Şimdi Ara

SAMSUNG OMNIA SGH-i900 'Yapılandırma ve Yazılım Destek' (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.406
Cevap
31
Favori
1.998.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gtatarlar

Arkadaşlar telefonun kendi alarmı, spoon alarm vs. gibi bir çok alarm programını kurup denedim fakat hiç birisi telefon kapalıyken çalmıyor. Programlar mı yetersiz yoksa WM cihazlarda bu tıbben mümkün değil mi? Boşuna program yükle sil yapmayalım artık olmayacaksa.

WM cihazlarda bu tıbben mümkün değil
  • Pocket Mechanic

System Mechanic tarzı bir program
    MemMaid e de benziyor ama sanki arayüz daha güzel ve daha kullanışlı gibi geldi bana

Smartphone Magazine Dergisi tarafından seçilen 2008 yılının konusunda en iyi yazılımıymış

http://sites.google.com/site/samsungomniasite/Home/programlar/pocket-mechanic

ilacı reçetesi vs sitemdedir.

edit: şiddetle tavsiye ederim. ödülü boşuna almamış

1. Kurulu programları başka bir yere taşıyabiliyor
    2. System için gereksiz ve temp ne kadar dosya varsa buluyor
    3. Program kurup kaldırdıysanız artıklarını bulup siliyor
    4. Registery hatalarını buluyor
    5. Outlook ile yaratılan temp ne varsa bulup siliyor
    6. Ram optimizasyonu yapıyor
    7. Bad sector taraması yapabiliyor
    8. Defragment atabiliyor
    vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem Dengel -- 12 Kasım 2008; 11:23:39 >

• arkadaşlar kolay gelsin bu spb mobil shell in serialini buldumda ( sitede verildimi bilmiyorum gözüme çarpmadı) versem sakıncası varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdem Dengel

Pocket Mechanic

System Mechanic tarzı bir program
    MemMaid e de benziyor ama sanki arayüz daha güzel ve daha kullanışlı gibi geldi bana

Smartphone Magazine Dergisi tarafından seçilen 2008 yılının konusunda en iyi yazılımıymış

http://sites.google.com/site/samsungomniasite/Home/programlar/pocket-mechanic

ilacı reçetesi vs sitemdedir.

edit: şiddetle tavsiye ederim. ödülü boşuna almamış

1. Kurulu programları başka bir yere taşıyabiliyor
    2. System için gereksiz ve temp ne kadar dosya varsa buluyor
    3. Program kurup kaldırdıysanız artıklarını bulup siliyor
    4. Registery hatalarını buluyor
    5. Outlook ile yaratılan temp ne varsa bulup siliyor
    6. Ram optimizasyonu yapıyor
    7. Bad sector taraması yapabiliyor
    8. Defragment atabiliyor
    vs vs

Hocam program için teşekkürler.programın dil seceneklerinde türkçe dil seceneğii yok sanırım ayarlarla alakalı bilgiye sahip misin yanlış işlemler yapıp sıkıntıya sokmayalım sonra kendimizi.eğer ayarlarla alakalı aydınlata bilirsen sevinirim kolay gelsin.

• Pocket Mechanic porgramını biraz araştırdım türkçe yaması varmı diye Mechanic Professional v6.0s ,System Mechanic Pro 7.1.8.4 bu tarz versiyonlarını buldum ayrıca v6 nın türkçe yaması var.sence napalım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: metra2

arkadaşlar kolay gelsin bu spb mobil shell in serialini buldumda ( sitede verildimi bilmiyorum gözüme çarpmadı) versem sakıncası varmı?

1. Verildi
    http://sites.google.com/site/samsungomniasite/Home/programlar/spb-serialz

Forumda vermek yasak.

2. Pocket Mechanic Türkçe yama linkini PM atarsan deneyeyim ben göremedim

• quote:

Orjinalden alıntı: metra2

Pocket Mechanic porgramını biraz araştırdım türkçe yaması varmı diye Mechanic Professional v6.0s ,System Mechanic Pro 7.1.8.4 bu tarz versiyonlarını buldum ayrıca v6 nın türkçe yaması var.sence napalım?

Bahsettiğin programlar Desktop Bilgisayar için olan programlar
    Pocket Mechanic Windows Mobile 6 için ve Dil ayarı incelediğim kadarıyla yok
  • Bayçın, fotolarin kalitesi kotu ama manzara muhtesemmis

ciddi olarak inceledim ve gercekten benim cektiklerim ile sizin cektikleriniz arasinda bayagi fark var. ben 2 kere baska nedenden dolayi hardreset atmistim, onun etkisi var mi bilemiyorum.

