Şimdi Ara

SAMSUNG OMNIA SGH-i900 'Yapılandırma ve Yazılım Destek' (871. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.406
Cevap
31
Favori
1.998.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 867868869870871
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • verdim birine gitti. sadece elimde yüzlerce wm6.1 için oyun ve program kaldı.
  • tibitermo T kullanıcısına yanıt
    Bu söylediğin şimdi gerçekten insanın kulağına çok komik geliyor s7 iphone 6splus çıkmışken s5 bile insanlara hurda olarak geliyorken bi insanın zamanında s için yaptığı nu yorum güldürüyor adamı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tibitermo

arkadaslar size bir tavsiyem var. elinizdeki omnialari satin uzerine 400 lira koyun gidin galaxy s alin. artik galaxy s almanin zamani geldi. ben askerden geldikten sonra 2 ay abiminin iphone 4 unu kullandim. i900 den sonra havada ucmak gibi birsey. sonra dusundum ne yapayim edeyim bu tarz bir telefon alayim. ve elimdeki i900 u satip izerine 250 dolar ekledim. 2. el inanilmaz temiz hatta neredeyse sifir temizliginde bir galaxy s aldim. vee size yasadigim suprizi aciklayim. bu cihaz iphone 4 ten bile guzel. omnia da web de surf filan yapmiyormusum. web de resmen boguluyormusum can cekisiyormusum. galaxy s inanilmaz bir web deneyimi sunuyor. cektigi 720p hd videolari gorseniz hayran kalirsiniz. ayrica media player olarak ipod touch 4g 32gb vardi. size yasadigim bir baska suprizi de anlatayim. media player olarak bile ipod touch 4g den 2 gomlek ustun bir cihaz. hayat kisa arkafaslar omnia i900 ile 2 yil ugrasmis biri olarak soyluyorum bosverin artik . gidin bir galaxy s alin. ben 650 liraya sifira yakin temizlikte garantili kutulu aldim 2. el. asla pisman olmazsiniz.

Bu söylediğin şimdi gerçekten insanın kulağına çok komik geliyor s7 iphone 6splus çıkmışken s5 bile insanlara hurda olarak geliyorken bi insanın zamanında s için yaptığı nu yorum güldürüyor adamı 😅

• quote:

Orijinalden alıntı: aytugkrt

quote:

Orijinalden alıntı: tibitermo

arkadaslar size bir tavsiyem var. elinizdeki omnialari satin uzerine 400 lira koyun gidin galaxy s alin. artik galaxy s almanin zamani geldi. ben askerden geldikten sonra 2 ay abiminin iphone 4 unu kullandim. i900 den sonra havada ucmak gibi birsey. sonra dusundum ne yapayim edeyim bu tarz bir telefon alayim. ve elimdeki i900 u satip izerine 250 dolar ekledim. 2. el inanilmaz temiz hatta neredeyse sifir temizliginde bir galaxy s aldim. vee size yasadigim suprizi aciklayim. bu cihaz iphone 4 ten bile guzel. omnia da web de surf filan yapmiyormusum. web de resmen boguluyormusum can cekisiyormusum. galaxy s inanilmaz bir web deneyimi sunuyor. cektigi 720p hd videolari gorseniz hayran kalirsiniz. ayrica media player olarak ipod touch 4g 32gb vardi. size yasadigim bir baska suprizi de anlatayim. media player olarak bile ipod touch 4g den 2 gomlek ustun bir cihaz. hayat kisa arkafaslar omnia i900 ile 2 yil ugrasmis biri olarak soyluyorum bosverin artik . gidin bir galaxy s alin. ben 650 liraya sifira yakin temizlikte garantili kutulu aldim 2. el. asla pisman olmazsiniz.

Bu söylediğin şimdi gerçekten insanın kulağına çok komik geliyor s7 iphone 6splus çıkmışken s5 bile insanlara hurda olarak geliyorken bi insanın zamanında s için yaptığı nu yorum güldürüyor adamı 😅

E heralde. Ona bakarsan her cihaz ilk ciktiginda begenilir ve o dogrultuda yorumlar yapilir. O zaman gidip ilk iphone 4 ya da 3gs yorumlarini oku.gerci kendi yazimi okurken kendim de guldum. Hayat kisa gidin galaxy s alin filan. Sacma olmus

• omnia için burada az emek vermedim.. ve benim de en uzun kullandığım beğendiğim 1 tlf du ..hala da içim şöyle 1 sızlar :)

• konuyu hortlattığım için kusura bakmayın, ama bi sorum var. telefonun bataryası pert olduğu için telefoncudan yeni batarya aldım, birkaç kere kullandıktan sonra ne oldu bilmiyorum ama telefon hiçbir şekilde çalışmıyor. en azından içindeki bilgileri nasıl alabilirim? yada samsung yetkili servis ilgilenir mi?
  • 
Sayfa: önceki 867868869870871
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.