Şimdi Ara

SAMSUNG OMNIA SGH-i900 'Yapılandırma ve Yazılım Destek' (758. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.406
Cevap
31
Favori
2.022.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 756757758759760
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KRAZZY RADD S9 LİTE ROM WM6,1 nasıl Türkçe yapıcağım yardım edin lütfen ..

inen dosyayı omnia ya at ve ana hafızaya kur reset at açıldığında türkçe olacak

quote:

Orijinalden alıntı: okko101

KRAZZY RADD S9 LİTE ROM WM6,1 nasıl Türkçe yapıcağım yardım edin lütfen ..

Orijinalden alıntı: alemix

Skyfire ı sadece youtube a girmek için kullanıyorsanız, şu ayarları yaparak istediğiniz videoyu tv akıcılığında youtube play programından seyredebilirsiniz. wifi ayarlarında - Network adapters i açın - my network card connects to: The internet seçin - Tap an adapter to modifiy settings: SyChip Jaguar WLAN GSPI Card ı seçin - bu bölümde karşınıza bağlandığınız modemin IP numarası çıkacaktır.- üst çubuktan Name Servers i seçin -
    DNS : 208.67.222.222
    alt DNS : 208.67.220.220 yazın ve ok deyip çıkın. YOUTUBE play programını açıp istediğiniz videonun adını yazın aratın, Güle güle seyredin

Bende paylaşacaktım...
    Teşekkürler dostum...

Birde facebook için videolarını izleyebileceğimiz uygulama olsa, skyfire çok kasıyor.

• Device : I900 - 8 GB Black
    • ROM : M2Dv2 Omnia7s Ed. Build 23662.5.3.6 (LG) beta1 (18/06/2010)
    • OPINIONS : Rom inanılmaz derecede stabil * Radyoda flatcast RSS bilgisi gelmiyor * Phonex de SIM karttaki kişiler standartta kapalı settingsten mutlaka açılması gerekiyor. * M2D sevmeyenler artık hiç sevmeyecekler diyebilirim, kullanımı gerçekten zaman alıyor ve zor. * GPRS/GPS/Wi-Fi tatmin edici derecede sorunsuz * Pil süresi klasik Pdhee romlarımdan alışık olunan düzeyde, daha mı iyi, daha mı kötü karar veremedim. * Bu forumda duyduğum güzel cümlerlerden biri ile sonuç olarak şunu söyleyebiliriz; Telefon ile ten uyumu yakalarsa aşık olabilirsiniz :)

• telefonla ten uyumu uyarsa aşık olabilirsiniz? yabancı gelmedi ama kime ait bu cümle
  • arkadaşlar telefona flash yüklerseniz her türlü videoyu izlersiniz, ayrıca benim verdiğim opera yamasıda yine aynı şekilde size yardımcı olur,ben krazzy radd de hem ie den hemde operadan video izleyebiliyordum, ayrıca ucweb dende izliyordum

Orijinalden alıntı: dreamnej

telefonla ten uyumu uyarsa aşık olabilirsiniz? yabancı gelmedi ama kime ait bu cümle

bu konuda tacını takmak isterdim

Gerçekten güzel ve yerinde söylenmiş bir söz. Telefon ile rom arasındaki uyum kısaca böyle ifade edilir.
    Uyum yakaladıysa gerçekten aşık ediyor... keyif veriyor...

• OPINIONS : Rom inanılmaz derecede stabil * Radyoda flatcast RSS bilgisi gelmiyor * Phonex de SIM karttaki kişiler standartta kapalı settingsten mutlaka açılması gerekiyor. * M2D sevmeyenler artık hiç sevmeyecekler diyebilirim, kullanımı gerçekten zaman alıyor ve zor. * GPRS/GPS/Wi-Fi tatmin edici derecede sorunsuz * Pil süresi klasik Pdhee romlarımdan alışık olunan düzeyde, daha mı iyi, daha mı kötü karar veremedim. * Bu forumda duyduğum güzel cümlerlerden biri ile sonuç olarak şunu söyleyebiliriz; Telefon ile ten uyumu yakalarsa aşık olabilirsiniz :)

• telefonda windows live messenger varmı birinci sayfada hiç bir görüntüde göremedim

win live http://www.upload.gen.tr/d.php/s9/gdimnkt9/WindowsLive_0409.PPC2005_arm_1_.cab.html

quote:

Orijinalden alıntı: çapari

telefonda windows live messenger varmı birinci sayfada hiç bir görüntüde göremedim
  • valla romları gördükçe ağzımın suyu akıyor, p.tesi omnia yı alır almaz hemen yükleyeceğim, bu esnada benim paylaştığım rom açık paylaşılmış, linki gizli değil di, sanırım testleri başarıyla geçti bu yeni romlar
    quote:

