Şimdi Ara

SAMSUNG OMNIA SGH-i900 'Yapılandırma ve Yazılım Destek' (755. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17.406
Cevap
31
Favori
2.022.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 753754755756757
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerek kalmadı işhan vermiş zaten ben de hala upload ediyorum :)

Orijinalden alıntı: sahanemir

gerek kalmadı işhan vermiş zaten ben de hala upload ediyorum :)

pdhee nin yeni takip sitesimi var, bendeki 3 yerdede yok yeni rom, bu romu pdamobiz de uzun zaman önce yayınladı bende modaco da birkaç kişiye yazdım kimse link vermedi, siz nereden buldunuz
  • 1,5 yıldır omnia'yı kullanıyorum. Hep okuyarak oldukça değişik romlar yükledim. Hem pdamobiz hem de modaco'dan romları takip ediyorum. Hep pdhee romlarını kullandım. Şimdi ock rom'u kullanıyorum. 23659 alpha ui. Görselliği oldukça iyi ve işlevsel. Ekran değiştirmeyi o kadar çok önermişlerki ben de heyecanlandım değiştirmek için. Telefonun ekranında görünür bir hata yı-ok. sadece çok küçük bir noktada ölü pixel var. Bu durum ekranı garantiden değiştirmeyi sağlar mı. (Telpa garantisi var) Bir de garantiden uğraşmayayım dersem telpa ekranı kaç paraya değiştiri fikriniz var mı. Teşekürler

Orijinalden alıntı: kzkan

1,5 yıldır omnia'yı kullanıyorum. Hep okuyarak oldukça değişik romlar yükledim. Hem pdamobiz hem de modaco'dan romları takip ediyorum. Hep pdhee romlarını kullandım. Şimdi ock rom'u kullanıyorum. 23659 alpha ui. Görselliği oldukça iyi ve işlevsel. Ekran değiştirmeyi o kadar çok önermişlerki ben de heyecanlandım değiştirmek için. Telefonun ekranında görünür bir hata yı-ok. sadece çok küçük bir noktada ölü pixel var. Bu durum ekranı garantiden değiştirmeyi sağlar mı. (Telpa garantisi var) Bir de garantiden uğraşmayayım dersem telpa ekranı kaç paraya değiştiri fikriniz var mı. Teşekürler

telpa pahalı değiştirir, 20 tl sirkeci de, kendin takarsın, benim ekran değişti, hiç bir belirgin imare yokken verdim sırf benim şikayetimle değiştiler, fakat kasayı değişmediler, ama henüz herşey net değil, yarın belli olacak o zaman daha iyi bir cevap yazabilirim

• bu romu bulan işhan ben değilim ve sanırım yakın dostları var:)
    HER AN DEĞİŞİK:)
  • imzamdaki rom 23034 romunu 116 kere indirmişler vay be ..........

SAMSUNG OMNIA SGH-i900 'Yapılandırma ve Yazılım Destek'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishan -- 30 Haziran 2010; 23:29:18 >

• özledim telefonumu yaw, teslim etsinler artık, iştahlandım şimdi

OCK mu daha iyi ROM cudur yokda pdhee ROM ları mı daha stabildir.

Olmadı bende kurayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 1 Temmuz 2010; 9:44:59 >

Orijinalden alıntı: mga93

Bu pdhee free miktarı nedir. ayrıca romdaki dialped ekran görüntüsü nasıl. radio hala eski krem renklimi ve ses kalitesi nasıl ?

bence kesinlikle pdhee romları daha kararlı, ikisinin arasında ki fark ise şu ock bazen yoldan çıkıp değişik şeyler deneyebiliyor ve bunu korkmadan bizimle paylaşıyor, pdhee ise nadiren böyle şeyler yapsada stuff team bünyesinde kullanmayı tercih ediyor, pdhee romlarındaki akıcılık nerdeyse kimsede yok. benim favorim pdhee dir

Bu pdhee free miktarı nedir. ayrıca romdaki dialped ekran görüntüsü nasıl. radio hala eski krem renklimi ve ses kalitesi nasıl ?

