Şimdi Ara

SAMSUNG OMNIA SGH-i900 'Yapılandırma ve Yazılım Destek' (760. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.406
Cevap
31
Favori
2.022.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 758759760761762
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ishan

bu aralar bu tlf na takıldım ama buda cok oynıyabılıcegım rom lar yok o yuzden sımdılık aklımın 1 kosesınde hazırda duruyor

[simage]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/551758/C797DB4BEAC6496096F1566DEEC43A32.jpg[simage]

Çok çok güzel bir cihaz, canavar işlemciye sahip, tam bir iphonekiller!
    Ancak bu cihaza ne yazık ki hiçbir zaman Win Mobile 7 gelmeyecek!
    Bunu HTC açıkladı. Nedeni ise bilinmiyor.
    Amiral gemisini batıran bir firma bu HTC, cihazları güzel ancak önlerini kendileri tıkıyorlar..
    Anlaşılır şey değil..

Ülkemizde bu cihaz fahiş fiyata satılıyorken, Çinde 550-600$ a bulunabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtrip -- 3 Temmuz 2010; 22:48:14 >

• waw acıkcası bızlere yaramaz ısletım sıstemı farklı cok oynıyamaz ıstedıgımız sekle getıremeyız ....bız yıne omnia2 yolunda kosmıya baslasak ıyı olucak gıbı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahanemir -- 4 Temmuz 2010; 12:13:41 >

i908 ZUIF2 JN Foundation WM6.5 23662 alphaUI Chrome 23.06.10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishan -- 4 Temmuz 2010; 14:54:29 >

Orijinalden alıntı: k_t_destek

Arkadaşlar bu cihazın sms ayarları nasıl yapılıyor? Menüye giriyorum. Manuel ayar seçeneği çıkmıyor ayarları al diyorum veri bağlantısını kapatıp deneyin diyor..

güzel yanı da bu ya otomatik yapar kurcalama bence

Arkadaşlar bu cihazın sms ayarları nasıl yapılıyor? Menüye giriyorum. Manuel ayar seçeneği çıkmıyor ayarları al diyorum veri bağlantısını kapatıp deneyin diyor..

ayarlar-bağlantılar kısmında operatör ayarlarına gel başka bir oparatör seç okey de çık, tekrar gir aynı yere bu seferde kendi oparatörünü seç, okey de, doğru ayarları yapacaktır, buna rağmen grs , mms , sms gibi ayarlarda sıkıntı yaşarsan, telefonu kapat, kartını çıkart ve tekrar tak, sonra bir önceki bahsettiğim ayarı yap, sorun kalmayacaktır (garanti), romda bir arıza yoksa tabii ki, tüm anlattıklarıma rağmen sıkıntı devam ediyorsa hard reset atma zamanın gelmiş demektir...
  • arkadaşlar bana yardım bi zahmet,benim sorunum ben mesaj sesini değiştirdim ve 8saniyelik bir ses attım ama msj geldiğinde o sesi susturamıyorum ses bitene kadar çalıyor bunun herhangi bir ayarı varmı acaba,3-4 saniyelik msj sesi atın demeyinde

Orijinalden alıntı: metot17

arkadaşlar bana yardım bi zahmet,benim sorunum ben mesaj sesini değiştirdim ve 8saniyelik bir ses attım ama msj geldiğinde o sesi susturamıyorum ses bitene kadar çalıyor bunun herhangi bir ayarı varmı acaba,3-4 saniyelik msj sesi atın demeyinde

başlat-ayarlar-kişisel- telefon kısmında zil ayarları var, orada zilin çalma şeklini uzun değilde kısa olarak ayarla, dene bakalım değişen bir şey olacakmı
    eğer s2u2 yüklü ise orada ayarlar başka şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamnej -- 4 Temmuz 2010; 22:01:50 >

connections taki operatör settings de ne şebekeyi kullanıyorsan başkasını ayarla ve daha sonra kendi şebekeni ayarla ok de ayarların olmuş olacaktır.............
    HER AN DEĞİŞİK:)
  • samsung video çekiminde özelliklede ses kaydı kalitesinde neden bu kadar yetersiz kalıyor anlam veremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mga93

samsung video çekiminde özelliklede ses kaydı kalitesinde neden bu kadar yetersiz kalıyor anlam veremiyorum.

başlat-ayarlar-kişsel-telefon-diğer kısmında ses ile ilgili ayar yapabiliyorsun, 44100 e çıkar sesde kayda değer düzelme olacaktır.
  • s8500 ü forumlarda bayağı okudum da açık kaynak kodlu olan bu bada işletim sistemi hızlı yayılırsa yağmur gibi programlar yğacakdır kanımca nejat inceledin mi forumu 8500 hakkındaki yazıları 55 sayfa ....