SAMSUNG OMNIA SGH-i900 'Yapılandırma ve Yazılım Destek'

SAMSUNG OMNIA SGH-i900 'Yapılandırma ve Yazılım Destek'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^Biotech^ -- 12 Kasım 2008; 13:27:06 >

• Arkdaşlar Omnia için Garmin GPS yükledim fakat Türkiye haritası detaylı değil

Mesela Ankarada ikamet ediyorum ve ankaradaki hiçbir yol haritada yok

Detaylı Türkiye haritasını nerden bulabilirim ?

Teşekkürler
  • @ ^Biotech^

Hocam bence kesin olarak Samsunga yazalım bu durumu
    Hatta şikayetçi olanların tamamı olarak ortak bir yazı yazalım
    Telpa ile olacak bir durum değil, bir ROM için bu kadar bekletilmez insanlar
    Şurada volcano2k ya falan verseler ROM u 2 günde test edilir

Videodan vazgeçtim ama bu fotoğraf olayı ciddi anlamda mide bulandırıcı
  • quote:

Orjinalden alıntı: EMporto

Arkdaşlar Omnia için Garmin GPS yükledim fakat Türkiye haritası detaylı değil

Mesela Ankarada ikamet ediyorum ve ankaradaki hiçbir yol haritada yok

Detaylı Türkiye haritasını nerden bulabilirim ?

Teşekkürler

http://sites.google.com/site/samsungomniasite/Home/gps-ile-ilgili-hersey/garmin-for-omnia
  • Erdem Selam. Garmin ile ilgili dosyada anlatılan herşeyi yaptım. Türkiye haritasını da garmin folder ının altına attım. ilaç da çalıştı ama yine de haritayı göremiyorum. basit bir harita üzerinde enlem boylam değerlerine göre gösteriyor. yollar görünmüyor. nerde yanlış yapıyorum
  • Ref: ^Biotech^, Erdem Dengel

Renkler, ışık ve manzara gerçekten muhteşemdi. Yazık oldu gerçekten de. Fujicolor Finepix bataryasız kalınca Samsung'a güvenmiştim. Az önce Telpa'ya yazdığım ve FAQ, sorunlar, vs konusunda çok yetersiz ve ilgisiz olduklarını belirttiğim yazıma yanıt geldi. Resmi güncellemenin bulunduğunu, ancak telefonu kendilerine yollamam gerektiğini, işlemin ancak kendileri tarafından yapılacağını yazmışlar. Yeni bir cihazın, servise gtimesini hiç bir zaman kabullenmem. En doğru olan, firmanın, eksiğini gidermek üzere, yeni bir cihaz temin etmesi, ya da resmi bir duyuru ile, kusurları gidermeye yarayacak bir açıklama veya garantili bir güncelleme sağlamalıdır. Biotech'in fotoğrafı bizimkilere göre çok daha iyi. Bir de hardreset deneyip bakacağım. Ama bunun bir yararı olmadığını yazmıştı Erdem Dengel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: satox

Erdem Selam. Garmin ile ilgili dosyada anlatılan herşeyi yaptım. Türkiye haritasını da garmin folder ının altına attım. ilaç da çalıştı ama yine de haritayı göremiyorum. basit bir harita üzerinde enlem boylam değerlerine göre gösteriyor. yollar görünmüyor. nerde yanlış yapıyorum

Bir kere için tüm uydulara bağlanman gerek

Telefonu açık bir yerde kullan
    Garmini çalıştır

Çay iç kahve iç
    Bir kereliğine 5-10 dakika bekle

Haritayı göreceksin dediğim gibi bir kereliğine tüm uydulara bağlanması lazım
  • quote:

Erdem Selam. Garmin ile ilgili dosyada anlatılan herşeyi yaptım. Türkiye haritasını da garmin folder ının altına attım. ilaç da çalıştı ama yine de haritayı göremiyorum. basit bir harita üzerinde enlem boylam değerlerine göre gösteriyor. yollar görünmüyor. nerde yanlış yapıyorum

haritayı garmin klasörünün içine atman lazım..
  • quote:

quote:

Garmini çalıştır

Çay iç kahve iç

uyduya hiç bağlanmamış olsa bile adres arama bölümünden haritayı görmesi gerekmezmi?

