Şimdi Ara

SAMSUNG OMNIA SGH-i900 'Yapılandırma ve Yazılım Destek' (757. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.406
Cevap
31
Favori
2.022.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 755756757758759
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • youtube cab lazım ben özürlü oldum bulamıyorum. buldum ama sanırım eski versiyonu. 2,5 mi 2,6 mı ne olmalı
  • skyfire için programiçineatılan küçük 1 pro vardı onu burda paylaşmış olabilirim onu denemişmiydiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ishan

skyfire için programiçineatılan küçük 1 pro vardı onu burda paylaşmış olabilirim onu denemişmiydiniz

DENENMİŞ, BU YENİ BİR PROBLEM

Orijinalden alıntı: mga93
    youtube cab lazım ben özürlü oldum bulamıyorum. buldum ama sanırım eski versiyonu. 2,5 mi 2,6 mı ne olmalı

verdiğim rom içinde bu pro var onun da versiyonu 2.4.4.ve bu bende şu anda gayet güzel çalışıyor dns ayarlarını yaptım ...skyfire için denemedim
  • quote:

youtube cab lazım ben özürlü oldum bulamıyorum. buldum ama sanırım eski versiyonu. 2,5 mi 2,6 mı ne olmalı

http://rapid-share.com/files/328818599/i8000hzhil1_youtube.cab daha önceden kullanmıştım ama uzun zamandır yüklemiyordum, bir dene istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamnej -- 2 Temmuz 2010; 12:34:07 >

• buda pembenin ss leri

SAMSUNG OMNIA SGH-i900 'Yapılandırma ve Yazılım Destek'
  • bir haftadır annemin nokia marka telefonunu kullanıyorum, şahanemir ile benim büyük sorunum olan şebeke sıkıntısını nerdeyse hiç yaşamadım, omnia da 1 çizgiyi geçmeyen şebeke 4-5 çizgiden aşağıya düşmüyor, ya avea bölgede iyileştirme çalışması yaptı,bu da şans eseri nokia ya yaradı yada, bu dandik nokia omniadan iyi çekiyor, inanın nokianın modelini bile bilmiyorum, uyuz oldum şimdi emi

Orijinalden alıntı: dreamnej

mrattsengül ;

eğer yeni bir rom yükleyeceksen ve bunun 6,1 olmasını istiyorsan, bu linklerden birini indirdiğinde , wm 6,1 custom rom kurmuş olursun, fakat orjinal romda ki gibi tr yama sı otm.olarak kurulmaz onu sen kuracaksın

peki nasıl türkçeleştiricem anlatırmısın dreamnej ..... teli yeni aldım en iii si olsun istiorum görüntüyede önem veriorum önerdiiin baş ka bir rom var mı ... resimli olursa pls şimdiden teşekkürler
    ...

aslında bu kadar fark etmemesi lazım 1 diğer konu ise sinyal e aldanma ...4 sinyal gösterir ama konuşman kesik kesik olur 1 diğer tlf 1 sinyal gösterir ama konuşman düzgün olur .

quote:

PDhee_i900Omnia_21664.5.3.7_M2Dv2_beta1_Blue_1 http://files.pdamobiz.com/romcooker/pub/PDHEE/i900_OMNIA_M2D/PDhee_i900Omnia_21664.5.3.7_M2Dv2_beta1_PinkSweet.rar bu pembe serisi
    http://files.pdamobiz.com/romcooker/pub/PDHEE/i900_OMNIA_M2D/PDhee_i900Omnia_21664.5.3.7_M2Dv2_beta1_Blue.rar buda mavi serisi

• quote:

Orijinalden alıntı: murattsengul

quote:

mrattsengül ;

eğer yeni bir rom yükleyeceksen ve bunun 6,1 olmasını istiyorsan, bu linklerden birini indirdiğinde , wm 6,1 custom rom kurmuş olursun, fakat orjinal romda ki gibi tr yama sı otm.olarak kurulmaz onu sen kuracaksın

peki nasıl türkçeleştiricem anlatırmısın dreamnej ..... teli yeni aldım en iii si olsun istiorum görüntüyede önem veriorum önerdiiin baş ka bir rom var mı ... resimli olursa pls şimdiden teşekkürler
    ...