Orijinalden alıntı: dreamnej

quote:

Orijinalden alıntı: metot17

arkadaşlar bana yardım bi zahmet,benim sorunum ben mesaj sesini değiştirdim ve 8saniyelik bir ses attım ama msj geldiğinde o sesi susturamıyorum ses bitene kadar çalıyor bunun herhangi bir ayarı varmı acaba,3-4 saniyelik msj sesi atın demeyinde

başlat-ayarlar-kişisel- telefon kısmında zil ayarları var, orada zilin çalma şeklini uzun değilde kısa olarak ayarla, dene bakalım değişen bir şey olacakmı
    eğer s2u2 yüklü ise orada ayarlar başka şekilde

tam olarak nerde bendeki rom ingilizcede spb yüklü bir de benim demek istediğim mesela msj geldi telefonda herhangi bir tuşa basınca veya ekranına dokununca sesin kesilmesi

• 255 sayfa hangi telefon için var bulamadım omnia galiba bizim vazgeçmememiz gereken bir telefon nereye bakarsan bak bu kadar esnek telefon yok .......
    yok yok yok
    kıymetini bilmemiz lazım.....
  • nejat abi dediğin yere baktım ama yok buamadım. malum telefonun olmadığı için şuan daha detaylı bilgi veremezsin. ama telefonu eline alınca bu romla ilgil ayar yerini bana söyleyebilirsen çok memnun olurum.

quote:

ayarlar -kişisel - telefonda diye hatırlıyorum, text size adı altında bir ayar, telefon elimde olmadığı için bir anda tam hatırlayamadım ama inşallah doğrudur
    quote:

Orijinalden alıntı: basarm

kolay gelsin bu rom da msjların yazı büyüklüğünü nerden ayarlıyorduk. ekranda görünen yazılar çok büyük biraz ufaltmak istiyorum da.
    yardımınız için şimdiden tşk ederim.

quote:

PDhee_i900Omnia_21664.5.3.7_M2Dv2_beta1_Blue_1 http://files.pdamobiz.com/romcooker/pub/PDHEE/i900_OMNIA_M2D/PDhee_i900Omnia_21664.5.3.7_M2Dv2_beta1_PinkSweet.rar bu pembe serisi
    http://files.pdamobiz.com/romcooker/pub/PDHEE/i900_OMNIA_M2D/PDhee_i900Omnia_21664.5.3.7_M2Dv2_beta1_Blue.rar buda mavi serisi

• quote:

nejat abi dediğin yere baktım ama yok buamadım. malum telefonun olmadığı için şuan daha detaylı bilgi veremezsin. ama telefonu eline alınca bu romla ilgil ayar yerini bana söyleyebilirsen çok memnun olurum.

quote:

ayarlar -kişisel - telefonda diye hatırlıyorum, text size adı altında bir ayar, telefon elimde olmadığı için bir anda tam hatırlayamadım ama inşallah doğrudur
    quote:

kolay gelsin bu rom da msjların yazı büyüklüğünü nerden ayarlıyorduk. ekranda görünen yazılar çok büyük biraz ufaltmak istiyorum da.
    yardımınız için şimdiden tşk ederim.

quote:

PDhee_i900Omnia_21664.5.3.7_M2Dv2_beta1_Blue_1 http://files.pdamobiz.com/romcooker/pub/PDHEE/i900_OMNIA_M2D/PDhee_i900Omnia_21664.5.3.7_M2Dv2_beta1_PinkSweet.rar bu pembe serisi
    http://files.pdamobiz.com/romcooker/pub/PDHEE/i900_OMNIA_M2D/PDhee_i900Omnia_21664.5.3.7_M2Dv2_beta1_Blue.rar buda mavi serisi

şu programlarda romdaki yazı karakterleri için yazılmış, istersen bunlarıda kullanabilirsin, yine çözüm olmazsa bakarız çaresine
    http://www.upload.gen.tr/d.php/s13/166j8dn2/yaz___b__y__tme.cab.html
    http://www.upload.gen.tr/d.php/s13/166j8dn2/yaz___karakteri_de__i__tirme.cab.html

• quote:

Orijinalden alıntı: sahanemir

s8500 ü forumlarda bayağı okudum da açık kaynak kodlu olan bu bada işletim sistemi hızlı yayılırsa yağmur gibi programlar yğacakdır kanımca nejat inceledin mi forumu 8500 hakkındaki yazıları 55 sayfa ....

dün teknosa da wave ile omnia2 yi inceledim, wave de ekram tamamdır hakkını yememek lazım, ama omnia2 bir başka duruyor, kullanımı falan daha güzel gibi, bada işletim sisteminin kendisini biraz kanıtlaması aynı zamanda da biraz program desteğinin sağlanması lazım, belki 2. veya3. nesil çıkan bada telefon kullanabilirim. foruma takıldım biraz.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.