Şimdi Ara

SAMSUNG NP350V5C-T01TR İLK MESAJ GÜNCEL <<Sıkca Sorulan Sorular eklendi>> (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
708
Cevap
4
Favori
44.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuan bu laptoptan giriyorum nete de. arkadaşlar ben biraz cahilim disklerin boyutlarını nasıl ayıracagız. bilgisayara giriyorum bi tane c var 678 gb. onu nasıl bi işlemle ikiye böleceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanozturk

şuan bu laptoptan giriyorum nete de. arkadaşlar ben biraz cahilim disklerin boyutlarını nasıl ayıracagız. bilgisayara giriyorum bi tane c var 678 gb. onu nasıl bi işlemle ikiye böleceğim?

Başlata diskmgmt.msc yaz,disk yönetimi açılacak C sürücüsü üzerine sağ tıkla birimi küçült seçeneği var onaa tıkla kendi otomatik yeni bir bölüm oluşturacak yeni oluşan bölümün üzerine sağ tıkla biçimlendirip yeni bir harf atadın mı tamamdır.
  • fiyat uçmuş laptopun kaçırdık
  • yakında yine bir turuncu indirim olur,hafta sonlarını kollayın almak gibi düşünceniz varsa
  • Disk bölmek için başta f4 e basınca format atıyor.Ordan ayarlayabilirsiniz.Bir de arkadaşlar farkettiyseniz laptop şarj a bağlıyken daha verimli (oyunlar vb.) oluyor ama şarjdan çıkarınca verim biraz azalıyor.Bunun nedeni pil daha az harcansın diye denge modunca geçiyor.Sağ altta pilin üstüne gelip yüksek performansı seçerseniz böyle bir srounla karşılaşmazsınız.
  • Senin makineyi kullnanımın nasıl pilde mi kullnıyorsun normal kullnımda tansiyem mümkün olduğunca devamlı batarya üzerinde prize takılı kullan haftada 1 hücrelerin beslenmesi açısından uyarı verene kadar doldur boşalt yap,oyunları tabikide pildeyken performanslı oynayamazsın hem cabucak tükeniyor pil 5 saat giden bir pil dahi 1.5 saatte bitiyor buda çokca yapılırsa pilin yıpranması anlamını taşır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

dxdiag'da herzaman dahili kart gözükür bilgin olsun normal kullndığı ram miktarı 750mb onu görüyorsun o kısma kafayı takma,harici kart ayarını yukarda yazdığım şekilde ayar yaparsın yukarda yazdıklarımı denedin mi?dediğim proıgramdan easy settings programını yeniden kısayol tuşları düzelebilir.iade edeceksende çokta önemli değil sorunların yazılımsal gözüküyor.

arkadaşlar benim bi sorum var bunla alakalı. dxdiagtan baktıgımda ekran kartı 754 diyor. bu kabul bunu anladık. dahili kartı gösteriyor vs.. ama ekran kartı 128 bit yazıyodu alırken. dxdiagta ekran sekmesinde geçerli görüntü modu karşısında: 1366x768 (32bit) (60 Hz) yazıyor onu napcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozoz20

quote:

Orijinalden alıntı: brevity

quote:

Orijinalden alıntı: ozoz20

güncelleştirmelerden kastın nedir ne güncelleştirmesi? windows güncelleştirmesi benim otomatik yaptı bıraktım...başka güncelleme yapmadım

benimkide windows güncellemesi idi.zaten ekran kartı fln son sürümde..

benim mesela puanlama sırasında bilgisayar kapanıyor.belkide güncelleştirmeleri yapmadığımdandır.şimdi benimde 45 güncelleme fln var diyor.onları yapmak lazım sanırsam?

kardeş o 45 güncelleme falan nerede yazıyor. ben de güncelleştirme yapmak istiyorum ama pc nin neleri güncellemek istediğini bulamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: yucatan

battlefield 3 kurdum ultra ayarda çok rahat ve seri sekilde kasmadan oynatıyor sanırım ekran kartı hakkını verdi

ss atabilir misin fps değeri ile?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

quote:

şuan bu laptoptan giriyorum nete de. arkadaşlar ben biraz cahilim disklerin boyutlarını nasıl ayıracagız. bilgisayara giriyorum bi tane c var 678 gb. onu nasıl bi işlemle ikiye böleceğim?