• quote:

@ ^Biotech^

Hocam bence kesin olarak Samsunga yazalım bu durumu
    Hatta şikayetçi olanların tamamı olarak ortak bir yazı yazalım
    Telpa ile olacak bir durum değil, bir ROM için bu kadar bekletilmez insanlar
    Şurada volcano2k ya falan verseler ROM u 2 günde test edilir

Videodan vazgeçtim ama bu fotoğraf olayı ciddi anlamda mide bulandırıcı

Açıkcası bende ilk telpaya ulaştığımda üitlemiştim ama yok çok ağır kaldılar.
    Ben size daha komik bir şey söyliyim Telefondan firmware'i image olarak çekmek için kodlar var bende JVHH2 yükletiyim sonra çekerim içinden düşüncesi ile telpaya gittim JVHH2 çakarlarken sorun çıkmış telefonda alet açılıyor ama sim şifresi falan sormuyordu neyseki orda simkartımı takıp denemişim telefon kısmı çalışmıyordu omnianın ama diğer her işlev var :) Ogün JVHH2 yide rica ettim olmaz dediler. hatta service manuel dosyalarını da gösterdiler bak bunlar özel geliyor falan diye sesimi çıkartmadım zaten ilk mesajda port error olayını service manuelden okuyup yazdım :) bende çoktandır vardı. Asında neyapıp edip JVHH2 yi burdan vermek istiyordum ama orda rom çakarlerken oluşan hatayı gideremediler ve anakart değişimine gidildi bakalım bekliyoruz bu hafta hazır olacakmış. camında kalemin kendi yaptığı çizikleride söledim konuşacaklarmış garantiye sokup sokmayacaklarını :)

Sonuç olarak benim işim samsung omnşia desteği vermek değil. Budan 100lerce pm aldım çoğunu zaten forumda cevabı olduğundan cevaplamadım kimse kusra bakmasın ama telpadaki ekibin işi bu yani telefon çıkalı 2 ay oldu sayfaları halen boş, ki ben gidip kendi fikirlerimide oradaki insanlarla paylaştım. Saolsunlar Elif hn olsun müşteri hizmetlerinden Cemal bey olsun çok ilgilendi benimle ama konuşulanlar pratiğe dökülmedi.. Bir firmware'i bile sunamadılar bize çok yazık.

• quote:

Orjinalden alıntı: Bayçın

Ref: ^Biotech^, Erdem Dengel

Renkler, ışık ve manzara gerçekten muhteşemdi. Yazık oldu gerçekten de. Fujicolor Finepix bataryasız kalınca Samsung'a güvenmiştim. Az önce Telpa'ya yazdığım ve FAQ, sorunlar, vs konusunda çok yetersiz ve ilgisiz olduklarını belirttiğim yazıma yanıt geldi. Resmi güncellemenin bulunduğunu, ancak telefonu kendilerine yollamam gerektiğini, işlemin ancak kendileri tarafından yapılacağını yazmışlar. Yeni bir cihazın, servise gtimesini hiç bir zaman kabullenmem. En doğru olan, firmanın, eksiğini gidermek üzere, yeni bir cihaz temin etmesi, ya da resmi bir duyuru ile, kusurları gidermeye yarayacak bir açıklama veya garantili bir güncelleme sağlamalıdır. Biotech'in fotoğrafı bizimkilere göre çok daha iyi. Bir de hardreset deneyip bakacağım. Ama bunun bir yararı olmadığını yazmıştı Erdem Dengel.

bayçın hocam,

Tam da dediklerin yüzünden direkt olarak Samsung a yazalım
    Telpayı bypass edelim

Garanti kapsamı dışına çıkıyorsa diğer ülkeler için samsung bu ROM ları neden yayınlıyor
    Tamamen saçmalık

• quote:

Orjinalden alıntı: NAGYOS74

quote:

quote:

Garmini çalıştır

Çay iç kahve iç

uyduya hiç bağlanmamış olsa bile adres arama bölümünden haritayı görmesi gerekmezmi?

Yok hocam

Haritayı görmen için mutlaka bir kereliğine tüm uydulara bağlanması lazım
    öyle yapmışlar valla

• Bende TELPA'ya bildirdim ama aynen volcano2Knin dedigi gibi ilgililer fakat isler nedense yurumuyor bir turlu

Eger ortak bir mail yazilacaksa ve buraya koyarsaniz bende kendi adima maili gonderirim.

Bendeki versiyon JUHH2, bir de bir menuden sadece tel kismina hardreset atmistim, bir de ilk sayfadaka volcano2K'nin dedigi gibi tus takimindan kod girerek. belki isinize yarar diye bunu da yazayim dedim fotograf isi icin.
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.