kamera yüzünde kc910 renoir düşünmeye başladım incelemelerini bekliyorum kamera hakkında başka düşüncesi olan varmı arkadaşlar
sadece 7 mesaj üste bakacaktın daha detaylı olarak 35-38. sayfalar arası
quote:
Orjinalden alıntı: Erdem Dengel
quote:
Orjinalden alıntı: sonlejyon
video kamera çekimlerinde ses fazlaca hışırtılı geliyor, bu benim telefonumdamı öyle yoksa omnia için normal bir özellikmidir, veya çaresi ne olabilir , lütfen cevaplandırınız..
Omnia da malesef ses kaydı böyle
cevabınız için teşekkür ederim sayın Erdem bey , bu ses olayı yazılımla düzelecek bişey değilse zaten fotoğraf çekimi de pek hoş değil , bu telefondan soğurum ben yıllardır sony ericcson cuydum , enson k790 i bile 3megapikseldi ve bundan çok daha iyi resim çekerdi , samsung'a omnia ile geçiş yaptık ama çıkışımız tez olacak galiba
quote:
quote:
quote:
video kamera çekimlerinde ses fazlaca hışırtılı geliyor, bu benim telefonumdamı öyle yoksa omnia için normal bir özellikmidir, veya çaresi ne olabilir , lütfen cevaplandırınız..
cevabınız için teşekkür ederim sayın Erdem bey , bu ses olayı yazılımla düzelecek bişey değilse zaten fotoğraf çekimi de pek hoş değil , bu telefondan soğurum ben yıllardır sony ericcson cuydum , enson k790 i bile 3megapikseldi ve bundan çok daha iyi resim çekerdi , samsung'a omnia ile geçiş yaptık ama çıkışımız tez olacak galiba
ilk sayfada volcano2k yorumlarında bir ROM da ses kaydının düzeldiği yönünde bilgi vermişti. Belki ses kaydı da ROM ile düzeltilebilir
quote:
Orjinalden alıntı: acemi38
quote:
Orjinalden alıntı: NAGYOS74
ekran görüntütünü nasıl alıyorsunuz hangi programla?
Ben Pocket controller-Pro programını kullanıyorum.
teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: Haplo
Arkadaşlar herkes birşeyler söylemiş. kimisi övmüş kimisi kötülemiş. Özellikle çektiği fotoğrafların kalitesi hakkındaki konu biraz aklımı karıştırdı. Şu anda durum nedir? Bana i900 omnia'yı tavsiye eder misiniz?
dokunmatik özellik çok modern ve eğlenceli , windows olması dolayısı ile program ekleyebiliyor ,özelliklerini geliştirebiliyorsun .. internete wifi ile bağlanabilmesi en büyük artılarından biri ve artık msn için de yanında laptop gezdirmene gerek kalmıyor ..hafıza çok geniş istediğin kadar müzikler filmler yükleyebilirsin , radyodan da telefona kayıt yapabilirsin .. telefondan çıkan ses pek kaliteli değil ama kulaklık ile gayet iyi , kamera kalitesi biraz zayıf ,video çekimlerinde ise ses olayı berbat en sessiz yerde bile hışırtı var.. ücretsiz navigasyon veriyor yükledim hala gps ye bağlanacak bekle babam bekle , içinde yüklü gelen google haritaları hemen bulunduğun yeri gösteriyor daha pratik ama daha az ayrıntılı ..pahalı ve şık bir telefon olması sebebiyle karizma katıyor adama .. bluetooth ile dosya aktarımında aktarılacak yeri seçsende illaki kendi bildiği yere atar bunu düzeltmek istersen olmaması gereken bu hata yüzünden bir program yüklersin ama canın sıkılmıştır bi kere ..arada bir donar bazen en olmadık zamanda bunun için soft reset yeri yapmışlar , stylus kalemin yanında değilse ucu sivri bişeyler bulman lazım , yoksa öyle kalakalırsın , fazla kurcalar bilmediğin şeyler yaparsan hard reset atmak zorunda kalırsın tüm yüklemelerin , mesaj ve rehberin silinir .. özetle kullanması çok zevkli ama eksikleri olan bir telefon , eksikler yazılımlarla düzeltilebilirse alınmasını tavsiye ederim , yok düzelmezse alternatiflere bakılması taraftarıyım..