turkcelendırmeyı unutun ...oldugu gıbı kullanın benım tavsıyem bu

quote:

Orijinalden alıntı: sahanemir

quote:

zuma diye bir oyun var key istiyor aramadığm yer kalmadı bulamadım deli olacağım :) 1.3 versiyonu.kurbağ nın ağzından renkli top atma :)

buyrun:) ............
    http://www.4shared.com/file/3QOrgW48/zumaPPC_2577SAHANEMR.html
    ilacı da var ama denemedim .

çok teşekkürler :) deniyorum hemen..

yaw ben bir türlü key oluşturamadım kendime sen nasıl hallettin registerini.

karta yükleme yaptığını farzediyorum....... usb connection mode. den kartı seç ondan sonra da keyi aç sana yolu istiyecek program files in içindeki zumanın setabını göster yol olarak . o kadar :)

• PDhee_i900Omnia_23662.5.3.6_M2Dv2_beta1
    bu pdhe yi kuranlar şuna dikkat etsin phoenix de kartı oku seçeneği aktif edilmemiş aktif edin ki karttaki kişileri de okusun .
    phoenix de unutmayın tr yapın rahat edersiniz ve gprs si süper hızlı pil sarfiyatı gayet başarılı sinyal fena değil ben md2 sevmediğimden dolayı masa üstünü farklı kullanıyorum nejat la aynısı sanırım kullanımımız..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahanemir -- 2 Temmuz 2010; 19:49:33 >
  • Akadaşım telpaya ekran değişmesi için verirken hangi hataları söyledin de ekranı garantiden değiştirdiler. Ben de değiştirmek istiyorum. Hangi şikayetle gitmem lazım onu keşfetmeye çalışıyorum. Teşekkürler

Orijinalden alıntı: basarm

kolay gelsin bu rom da msjların yazı büyüklüğünü nerden ayarlıyorduk. ekranda görünen yazılar çok büyük biraz ufaltmak istiyorum da.
    yardımınız için şimdiden tşk ederim.

quote:

PDhee_i900Omnia_21664.5.3.7_M2Dv2_beta1_Blue_1 http://files.pdamobiz.com/romcooker/pub/PDHEE/i900_OMNIA_M2D/PDhee_i900Omnia_21664.5.3.7_M2Dv2_beta1_PinkSweet.rar bu pembe serisi
    http://files.pdamobiz.com/romcooker/pub/PDHEE/i900_OMNIA_M2D/PDhee_i900Omnia_21664.5.3.7_M2Dv2_beta1_Blue.rar buda mavi serisi

• not defterini aç ve her hangi bir yöne çizgiler çiz, aynı seviyede bastırarak çiz, eğer bir sorun varsa çizgi kesiliyor ve sorunsuz noktada tekrar çizmeye devam ediyor, yukardan aşağı sağdan sola çizgiler çiz bu kadar yani
    quote:

Orijinalden alıntı: kzkan

Akadaşım telpaya ekran değişmesi için verirken hangi hataları söyledin de ekranı garantiden değiştirdiler. Ben de değiştirmek istiyorum. Hangi şikayetle gitmem lazım onu keşfetmeye çalışıyorum. Teşekkürler

omnia da sürekli kesiliyor görüşmelerim, nokiada hiç kesilmedi, sesimde çok iyi gidiyor karşıya
    quote:

aslında bu kadar fark etmemesi lazım 1 diğer konu ise sinyal e aldanma ...4 sinyal gösterir ama konuşman kesik kesik olur 1 diğer tlf 1 sinyal gösterir ama konuşman düzgün olur .

• 
Sayfa: önceki 755756757758759
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.