110 mb civarinda boş u var ...radyo krem renginde ...dial pad ise aynısı ...fakat verdiğim proyu üzerine kur sorun bitsin ...gps çok hızlı şarj iyi gidiyor ...ayrıca takıntısız kayarcasina dediğim rom ise şu zamana kadar kuhancahai ustanın romlari gibisini görmedim bu konuda en iyisi o
  • Düşünceleriniz için çok teşekkürler. Ben widgetlerden vazgeçemiyen bir OMNIA hayranıyım :)

olmadı PDEE nin ROM unu kurayım ondaki ANA ekranı todayden widget yaparak kullanayım.
    Programlar açılıp kapandığındaki PROGRAM free hafızanın kendisini toparlaması önemlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 1 Temmuz 2010; 12:10:04 >
    MGA

• Selam

PDhee_i900Omnia_23662.5.3.6_M2Dv2_beta1 için bendende birkaç ss..

SAMSUNG OMNIA SGH-i900 'Yapılandırma ve Yazılım Destek' SAMSUNG OMNIA SGH-i900 'Yapılandırma ve Yazılım Destek' SAMSUNG OMNIA SGH-i900 'Yapılandırma ve Yazılım Destek'
     SAMSUNG OMNIA SGH-i900 'Yapılandırma ve Yazılım Destek' SAMSUNG OMNIA SGH-i900 'Yapılandırma ve Yazılım Destek' SAMSUNG OMNIA SGH-i900 'Yapılandırma ve Yazılım Destek'

Rom fayet güzel ama ben TocuhFlo yu kapatıp HTC home ve Easy today launcher la kullanmayı seviyorum. Çok fazla çetrefilli arabirim artık pek hoşuma gitmiyor. Gerçi şu HTC Home yerine saat + weaher kurmayı da düşünüyorum. Ordaki şeylerin (launcher,quick dialer) çoğunuda kullanmadığımı farkettim.

Bu arada PDhee nin romlarını nereden takip ediyorsunuz ? En son 3. aydaki romları var
    Ben genelde Buradan

• quote:

Orijinalden alıntı: maniac

Selam

PDhee_i900Omnia_23662.5.3.6_M2Dv2_beta1 için bendende birkaç ss..

Rom fayet güzel ama ben TocuhFlo yu kapatıp HTC home ve Easy today launcher la kullanmayı seviyorum. Çok fazla çetrefilli arabirim artık pek hoşuma gitmiyor. Gerçi şu HTC Home yerine saat + weaher kurmayı da düşünüyorum. Ordaki şeylerin (launcher,quick dialer) çoğunuda kullanmadığımı farkettim.

Bu arada PDhee nin romlarını nereden takip ediyorsunuz ? En son 3. aydaki romları var
    Ben genelde Buradan

BEN modaco dan ve pdamobiz den takip ediyorum, modaco da 2 yerde var, biri kendinin diğeri, modacoya gelmeden önceki susunt isminde birinin, bu ramu 18-06- da gördüm, modaco da susunt ve narutodkz ye yazdım, download linki istedim, onlarda da yokmuş , onlarda benden istedi :), ishan nerden buldu bilemiyroum, çok sıkı tutuyor kaynağını:))))

• ben OCK son ROM una dönüyorum. taki OCK yeni bir ROM yapana kadar onda kalacağım.

ben OCK son ROM una dönüyorum. taki OCK yeni bir ROM yapana kadar onda kalacağım.

ne yaotın yahu, romu beğendim falan dedin sonra hemen sildin, bir sorunmu var rom da,

Orijinalden alıntı: dreamnej
    BEN modaco dan ve pdamobiz den takip ediyorum, modaco da 2 yerde var, biri kendinin diğeri, modacoya gelmeden önceki susunt isminde birinin, bu ramu 18-06- da gördüm, modaco da susunt ve narutodkz ye yazdım, download linki istedim, onlarda da yokmuş , onlarda benden istedi :), ishan nerden buldu bilemiyroum, çok sıkı tutuyor kaynağını:))))

Modaco ve Pdamobiz den linkleri verebilirmisin . bendekilelerle karşılaştırayım bi :)

Pdamobiz de okudugum kadarıyla beta romları cookerlar pm ile isteyenlere linkini gönderiyorlar ve kesinlikte web de yayınlanmamasını istiyorlar, PM atanlardanda forumda minimum 10 post olacak vs bişeyler gördüm :)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.