Şimdi Ara

SAMSUNG NP350V5C-T01TR İLK MESAJ GÜNCEL <<Sıkca Sorulan Sorular eklendi>> (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
4
Favori
44.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

oyun incelemelerini yarın paylaşırım.
  • Bekliyorum arkadaşlar incelemeleri. Bende haftaya alınca yapıcam inşallah
  • Haftaya teknosa indirimi olmayabilir.Genelde vatan ve teknosa 2 haftada 1 indirim yapıyorlar.
  • hocam ben de aldım da office programıyok nerden hangi siteden yüklemeliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazel61

Haftaya teknosa indirimi olmayabilir.Genelde vatan ve teknosa 2 haftada 1 indirim yapıyorlar.

Hadi ya tüh
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

quote:

Orijinalden alıntı: gokhanozturk

şuan bu laptoptan giriyorum nete de. arkadaşlar ben biraz cahilim disklerin boyutlarını nasıl ayıracagız. bilgisayara giriyorum bi tane c var 678 gb. onu nasıl bi işlemle ikiye böleceğim?

Başlata diskmgmt.msc yaz,disk yönetimi açılacak C sürücüsü üzerine sağ tıkla birimi küçült seçeneği var onaa tıkla kendi otomatik yeni bir bölüm oluşturacak yeni oluşan bölümün üzerine sağ tıkla biçimlendirip yeni bir harf atadın mı tamamdır.

hocam ben dediğinizi yaptım ama 250lik yaptım lakin harf falan koyamadım öyle kaldı
  • harfi üzerine sağ tıkladın mı?harf ata seçenğini görürsün eğer görmüyorsan o bölümü biçimlendir seçeenği vardır biçimlendir harf seçeenği çıkacaktır.
  • arkadaşlar çok ciddi soruyorum izmirden yazıorum? z580 vatanda 1440 liraya düşüyor 2 haftada bir ve i5 3210m 8gb ram ddr3 1600 mhz 750gb hdd 2gb gt630m.

samsung işlemci aynı ram 6gb amd7730m cidden cok cok üstün nvidia 630m'ye göre bi anda gördüm bu makineyi fakat ddr3 ramler kaç mhz alan kullananlardan rica ediorum cpu-z vb program ile bakabilirmisiniz?

1333 mhz ile 1600 mhz arasındaki fark cokmu olur? acil alıcam samsungu kafamda tek soru ramler ve azda olsa z580 ezberlediğimiz için ekran kalitesi vs konular.
  • bugün amca oğluna teknosadan bu ürünü aldık
    çok araştırdık ama F/P olarak bu ürün çok uygun geldi
    ekran kartıda iyi
    bugün Yalovadaki teknosaya 5 tane gelmiş 4 ü satılmış bir tanesi standda duruyordu,onu verelim dediler,bizde kabul etmedik çarşamba günü 0 açılmamış ürün gönderecekler
    çanta fare vs aldık 60tl de onlar tuttu
  • çakırizmir@üzerindeki ramler 1600mhz,1333mhz nerden kafana takıldı.Yeni sistemlerinde samsung bu hızda ramler kullnıyor,bazı firmalarda istisnada olsa fiyatı düşürmek için 1333mhz kullananlar var şu var performansta 1333 ve 1600mhz ram arasındaki hızı fark etmezsiniz bütün elemanlar birbiriyle uyumlu çalışmalı bazısının işlemci ram vs iyi olurken bir bakıyorsunuz hdd veri akışını etkiliyor makine komple performans vermeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayrılda gel

arkadaşlar çok ciddi soruyorum izmirden yazıorum? z580 vatanda 1440 liraya düşüyor 2 haftada bir ve i5 3210m 8gb ram ddr3 1600 mhz 750gb hdd 2gb gt630m.

samsung işlemci aynı ram 6gb amd7730m cidden cok cok üstün nvidia 630m'ye göre bi anda gördüm bu makineyi fakat ddr3 ramler kaç mhz alan kullananlardan rica ediorum cpu-z vb program ile bakabilirmisiniz?

1333 mhz ile 1600 mhz arasındaki fark cokmu olur? acil alıcam samsungu kafamda tek soru ramler ve azda olsa z580 ezberlediğimiz için ekran kalitesi vs konular.

ikiside benzer notebooklar fakat bunun artısı ekranın mat olması ve ekran kartının daha iyi olması.

HD7730=GT640 diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Araxes -- 8 Eylül 2012; 19:03:18 >
  • quote:

quote:

arkadaşlar çok ciddi soruyorum izmirden yazıorum? z580 vatanda 1440 liraya düşüyor 2 haftada bir ve i5 3210m 8gb ram ddr3 1600 mhz 750gb hdd 2gb gt630m.

ikiside benzer notebooklar fakat bunun artısı ekranın mat olması ve ekran kartının daha iyi olması.

hocam bu alıntı işini nasıl becerdin acaba
    mesaj bana ait değil ama benim adım ile bana haber gelir kullanıcı alıntı yaptı diye

• quote:

quote:

quote:

hocam bu alıntı işini nasıl becerdin acaba
    mesaj bana ait değil ama benim adım ile bana haber gelir kullanıcı alıntı yaptı diye

yanlışlıkla bir üstteki yoruma alıntı yapmıştım senin mesajınla değiştirdim işte

• tebrikler,ilginç bir teknik vallah
  • Bu harici grafik kartı otomatik mi devreye giriyor? Skyrim açılışta inteli gördü low'a ayarladı, ben mediuma aldım, girdim, gayet akıcı oynattı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executioner

Bu harici grafik kartı otomatik mi devreye giriyor? Skyrim açılışta inteli gördü low'a ayarladı, ben mediuma aldım, girdim, gayet akıcı oynattı..

masaüstü sağ tıklayıp değiştirilebilir grafik işlemcisini yüksek performanslı seçmişseniz oyunlarda otomatik devreye girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

quote:

Orijinalden alıntı: Executioner

Bu harici grafik kartı otomatik mi devreye giriyor? Skyrim açılışta inteli gördü low'a ayarladı, ben mediuma aldım, girdim, gayet akıcı oynattı..

masaüstü sağ tıklayıp değiştirilebilir grafik işlemcisini yüksek performanslı seçmişseniz oyunlarda otomatik devreye girer.

Hiç bişey seçmemiştim demekki bunca saat dahili ile oynamışız
  • Arkadaşlar eğer haftasonu indirim olmazsa lenovo y580 alıcam. Ekran kartı gtx660m sizce 7730 a göre bariz fark yaratır mı?
  • dün bu cihazdan 3 tane aldık, kullandıkça yorum yazarım buraya...

bir tane sorum var size; bilgisayarların işletim sistemini değiştirmeyi düşünüyorum. home premium x64 sp1 yapacağım hepsini. ayrıca çok gereksiz şeyler var yüklü gelen, onlardan kurtulurum. ancak aklıma şu takıldı. komple format attıktan sonra recovery bölümü uçacak, orası tamam. peki recovery dvd işe yaramayacak mı o durumdayken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: assassin creed

Arkadaşlar eğer haftasonu indirim olmazsa lenovo y580 alıcam. Ekran kartı gtx660m sizce 7730 a göre bariz fark yaratır mı?

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032317/samsung_np350v5ct01tr_titan_silver_notebook 1279tl suan fiyat cok uygun. ben aldım 1 tane almaya niyetli isen buyur kardes. kaçırma derim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.