürünü kabul etmeyip iade ettim. Yeni ürün göndermeyi kabul ediyorlar fakat yeni fatura çıkaracakları için geri ödeme kampanyasından yararlanamıyorum. Ürünün kutusu açılmadığı için para iadesi alabiliyorum diye düşündüm. Bu konuda tecrübesi olan var mı ? Not : Cihazı mağazadan aldım. |
|
merhabalar...55q80t ile 95t arasında kararsızım.. genelde normal ulusal kanalları ve netflix izleme amaçlı tv alacak biri için 2000 tl farka değecek bir kalite farkı var mı acaba bu iki model arasında? Çok takıntılı olmayan normal bi göz aradaki görüntü kalitesini fark eder mi acaba?? |
|
Kesinlikle Q95T aradaki farka değer. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
Bu samsung'un para kart mevzusundan bir haber yok halen Kartı gelen oldu mu son zamanlarda |
|
|
Merhaba Arkadaşlar Geçen hafta 65q95t aldım , kurulumu yaptırdım. Forumun birçok sayfasını okumama rağmen görüntü ayarlarıyla ilgili bütün bir paylaşım bulamadım , bu modeli kullanan arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilir mi , teşekkürler şimdiden. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Aynen mavi ekrandan ölü piksel aradim zaten bir tane oncesinde bulmustum fotograflarda atmistim ama detayli bakinca 3 tane daha çıktı fakat bulmasi gercekten zor. Bir de bunlarin ölü piksel degilde panel uzeri kaplanirken araya sıkışan toz oldugunu soylediler ama iademi kabul ettiler. Yeni tv alacagim ama cok kararsizim. Q70ten sonra < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Merhaba arkadaşlar nu8000 kullanıcısıydım. Gidip stokta q80t bulamadığım için indirimden 65 inch q70t almıştım.q80t içimde kalmıştı. Ekranda geceleri clouding ve birkaç silik vertical banding farkettim. Servis kontrol etti ve 3 gün içerisinde ellerinde q70t olmadığı için birebir q80t ile değiştirdiler. Hayatımda ilk defa elektronik konusunda bu kadar şanslıydım q80t yi nasıl istediysem artık. Samsung un bu durumu benı hem sasırttı hem mutlu etti. İçinizden şu görüntü ayarlarında gerçekten düzgün bir kaliteye ulaşabilmiş olanınız çok rica ediyorum ayar paylaşabilirmi. İptv izlerken top degaj atıldıktan sonra havada birkaç uçan daire görüp sonra top indiğinde görebiliyorum arası kayıp. Tamam yayın kalitesiyle alakalı ama ghosting in kralını yaşıyormuş gibiyim. Siyah doygunluğu netlik gibi ayarlarda istediğim dereceye ulaşamadım. rtings ayarlarında resmen karanlık oluyor. İyi bir görüntü setup ı bekliyor ve cok rica ediyorum. Teşekkürler |
|
|