Şimdi Ara

SAMSUNG NP350V5C-T01TR İLK MESAJ GÜNCEL <<Sıkca Sorulan Sorular eklendi>> (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
4
Favori
44.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokhanozturk

quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

masaüstü sağ tıkladığınızda değiştirilebilir grafik sürücüsünde yüksek performanslı grafik işlemcisini seçiyormusunuz.bazılarında sizin gibi sorunlar çıkabiliyor bu arada düşük özellikli oyun mu oynuyorsunuz ağır oyunlarda aynı sıkıntıyı veriyormu?

pes açtım mesela. iki ekran kartından gidiyor 750 mb olanı kullanıyor. pes settingste ekran kartına kötü diyor. benim diğer ekran kartına geçiş yapmam lazım. geçiş yapmam gereken kart amd radeon hd7730m. kullandıgı da intel hd graph. 4000

Değiştirilebilir seceneklerinde yapılandırma için uyarı ver bölümü var.onu işaretlerin.herhangi bi program aclısında o uyarır sizi.bende bi sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozoz20

beyler atinin sitesinden ekran kartının driverı yok mobilty die bişi çıkıyor sadece 1.1mb'lık hd 7730m in güncel driverını nerden bulabiliriz.

sürücüleri samsungun kendi sitesinden indirin.

http://www.samsung.com/tr/support/model/NP350V5C-T01TR-downloads
  • ya arkadaşlar bende aldım bu pc web came çok bulanık görünüyo ayarı falan varsa söylerseniz sevinirim bide benim en düşük puanlamayı 5.2 yapmış bunu nasıl 5.6 ya çıkartabilirim yardım ederseniz çok sevinirim ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: fztr_furkan

ya arkadaşlar bende aldım bu pc web came çok bulanık görünüyo ayarı falan varsa söylerseniz sevinirim bide benim en düşük puanlamayı 5.2 yapmış bunu nasıl 5.6 ya çıkartabilirim yardım ederseniz çok sevinirim ya

ekran kartını hd4000 olarak algılıyor galiba ama ne önemi var oyun oynarken sıkıntı yaratmıyorsa bir şey değişmez
  • daha oyun oynamadım bilmiyorum
  • bide webcame hakkında bilgin yokmu seninkidemi baya bi bulanık ?
  • teknosa peşin fiyatına taksit yapıyor mu?
  • oyun oynarken klavyedeki tuşlar ısınıyor mu arakdaşlar ? Hplerdeki gibi w,a,s,d tuşları yanıyorsa almayalım boş yere yoksa güzel bi ürün özelliklerine göre baya :)
  • bugün akşam ve yarında teknosada kampanya varmış. http://www.teknosa.com/insert/

Bende pc araştırıyorum.
    http://www.hizlial.com/u30.001.1347.0850/hp-g6-1203st-b8g84ea-intel-i5-3210m-25ghz-8gb-750gb-2gb-hd7670m-156-freedos-notebook
    bu hp samsungdan daha iyi geldi 8GB ram i var. fakat freedos olarak geliyor.

• samsung'un ekran kartı hp'den daha iyi ayrıca 8gb rami kullanamazsın 6gb yeterli ileride artırabilirsin duruma göre.Ayrıca hp g6 serilerinde ne kadar model kullnadımsa ısınma sorunuyla karşılaştım ileriye dönük bu sıkıntıyla karşılaşabilirsin.ilk başlarda alıp sonradan pişman olanlarda var tabi seçim hakkı sizin.
  • hp g6 da ısınma sorunu dv6 lar gibi mi aynı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre9110

hp g6 da ısınma sorunu dv6 lar gibi mi aynı ?

ben kullnadıklarımda aynen öyleydi,bu başlıktaki bilgisayar teknosa'da turuncu indirimle 1228tl çok iyi fiyat alacaklar alsınlar.Samsung makinelerini çok kullndım 10'un üzerinde modelini kullndım benim kullndığım modellerde hiç ısınma sıkıntısı yoktu şuanda da samsung kullnıyorum tavsiye ederim,buda yukarda yazdığına verdiğim cevap
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

quote:

Orijinalden alıntı: Emre9110

hp g6 da ısınma sorunu dv6 lar gibi mi aynı ?

ben kullnadıklarımda aynen öyleydi,bu başlıktaki bilgisayar teknosa'da turuncu indirimle 1228tl çok iyi fiyat alacaklar alsınlar.Samsung makinelerini çok kullndım 10'un üzerinde modelini kullndım benim kullndığım modellerde hiç ısınma sıkıntısı yoktu şuanda da samsung kullnıyorum tavsiye ederim,buda yukarda yazdığına verdiğim cevap

1450 tl bi yanlışlık olmasın.

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032317/samsung_np350v5ct01tr_titan_silver_notebook

• güncellemişler normal indirim fiyatına aldılar yine iyi fiyat.
  • amd 7730 m ddr 3 nvidia 630 m ile kıyaslanmaz epey önde. 50m ve 640m arasında perfomansı bu laptop cidden z580 modelinin önüne geçmiş bulunmakta. fakat tek merakım ddr3 ramlerin kaç mhz oldugu? z580 lenovo'da 1600 mhz ramler vardı.
  • kullanıcı arkadaşlar ramler kaç mhz hakikaten onu bende merak ediyorum 1600 olsa gerek diye düşünyorum çünkü electroworldde 1400 e satılan notebook 1600 mhzlik ramler vardı.

Ayrıca ürünün kasa kalitesi nasıl arkadaşlar metal aliminyum gibi bişi mi sert plastik filan mı ?
  • yeni iny bridge işlemci bilgisayrlarda genel itibariyle 1600mhz ram kullnılmakta arada bazı istisnalar yapanlar var ama mesela bu makineninki 1600mhz.
  • Arkadaşlar oyun incelemesi yapsanız gerçekten çok iyi olucak.Çünkü bu fiyata ve sisteme yazık oluyor. Bende nasipse haftaya alıcam eğer indirime girerse.
  • Bugün gidip alıcam ben test yaparım genişçe sonrası için faydalı olur bugün biter büyük ihtimalle kampanya.
  • ben aldım makineyi ageofempires online yükledim aa dahil herşey full+full açık 55 fps alıyorum gerçekten müthiş. Alma sebebim mat ekran olması 7730m 3. nesil işlemci hm76 chipset (vertex4 ssd aldım onu takacağım) soğutma performansını şimdilik beğendim ama uzun süre oynamadım. 7730m ekran kartına sahip makine piyasada yok, notebookcheckte aşağı yukarı o sıralamalarda bulunan gt555/gt635/gt640/7690xt sahip makinelerin fiyatlarına bir bakın bu fiyatlara bulamazsınız.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.