Şimdi Ara

SAMSUNG OMNIA SGH-i900 'Yapılandırma ve Yazılım Destek' (759. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.406
Cevap
31
Favori
2.022.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 757758759760761
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • opera flash yama http://www.upload.gen.tr/d.php/s13/p5nvqvam/1276536998_fixoperaflash-v.1.5.4.20.rar.html ben krazzy radd romda denemiştim izledim video sanırım krazzy radd de opera 9 yüklü, fakat yamanın açıklamalrında opera tüm versiyon yazıyordu
  • Arkadaşlar telefonuma birisi bluetooth iile birşey yolladığı zaman my documentse gidiyor , bildiğiniz gibi oranın hafızası da çok ufak . Ben my storage olarak değiştirmek istiyorum onu , bluetooth'un menüsünden ftpye tıklıyorum , mystorege seçiyorum hala daha bir değişiklik göremiyorum . yardımcı olursanız çok sevinirim .

Orijinalden alıntı: F1SECO

Arkadaşlar telefonuma birisi bluetooth iile birşey yolladığı zaman my documentse gidiyor , bildiğiniz gibi oranın hafızası da çok ufak . Ben my storage olarak değiştirmek istiyorum onu , bluetooth'un menüsünden ftpye tıklıyorum , mystorege seçiyorum hala daha bir değişiklik göremiyorum . yardımcı olursanız çok sevinirim .

ayarlar-connections-bluetooth a girdiğin zaman tüm ayarlar orada, telefonum elimde olmadığı için şu an devamı olan tam sıralamayı haturlayamadım ama girince zaten ayarlarını göreceksin

Orijinalden alıntı: sahanemir

quote:

Orijinalden alıntı: mga93

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mga93

zuma diye bir oyun var key istiyor aramadığm yer kalmadı bulamadım deli olacağım :) 1.3 versiyonu.kurbağ nın ağzından renkli top atma :)

buyrun:) ............
    http://www.4shared.com/file/3QOrgW48/zumaPPC_2577SAHANEMR.html
    ilacı da var ama denemedim .

çok teşekkürler :) deniyorum hemen..

yaw ben bir türlü key oluşturamadım kendime sen nasıl hallettin registerini.

karta yükleme yaptığını farzediyorum....... usb connection mode. den kartı seç ondan sonra da keyi aç sana yolu istiyecek program files in içindeki zumanın setabını göster yol olarak . o kadar :)

teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamnej

quote:

Arkadaşlar telefonuma birisi bluetooth iile birşey yolladığı zaman my documentse gidiyor , bildiğiniz gibi oranın hafızası da çok ufak . Ben my storage olarak değiştirmek istiyorum onu , bluetooth'un menüsünden ftpye tıklıyorum , mystorege seçiyorum hala daha bir değişiklik göremiyorum . yardımcı olursanız çok sevinirim .

ayarlar-connections-bluetooth a girdiğin zaman tüm ayarlar orada, telefonum elimde olmadığı için şu an devamı olan tam sıralamayı haturlayamadım ama girince zaten ayarlarını göreceksin

Öncelikle yardımın için teşekkürler . O yönergeleri daha önce de izledim ftp kısmından my storageı seçtim ama yine olmuyo nerde hata yapıyor olabilirim ? my storage yerine klasör mü seçmek lazım acba :S

• arkadaşlar ben khuanchai romu nu kurdum ama türkçeleştiremiyorum nasıl yapıcam link verirseniz sevinirimm.. LANG_MUItur yükledim türkçeleşti ama menüye girmiyo bunu nasıl halleticem yardımlarınızı bekliyorum lütfen

quote:

quote:

Öncelikle yardımın için teşekkürler . O yönergeleri daha önce de izledim ftp kısmından my storageı seçtim ama yine olmuyo nerde hata yapıyor olabilirim ? my storage yerine klasör mü seçmek lazım acba :S

ftp başka birşey, ftp ayarı, bluetooth ile telefonun görünebilecek yerini seçersin, ftp ayarın neresi ise pc den veya başka telefonla senin omniaya bağlandığında sadece o kısımdaki dosyaları paylaşırsınsen o kısıma iyice bak, oralarda bir yerde, valla telefonum olsa 1 dakikada çözerdim ama aklımda yok şu an tam yeri

• quote:

Orijinalden alıntı: okko101

arkadaşlar ben khuanchai romu nu kurdum ama türkçeleştiremiyorum nasıl yapıcam link verirseniz sevinirimm.. LANG_MUItur yükledim türkçeleşti ama menüye girmiyo bunu nasıl halleticem yardımlarınızı bekliyorum lütfen

ne yükledinki, wm6,1 mi 6,5mi

SAMSUNG OMNIA SGH-i900 'Yapılandırma ve Yazılım Destek'

Orijinalden alıntı: okko101

wm6,1

öncelikle romu bir hard formatla tekrar kur veya normal kurulum yap, bir önceki sayfada (2 sayfa içinde olması lazım) langmuItur adlı yamayı indir, romu kurduktan sonra yamayı ana hafızaya kur, reset at o kadar, biraz önce ne yapmışsan bir hata yapmışsın

Orijinalden alıntı: ishan

bu aralar bu tlf na takıldım ama buda cok oynıyabılıcegım rom lar yok o yuzden sımdılık aklımın 1 kosesınde hazırda duruyor

benim aklımda da ya wave 8500 yada omnia2 var, wave fiyatı çok uygunda omnia2 halen pahalı

• Bu romda bi şey dikkatimi çekti, usb sync ile pc ye bağlı iken cihaz şarj olmuyor, tam tersine şarjı normalden hızlı eriyor:), bu duruma rastlayan oldu mu? bir eksisi daha(benim omniada tabii ki) touch flo sık uykuya geçip geç uyanıyor. Bi tavsiyesi olan var mı...teşekkürler.

şimdi usb girişini değiştirdim, manilayı kapattım, şarj olmaya başladı, acaba hangisinden kaynaklanmış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemix -- 3 Temmuz 2010; 17:11:31 >
    DUVAR VEYA ZEMIN DUZLUGUNUZU KONTROL EDIN .....TLF NU KOYDUGUNUZ YERDEKI TITRESIMLERI KAYDEDIN VE DAHA FAZLASI 1 PROGRAMDA

• Nemesis arkadaşımız (http://romsbynemesis.blogspot.com/2010/07/28217-v25-dxid1new-gui.html ) yeni ROM u yada ben yeni fark ediyorum. DXID1 den yapmış ROM u ...

quote:

Orijinalden alıntı: ishan

bu aralar bu tlf na takıldım ama buda cok oynıyabılıcegım rom lar yok o yuzden sımdılık aklımın 1 kosesınde hazırda duruyor

benim aklımda da ya wave 8500 yada omnia2 var, wave fiyatı çok uygunda omnia2 halen pahalı

benimde aklımda HTC desire yada galaxs Andiroid modelleri var :) alacaksak andorid almak gerek :) ama bu fiyatlarla zor :) .... hangisini alacaksak ortak karar verelimde alalım ama bu yıl zor gibi :)
    HER AN DEĞİŞİK:)
  • quote:

nejat waw s 8500 derim ben benim de gaza geleceğim alet gerçi işletim sistemi bada diye birşey ama bakalım onu da genişletiriz eninde sonunda değil mi:)

wave nin tek artısı süper amoled ekran, omnia2 havada karad götürür ama halen 1400 tl civarlarında, wave ise 800 tl ye kadar var
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.