Başlata diskmgmt.msc yaz,disk yönetimi açılacak C sürücüsü üzerine sağ tıkla birimi küçült seçeneği var onaa tıkla kendi otomatik yeni bir bölüm oluşturacak yeni oluşan bölümün üzerine sağ tıkla biçimlendirip yeni bir harf atadın mı tamamdır.

arkadaş o şekilde disk bölme daha önce yapmadım ,yapmış olan arkadaşlar bir sıkıntı olur mu ?

• arkadaşım ben de bilmiyordum yaptım dün sorun yok. önce disk yönetimine giriyorsun dedikleri gibi. küçülteceğin sürücüye sağ tıklayıp küçült diyorsun. NE KADAR küçülteceğini soruyor ona göre matematik yapacaksın biraz. sonra aşağıki listede kullanılmayan (atanmamıs) disk alanı cıkııyor. mesela 750nin 250sini cye verdin. aşağıda 500gb atanmamıs yazar. oraya sağ tıkla yeni bilmem ne bişeyler yazıyor. bi tane harf ver ben w verdim bitti bu kadar
  • Kampanya bitmiş arkadaşlar . Şuan Turuncu Kart'ı olan müşterilere ürünün fiyatı ; 1596,75 TL

Olmayan müşterilere ; 2129,00 TL
  • quote:

arkadaşım ben de bilmiyordum yaptım dün sorun yok. önce disk yönetimine giriyorsun dedikleri gibi. küçülteceğin sürücüye sağ tıklayıp küçült diyorsun. NE KADAR küçülteceğini soruyor ona göre matematik yapacaksın biraz. sonra aşağıki listede kullanılmayan (atanmamıs) disk alanı cıkııyor. mesela 750nin 250sini cye verdin. aşağıda 500gb atanmamıs yazar. oraya sağ tıkla yeni bilmem ne bişeyler yazıyor. bi tane harf ver ben w verdim bitti bu kadar

sağol ,genelde sistemi yeniden yüklerken yapardım bu yolu yeni öğrendim .. acaba aynı şey mi bunlar ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGA

Kampanya bitmiş arkadaşlar . Şuan Turuncu Kart'ı olan müşterilere ürünün fiyatı ; 1596,75 TL

haftasonları yapıyorlar muhtemelen gene yapabilirler..cumartesi günü bir uğra tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mttd

quote:

arkadaşım ben de bilmiyordum yaptım dün sorun yok. önce disk yönetimine giriyorsun dedikleri gibi. küçülteceğin sürücüye sağ tıklayıp küçült diyorsun. NE KADAR küçülteceğini soruyor ona göre matematik yapacaksın biraz. sonra aşağıki listede kullanılmayan (atanmamıs) disk alanı cıkııyor. mesela 750nin 250sini cye verdin. aşağıda 500gb atanmamıs yazar. oraya sağ tıkla yeni bilmem ne bişeyler yazıyor. bi tane harf ver ben w verdim bitti bu kadar

sağol ,genelde sistemi yeniden yüklerken yapardım bu yolu yeni öğrendim .. acaba aynı şey mi bunlar ??

valla ben yazdıgım gibi yaptım bi problem yok. sistem kurarken nasıl yapıldıgını bilmediğim için yardımcı olamayacağım

• arkadaşlar touchpada iki parmagınızla birlikte basıp sayfada alt-üst gezinebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mttd

quote:

Orijinalden alıntı: YGA

Kampanya bitmiş arkadaşlar . Şuan Turuncu Kart'ı olan müşterilere ürünün fiyatı ; 1596,75 TL

haftasonları yapıyorlar muhtemelen gene yapabilirler..cumartesi günü bir uğra tekrar

Uğrayacağım , bu hafta alacaktım nasip olmadı . Bekliyorum , haftasonu indirim olursa tekrar buradan bilgilendirme yaparım .
  • Yarkadaşlar bu oyunlar hep intel ekran kartını görüyor.Ati ekran kartını nasıl öncelikli tutabiliriz?
  • arkadaşlar nedir ısınma ile ilgili durum tam olarak bilgi verebilirmisiniz?birde kasa nasıl sağlam mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: küpp

arkadaşlar nedir ısınma ile ilgili durum tam olarak bilgi verebilirmisiniz?birde kasa nasıl sağlam mı?

kasa gayet şık,güzel gözüküyor,oyun oynayamadım henüz genelde net ve office olarak çalıştım bir ısınma olmadı..oynayanlarda fps değerlerine kadar detaylı anlattı diğer topic lere bak yanlış hatırlamıyorsam bir sıkıntı olmamış
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.