quote:
quote:
quote:
quote:
ilk sayfada volcano2k yorumlarında bir ROM da ses kaydının düzeldiği yönünde bilgi vermişti. Belki ses kaydı da ROM ile düzeltilebilir
benim telefon JVHH2 ve rom işi ile fazla uğraşmak istemiyorum .. samsung türkiye için official bir firmware ile güncelleme duyurursa diye biraz sabırla bekleyeceğim
ARKADAŞLAR
bu htc telefonun yok teması yok oyunları yok programları devamlı bu telefonun ozellıklerınden yukluyoruz
1- bu telefonun bızımkınden farklı ozellıgı ne var? 2- bızımkınden bıraz daha pahalıya ondan mı ? 3- bızımkının daha yenı olmasıyla mı guncel bılgılere ulasamıyoruz ( gercı arkadaslar elınden gelenı yapıyor)
su an aklıma gelen sadece bu ama kendı kendıme sunu sormadan da edemıyorum tamam ıphone mu deseler yok samsung derım. ama benım daha yenı duydugum htc ve sony ıxperıa dıye bır telefon varmıs sızce onlar bızım telefonlara gore daha mı başarılar
quote:
Orjinalden alıntı: kaaanp
ARKADAŞLAR
bu htc telefonun yok teması yok oyunları yok programları devamlı bu telefonun ozellıklerınden yukluyoruz
1- bu telefonun bızımkınden farklı ozellıgı ne var? 2- bızımkınden bıraz daha pahalıya ondan mı ? 3- bızımkının daha yenı olmasıyla mı guncel bılgılere ulasamıyoruz ( gercı arkadaslar elınden gelenı yapıyor)
su an aklıma gelen sadece bu ama kendı kendıme sunu sormadan da edemıyorum tamam ıphone mu deseler yok samsung derım. ama benım daha yenı duydugum htc ve sony ıxperıa dıye bır telefon varmıs sızce onlar bızım telefonlara gore daha mı başarılar
aslında ilginç olan şu Omnia inanılmaz bir rağbet gördü Ancak şaşılacak derecede sorun yaşayan sadece biz miyiz?
Millet resmini çekiyor videosunu çekiyor nete bağlanıyor vs vs TR de çıkan cihazlarda bir sorun mu var diyorum kendi kendime
HTC de aslında teması açısından çok başarılı Omnia da hakkını vererek kullanıyorum Oyununu programını kullanmadım :)
erdem cevabın ıcın saol
yanı bız sunu dıyebılırmıyız bızım telefon onlara gore daha guzel daha fazla ozellıgı var ve karızma
bırde onlardada devamlı yenı cıkan rom olayı varmı??
quote:
Orjinalden alıntı: Utkanhan
Selam arkadaşlar ben aranızda yeniyim ve bir sorum olacak DTHJ9-MCR03 romunu yükledim ve Touchflo 2D yi kurdum ve Türkçe yamasını da yükledim. Herşey mükemmel ama tek bir sorunum var; MP3 lerimi My Storage da açtığım Music klasörüne atıyorum ve TouchFlo'nun ana ekrandaki müzikçalarından bir türlü açamıyorum. Aynı şekilde bir kaç mp3 ü My Documents içince Music klasörüne de attım ama taramadan sonra şarkı bulunamadı diye bir uyarı veriyor. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler
Kusura bakmayın kendimden alıntı yapıyorum ama manila2d yi yükledikten sonra Türkçe yapınca audio manager dosyaları tanıyamıyor zannedersem. Üstüne tekrar HTC Audio manager i yüklediğinizde hem mp3 leri nerede olursa olsun görüyor hem de Türkçe olarak kalıyor. (Belki bunu çoktan keşfedeniniz olmuştur ve paylaşmıştır ama ben yine de bir yazayım dedim)
yanı bız sunu dıyebılırmıyız bızım telefon onlara gore daha guzel daha fazla ozellıgı var ve karızma
bırde onlardada devamlı yenı cıkan rom olayı varmı??
Bugun biraz inceleme fırsatım oldu Omnia kadar yok ama Custom ROM olayı her Windows Mobile olan telefon için var Genelde fabrika çıkışlı ROM ları kimse beğenmiyor
Acaba birisi telefon rehberini nasıl kayıt altına alırım söyleyebilirmi ? Firmware update leri denicem ama cihaz 0 landığı için telefon rehberimi riske atamam
Jeyo Mobile Companion 2.0 diye bi programla alabilirsin rehberinin ve sms lerini yedeklerini 3-4 sayfa geriye gidersen yada ilk sayfayı dikkatli okursan orda var sanırım. yada Erden arkadaşımızın sitesinde mevcut
quote:
Orjinalden alıntı: upkunt
Acaba birisi telefon rehberini nasıl kayıt altına alırım söyleyebilirmi ? Firmware update leri denicem ama cihaz 0 landığı için telefon rehberimi riske atamam
O kadar cok yazı okudum ki bu konu ile ilgili artık sıkılmıştım uzun yazılarıda atlaya atlaya okuyuncada heralde kaçmış bayadır peşindeyim ama teşekkür ederim
gerçekten bende sıkıldım aynı sorum en az 10 kere buraya yazılmış ve 10 kere cevaplanmış arkadaşlar lütfen okuyun sayfaları ya