Şimdi Ara

SAMSUNG NP350V5C-T01TR İLK MESAJ GÜNCEL <<Sıkca Sorulan Sorular eklendi>> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
4
Favori
44.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YGA

quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

Orijinalden alıntı: ozoz20

quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

oyun kurdun mu dostum hiç?

Ben yükledim batman AC,skyrim,team fortress 2, son ayarlarda hiç takılmadan akıcı şekilde çalışıyor

benim elimde fifa 2012 ve pes 2012 var fifada makine kapandı şaka gibi :) şimdi pes kuruyorum.Ekran kartı ayarlarıyla oynadınız mı hiç masaüstü sağ tık yapıp grafik özelliklerinden ?

hayır yapmadım

Ekran kalitesi ne durumda? Ekran kartı hakkını veriyor mu?

şimdilik sorun çıkarmadı bir tek ghost recon online indirdim onu açmadı oyunda ses var görüntü yok ama sorun kurulumdan dolayı olabilir daha ağır oyunları sıkıntısız çalıştırıyor birde batmani ilk başta kasıyordu ara ara ama oyunun patchini kurunca sorun kalktı.

• Puanlama ekledim..Ancak 5.6 yı intel hd ile yaptıgından almış.onu tamamen nasıl iptal ederiz henüz cözemedim..birazdan starcraft 2 yi yüklüycem paylasırım..

SAMSUNG NP350V5C-T01TR   İLK MESAJ GÜNCEL <<Sıkca Sorulan Sorular  eklendi>>
  • quote:

güncelleştirmelerden kastın nedir ne güncelleştirmesi? windows güncelleştirmesi benim otomatik yaptı bıraktım...başka güncelleme yapmadım

benimkide windows güncellemesi idi.zaten ekran kartı fln son sürümde..
  • @Darthblast Hocam bir de ağır oyunlarda Batman , Battlefield 3 gibi oyunlarda ısınma problemini bizimle paylaşırsan sevinirim.En korktuğum nokta bu , fiyatta çok büyük bir indirim var.Isınma sorunundan olabilir diye düşünüyorum , yoksa bu ürünü bu fiyattan satmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brevity

quote:

güncelleştirmelerden kastın nedir ne güncelleştirmesi? windows güncelleştirmesi benim otomatik yaptı bıraktım...başka güncelleme yapmadım

benim mesela puanlama sırasında bilgisayar kapanıyor.belkide güncelleştirmeleri yapmadığımdandır.şimdi benimde 45 güncelleme fln var diyor.onları yapmak lazım sanırsam?
  • quote:

quote:

quote:

benim mesela puanlama sırasında bilgisayar kapanıyor.belkide güncelleştirmeleri yapmadığımdandır.şimdi benimde 45 güncelleme fln var diyor.onları yapmak lazım sanırsam?

yapmakta fayda var.kurulumu siz mi yaptınız?

• + Takip - Ekran kartı puanlaması dogru mu ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet ben yaptım bişi yok zaten kurulumda türkçe seç ileri de bitiyor.makine normalde bir sıkıntısı yok oyunda bitek problem çıkardı.birde notebookun sol alt köşesinde ısınma durumu nasıl.orda biraz çok az ısınma var bende...

• quote:

Orijinalden alıntı: elzem.

+ Takip - Ekran kartı puanlaması dogru mu ?

Ekran kartındaki puanı 6.7 aslında.digeri intel hd 4000 ile yapılan degerlendirme.
  • quote:

quote:

Ekran kartındaki puanı 6.7 aslında.digeri intel hd 4000 ile yapılan degerlendirme.

o ekran kartını bilmiyorum, güncel oyunları hangi ayarda oynatir ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet ben yaptım bişi yok zaten kurulumda türkçe seç ileri de bitiyor.makine normalde bir sıkıntısı yok oyunda bitek problem çıkardı.birde notebookun sol alt köşesinde ısınma durumu nasıl.orda biraz çok az ısınma var bende...

benimde sol ortada az bi ısınma oluyo ama oda havayı attıgı ızgaraların orda olmasından kaynaklanıyo bence

• quote:

quote:

quote:

Darthblast

batman AC,skyrim,team fortress 2, son ayarlarda hiç takılmadan akıcı şekilde çalışıyor dedi..ben henüz oyun denemedim.program yüklüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Darthblast

batman AC,skyrim,team fortress 2, son ayarlarda hiç takılmadan akıcı şekilde çalışıyor dedi..ben henüz oyun denemedim.program yüklüyorum.

teşekkürler. incelemelerinizi bekliyorum

• beyler bende bugun teknosadan aldım malumunuz ilk sarja taktıgımdan dolayı testi yarına bırakıyorum ama ekranın acılma süresi uzun geldi henüz hic birsey yuklü değilken bu kadar uzun sürmesi moral bozuyor
  • bu bilgisayarda turbo seceneği var mı anlayamadım
  • arkadaşlar bugün teknosadan aldım makinayı..bana sıfır gibi gelmedi ekran kapağının tutamaçlarının birinde ufak bir çizik var fakat açarken gözüme direk çarptı... neyse bu sebepten gidip iade edemem fakat hay ben senin dememe sebep oldu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Darthblast

yok dostum pes 2012 de de 10 dk sonra makina çat kapanıyor.donanımsal problem var heralde.ya işlemci ya ekran kartı :( acaba yeniden sistem kursam mı formatlayıp?

• f/p urunu olarak bakiyorumda ekran karti fps degerleri pek ic acici gelmedi

www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-7730M.72678.0.
    html

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-630M.63761.0.html

gt630m ye gore 3d punlari iyi. fakat 7730un ultrabook fps degerlerine yer verildiginden fps degerleri dusuk cikmis galiba. fps.degerleri caydirdi gibi beni

CoD: Modern Warfare 3 (2011)
    low:
    148.9 fps
    [X] Akoya P6633 (MD97958)
    Intel Core i5 2450M 2.5GHz
    GeForce GT 630M (672MHz), 1024MB (900MHz) Shadertakt: 1344 MHz, DDR3-VRAM, Optimus, ForceWare 285.64
    8192MB RAM

CoD: Modern Warfare 3 (2011)
    low:
    125 fps
    [X] Inspiron 15R SE
    Intel Core i7 3612QM 2.1GHz
    Radeon HD 7730M (575MHz), 2048MB (900MHz)
    8192MB RAM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7730m gt630 dan çok daha iyi bir kart sitedeki testlere bağlı kalmayın makineden makineye çok fark eder kaldıki fps tasti olaran sadece mw3 oyununu almışsın sistem gereksinimi yüksek bir oyundeğil düşük ayardaki fpsleri baz almayın yüksek grafiklerde hangi kartta daha güçlü ona bakın.7730m daha fazla olduğunu görürsünüz açıkçası dediğim gibi siteyede bağlı kalmayın gt630'dan ziyade gt555m kartla kıyaslayın daha iyi anlarsınız.gt555m karta aynı seviyedir hatta bencmark testlerinde gt635m kartıda geçiyor.gt630m birçok makineyle test edilmiş 7730m tek bir makineyle va bu farklılık gösterir.
  • Ekran karti puanlandirmasinda 640m ile hd7730 nerdeyse ayni konumdalar. Yani 7730 555m den dahi daha iyiyken 630m den dahada iyi olmali.

Alan arkadaslars hayirli olsun gule gule kullanin. Ben okuduklarimdan tedirgin oldum. Sanirim yine k55vm i5 e yonelecegim. Fakat ulusal matketlerde yok.. turuncu indirim yarinda devam mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.