Orijinalden alıntı: ishan

benım verdıgım surumde var ve gercektende verdıgım rom cok basarılı en azından denemenızı tavsıye ederım
  • 8-10 tane arşiv pro buldum fakat deneyemediğim için paylaşamıyorum, özellikle bir pro varki tam benlik, gürültü düzeyini ayarlayıp bir yere bırakıyorsun, bu esnada bir telefon numarası belirliyorsun, gürültü artınca telefon harekete geçip belirlediğin numarayı arıyor, gezmeye gidince çocuk başka odada uyurken problem oluyordu, bu pro çalışırsa çok iyi gelecek, 2-3 tane wad arayüzle ilgili skin buldum, bir vista görünümlü çok hoş, pitesiden sonra paylaşırım

valla romları gördükçe ağzımın suyu akıyor, p.tesi omnia yı alır almaz hemen yükleyeceğim, bu esnada benim paylaştığım rom açık paylaşılmış, linki gizli değil di, sanırım testleri başarıyla geçti bu yeni romlar
    Orijinalden alıntı: ishan

yada tam tersı bızım denememıze sunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishan -- 2 Temmuz 2010; 23:51:51 >

8-10 tane arşiv pro buldum fakat deneyemediğim için paylaşamıyorum, özellikle bir pro varki tam benlik, gürültü düzeyini ayarlayıp bir yere bırakıyorsun, bu esnada bir telefon numarası belirliyorsun, gürültü artınca telefon harekete geçip belirlediğin numarayı arıyor, gezmeye gidince çocuk başka odada uyurken problem oluyordu, bu pro çalışırsa çok iyi gelecek, 2-3 tane wad arayüzle ilgili skin buldum, bir vista görünümlü çok hoş, pitesiden sonra paylaşırım

walki talki aisan diyorum ama??:)

Orijinalden alıntı: sahanemir

quote:

8-10 tane arşiv pro buldum fakat deneyemediğim için paylaşamıyorum, özellikle bir pro varki tam benlik, gürültü düzeyini ayarlayıp bir yere bırakıyorsun, bu esnada bir telefon numarası belirliyorsun, gürültü artınca telefon harekete geçip belirlediğin numarayı arıyor, gezmeye gidince çocuk başka odada uyurken problem oluyordu, bu pro çalışırsa çok iyi gelecek, 2-3 tane wad arayüzle ilgili skin buldum, bir vista görünümlü çok hoş, pitesiden sonra paylaşırım

walki talki aisan diyorum ama??:)

• arkadaslar windows 7 kullanıcıları ıcın telefon ve bılgısayarın eşleşmesı ıcın active sync programı varmı? ben cok aradım hatta sacma sapan programlar buldum ama bır turlu telefondakı bılgılerımı bılgısayara atamadm bu konuda yardım edebılecek arkadas varsa sevınırım.

Orijinalden alıntı: abigail

arkadaslar windows 7 kullanıcıları ıcın telefon ve bılgısayarın eşleşmesı ıcın active sync programı varmı? ben cok aradım hatta sacma sapan programlar buldum ama bır turlu telefondakı bılgılerımı bılgısayara atamadm bu konuda yardım edebılecek arkadas varsa sevınırım.

http://www.upload.gen.tr/d.php/s13/u6spgkpk/win_7_i__in_gerekli.rar.html inen rar aç, 3 dosya var, ikisi program diğeri ise word belgesi, onda program ile ilgili bilgiler de var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamnej -- 3 Temmuz 2010; 10:18:44 >

• quote:

arkadaşlar telefona flash yüklerseniz her türlü videoyu izlersiniz, ayrıca benim verdiğim opera yamasıda yine aynı şekilde size yardımcı olur,ben krazzy radd de hem ie den hemde operadan video izleyebiliyordum, ayrıca ucweb dende izliyordum

Flash 7 kurdum fakat hala izleyemiyorum
    Nerde, yanlış bişeymi yapıyorum acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi operion -- 3 Temmuz 2010; 11:02:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: operion

quote:

arkadaşlar telefona flash yüklerseniz her türlü videoyu izlersiniz, ayrıca benim verdiğim opera yamasıda yine aynı şekilde size yardımcı olur,ben krazzy radd de hem ie den hemde operadan video izleyebiliyordum, ayrıca ucweb dende izliyordum

Flash 7 kurdum fakat hala izleyemiyorum
    Nerde, yanlış bişeymi yapıyorum acaba ?

kullandığın rom hangisi, orjinal romdamısın yoksa
  • eğer imzandaki romu kullanıyorsan, o en son sürümleri zaten yüklenmiş rom dur, sen operanın amasını kurarak izlemeyi dene fixoperaflash adı, son 4 sayfa içinde olması ihtimali yüksek bulamazsan upload eder veririm, inen rar dosyayı açıp fixoperaflash setup dosyasını yüklersin, o yükleyeceği yeri biliyor, olurya sorar sa ana hafıza yı seçers,n
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.